114

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 110. Южна Корея е вече на 0.78 коефициент на плодовитост за миналата година 2022 - South Korea fertility rate. С това псотижение мисля, че се нарежда първа в света в негативната класация.

113

Във всички

преди 9 месеца

Населени места които се бустеризираха с тези ЗАПАДНИ БЪРКОЧИ ИМА ГОЛЯМА СМЪРТНОСТ НО СЗО СИ ТРАЕ!!!

112

Спасов

преди 9 месеца

Бай Тошо беше готов да фалира държавата само и само да има раждаемост. И Бай Тошо успя! Затова е велик! Бай Тошо подари безплатно на Запада кадърни и умни българи които никога няма да се върнат в африканска България! НИ-КО-ГА!

111

Джо

преди 9 месеца

Япония си прави лек геноцид с младите хора. Дава им заплати колкото да си купят слънчогледови семки. И после казва: раждайте! Защо не раждате? А България следва светлия японски пример. Нямало работници? Ами при заплата 5 лева бруто - какви работници очаквате. Даже афганистанците няма да се навият!

110

една

преди 9 месеца

Това не е моя теза, а така прочетох. дори и с толкова деца прирастът пак е отрицателен, тоест няма увеличение, повече уммират. Прочетох буквално отрицателен прираст, така че не ме обвинявай в лъжи.

109

до една

преди 9 месеца

Във Индия жените раждат средно по 2.1 деца. Тезата ти е лъжа!

108

Анонимен

преди 9 месеца

Япония вече се затри, Китай върви по абсолютно същия път, но с 10-15 години закъснение, раждаемостта във Южна Корея, Хонг Конг и Сингапур е по 1.1 деца на жена, не им остава много на азиатците, ще вкарват и те африканци накрая и всички континенти ще станат черни.

107

една

преди 9 месеца

Стига си обвинявал жените, бе умнико! По целия свят жените ли ти са виновни? Действително в Индия има отрицателен прираст въпреки че настигнаха Китай. В Индия, жените нямат никакви права, ама почти никакви, е, как ще обясниш това, но не, жените, та жените. И последно, нали вие командвате, или поне почти само вие, докарахте до там и едно дете да не може да се отгледа без зор, и не почвай баба ти еди-какво си. Ще ти повярвам, когато слезеш от колата и впрегнеш воловете!

106

Света се обърка

преди 9 месеца

И защо да е проблем ? Колко милиона трябва да има на това малко островче Японния ? 800 МИЛИОНА ? Там дори и с тези "намаляващи" 125 милиона няма къде човек да се завърти с разперени ръце , без да закачи някой друг японец. Хотелските им стаи едва побират леглото което дори и на джудже ще е тясно. А уж Япония е страната на технологиите . Да си роботизират промишленоста , за какво са им толкова хора ?

105

Анонимен

преди 9 месеца

В България до 1989 година леко се увеличавахме, но дойде демокрацията и българките спряха да раждат и така с години. Чак когато наближават 40-те, виждайки, че изпускат последния влак, започват да правят опити да има поне едно дете

104

Анонимен

преди 9 месеца

В Африка почти всички държави удвояват населението си на 25-30 години.

103

Анонимен

преди 9 месеца

Населението на Япония намалява от 2012 година, обикновено с 100-200 хиляди на година до 2019 година. После се появи Ковид-19 и ето ти 801 хиляди намаление за 2022 година. Официално регистрираните починали с Ковид-19 през 2022 година са само малко над 54 хиляди, но очевидно починалите заради Ковид-19 са десетина пъти повече.

102

анонимен

преди 9 месеца

До бай Г. не е точно така - раждат се, но извън страната, тук останаха по-възрастните, и второ, световната тенденция е такава. Ще не щем, и ние сме там. Четох, че дори Индия в момента е с отрицателен прираст, то какво остава за други страни.

101

Бай Ганьо

преди 9 месеца

Те и българите намаляваме я имаме чисто шест милиона я няма че то повечето са роми турци мохамедани и други етноси а българин я има два милиона я няма и половината са пенсионери сами сме си виновни защото не раждаме и това е от политиците ще кажат някой млади българи не не са политиците навремето баба ми са били осем деца я сега я раждаме едно или хич и затуй и българите изчезваме лека по-лека от ден на ден.а държавата ще я оставим на ромите те са болшинството в България за жалост

100

Анонимен

преди 9 месеца

Пропорционално, все едно България да намалее с 45 000 души за една година, къщи, цели райони да се обезлюдят, да се затварят цели училища ... и т. н. България застарява повече от всяка друга НЕиндустриална държава, нали? Само в това е разликата - Япония е индустриална държава!

99

Анонимен

преди 9 месеца

Заради образованието е. Жените не бива да се образоват прекалено много.

98

анонимна

преди 9 месеца

Тук един се пре.трепа да плюе жените, че били имали повече права и нямало деца. Какви по-точно повече права имат? Да гласуват по-млади ли, да наследяват повече ли, да ги приемат повече в университети ли, да им плащат по-големи заплати ли, да, ама не. Подобни искат да нямат никакви права и да ги приравнят с животните, та тези да са истински господари. И тогава ще вдигат раждаемостта. Въпрос с намалена трудност - как ще издържат жени с десет деца, то те и себе си не могат да издържат дори.....

97

Анонимен

преди 9 месеца

Важното е че удържат и не приемат "емигранти", които да паразитират на гърба на държавата и да вредят на нормалното, културно общество.

96

Kal`o

преди 9 месеца

То само на ориз ако межеше да се кара....,виж ги китайците.***,змии,гущери ..и всичко каквото шава го мятат в тиганята.За това са най-много,ако я караха само на пиринч,да са подминали и японците до сега по изчезване.

95

Анонимен

преди 9 месеца

Това е нищо, в сравнение с изчезването на българите.