8

до 10 ххх

преди 10 месеца

преди години руснаците бяха пратили Ил-76 с 40 кубика резервоари. за 4 секунди се изсипват. в Турция и Гърция има много руски и белоруски хеликоптери и самолети за борба с пожарите. в Турция още от късния Май дежурят по площадки близо до пътищата, виждат се като пътуваш надолу край Дарданелите чак до южното крайбрежие. гърците освен че поддържат свои - наемат руски, белоруски, американски машини и екипажи. вчера загубиха свой самолет с екипаж трима души. мир на праха на момчетата.

7

ХХХ

преди 10 месеца

Една медия няма да каже че самолетите са руски еййййй.....ако бяха хАмерикански или Украински мале мила....щеше да се тресе интернет пространството знамена щяха да се веят на САЩ и Украйна ! Щяха да ги изкарат "Светци"

6

Анонимен

преди 10 месеца

"пет самолета зареждаха с вода от морето и я пускаха над горите едновременно" ------- Този номер е по силите само на първокласните руски авиатори и на уникалните руски самолети-амфибии БЕ-200. БЕ-200 са без аналог в целия свят.

5

Анонимен

преди 10 месеца

в албание може, в беге не може :))))

4

Анонимен

преди 10 месеца

Независимо, че Гърция е "неприятелска" страна, това не попречи на Русия да изпратят веднага, след дълго мислене от гръцка страна, Б 200 "Алтаир", руски самолет-амфибия, за потушаване на все по-разрастващите се пожари в Гърция,след невъзможността на гръцкото правителство да се справи само и явно, според мен, нежеланието на "колективния запад" да им помогне, а Русия откликна веднага!!!А представяте ли си такова бедствие в България?Тук всичко ще изгори, докато "русофобите"злодействат

3

кой

преди 10 месеца

ли пали . Емигрантите . Всичко гори . Дарете последните пожарни .

2

Осман

преди 10 месеца

Знае се, че epдуан е бил благословено от Бог с xeмopoид с образа на мyaмет. То с охота го показвала на ислямските миряни, за да мoгат те да се любуват на святото чудо, галейки го и целувайки го. Xeмopoидът бил лeчебен и лeкувал вярвaщите от кoварни бoлести в името на ,ъaлaxa

1

Анонимен

преди 10 месеца

Турция се бори с опустошителните пожари с помощта на Руската Федрация, защото се примоли на Президента Путин.