13

Анонимен

преди 9 месеца

Най после нещо полезно, но трябва да се прави и в индивидуален план. Навлажнявайте си косата, откритите части на тялото и дори дрехите десетина пъти на ден и ще забравите за жегата. Природата отдавна го е измислила, но защо трябва да си товарим сърцето за да се потим, не може ли да помогнем?

12

Хмм

преди 9 месеца

Стройте още и режете още дървета.... ниско умни индивиди. Едно време плана за опазване на температурата в София е била от Витоша през квартал Хладилника и от там от едната страна към Южния парк а от другата страна през Ловния парк и после до Борисовата градина да влиза чист и студен въздух от Витоша в центъра на София.... ама сега с това застрояване ще леят вода тия IQ 5!

11

Патриот

преди 9 месеца

Добре, кажете ми, за Бога, как миенето на улици ще помогне срещу жегите?

10

Анонимен

преди 9 месеца

Това работи, ако се "полива" през 10 минути. Иначе просто се разхлажда за много малко и само става задух. Ако поливаш с часове, да - има разлика. ПРоблемът е, че също така бързо унищожава асфалт и прочие.

9

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 9 - Изгради системата, за автоматично миене. Кое те спира? ООООО, точно такааа! Пари!

8

пришълецът

преди 9 месеца

Вече слънце и жега мори добитъка:)))

7

Анонимен

преди 9 месеца

А в Корея имат изградена система за автоматично измиване на улиците. Ние сме само 100г назад и в държание и в мислене. София е новата Сомалия

6

Анонимен

преди 9 месеца

Koй знае колко милиона отидоха у напоителните фирми, защото те не са почистващи, а напояват пътищата. Точно след 3 мин. напояването им се изпари и въздуха стана труден за дишане, но нали едни пари трябва някъде да потъват... тотално разхищение.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Всички да благодарим дружно на госпадин глиган смеевски за предоставената безплатна за пиещите я вода с име на връх в северозападна Стара планина,но вероятно и почти сигурно платена от данъкоплатците на тройна цена,ей тъй да има за него,за фандъчката,за шкафчинциту на банкята. Пара трябва ей.

4

хахахах

преди 9 месеца

В София да не симулират дейност с тая вода, а да върнат всички чешмички които затриха.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Може да се инсталира ситема в целият град, която а пръска хладка вода.

2

До 1

преди 9 месеца

Добре ли сте?

1

Радослав

преди 9 месеца

Егати пропадналата африканска столица щом миенето на улиците е новина. Нещо което дори в Африка се приема за ежедневие, тук е топ новина. Сега ако и кметицата се е изкъпала направо ще влезе в топ новините на СНН. Или нейната баня си остава един път на десетилетие? Кога да честитим на бойковото куче банята?