81

ссс

преди 10 месеца

Никаква сива икономика не борят с плащане по банка. Пак остатъкът ще се плаща в плик. Това е лобистки закон в полза на "горките бедни банки". Не може да заставиш служител със заплата под 10000 лв, да пълни гушата на БАНКИТЕ. Далавера е и то добре платена от същите. Не са толкова *** и наивни, да смятат че с това борят сивият сектор!

80

MNENIE

преди 10 месеца

Проблема беше отпадането на 9% ДДС за Хотелите , Свързването на Хотелите към НАП и Заплатите на Персонала в Хотелите да получава Заплата по Банков ПЪТ .Тоест - В Момента Парламента е пълен с Депутати Хотелиери .Трябва да има Нови Избори .

79

Анонимен

преди 10 месеца

Оставка и избори, всеки ден с това правителство е фатален за България.

78

Анонимен

преди 10 месеца

Другаря Василев да отиде при мутрите от ВИС на стаж, те имиха много висока събираемост. Всъщност какво говоря, нали вие ги създадохте

77

Анонимен

преди 10 месеца

Баце и Доган имат 180 депутата и ще правят каквото си искат. Сбогом Шенген и еврозона.

76

данъкоплатец

преди 10 месеца

Добър повод им дадоха да избягат от отговорност. те това и чакаха. Иначе приказки за чували с пари, за милиарди изтекли (в Дунав!), други милиарди не събрани и още, и още...заради стотина човекапо улиците и лудите майки + онзи с вдигнатия юмрук, държавата ще фалира.

75

Анонимен

преди 10 месеца

Асенчо на мисли за лондонски инвеститори които измами по същия начин . Щял да събере парите . А онез от Лондон що го търсят за милиони не събрани ?

74

Интересно

преди 10 месеца

с гласовете на ИТН, ГЕРБ и "Възраждане" бе отхвърлено предложението на Министерството на финансите заплатите на служителите да се изплащат само по банков път. Отхвърлена бе и идеята клиентите, които не получават касов бон в заведенията, да могат да откажат да заплатят сумата. С тези идеи Асен Василев целеше да увеличи събираемостта на ДДС. В негова подкрепа се изказа председателят на комисията Йордан Цонев, който заяви, че в България е "масов спорт" бизнесът да не плаща ниски данъци.

73

Анонимен

преди 10 месеца

Трикрака коалиция.Левият крак е ПП, десният е ГЕРБ,а средният крак е ДПС...къс,но дебел...

72

анонимен

преди 10 месеца

Като не се бъркаха в паричната политика на първото правителство на ПП какво стана-пълен буламач с високо инфлационни последици.

71

Анонимен

преди 10 месеца

Какво стана с 10- те млрд които ГЕРБ крадяха на година?Крадете ги заедно?

70

Кирчо от Канада

преди 10 месеца

Давай бат Асане парата сега! Да ядем и да пием днеска, да въртим кючеци и гюбеци, а пък утре ще му мислим. Вчера мина, утре може и да не дойде. Сега ни се е паднало.... Бойко, Мустафа, Асен и аз.

69

Аноним

преди 10 месеца

И като има нови избори кои пак ще са в парламента Искахте промяна имате я

68

Анонимен

преди 10 месеца

За НАП и митници общо 25млн., като служителите там са общо 10 хиляди (7 хиляди в НАП и 3 хиляди в митниците). 25млн/10хил=2500лв. на глава. Август/септември/октомври/ноември/декември са 5 месеца, иначе казано 2500лв на човек общо/5месеца = 500лв. на човек месечно. Е по 5000лв ли взима всеки в митници и НАП та им ги вдигат с 500лв??? Или са решили че там ще са с 25% увеличенията...

67

Анонимен

преди 10 месеца

Мвр пенсионерите нека взимат по 6,7000 хил.на месец чисти пари пък млади хора да стоят без работа. То това смях и печал от всякъде, ти бива бива простотия но чак толкова да сме прости ли, май да

66

Аноним

преди 10 месеца

Асенчо къде са онези 8 милиарда течове защо не ползваш тези течове помниш ли как ходеше и говореше по тв а сега какво стана

65

Шиши

преди 10 месеца

Датата на националния празник е по-важна, оставете го тоя бюджет

64

Анонимен

преди 10 месеца

Манете го тоя бюджет! Промените в конституцията и съдебната реформа са по-важни. България и сега има бюджет и може да кара още дълго с него.

63

89 до 88

преди 10 месеца

Мнозинството в парламента е Герб плюс дпс. Всички решения са въпрос на мнозинство.

62

Ц

преди 10 месеца

Едрата Олигархия от бкп отстреля Асен Василев. Ще тънем в лизерия докато бкп е на нласт под формата на дпс и герб.