12

НЯКОЙ

преди 9 месеца

До анонименама въобще не си в час с нещата.

11

канибал

преди 9 месеца

браво на този човек. честините хора се наказват с уволнение. само да кажа за хванатите далавери на столична община в доклада им,......и кой ли още не. пропаднала държава.

10

у нас

преди 9 месеца

Ако искаш да научиш истината за нещо,просто уволни нужния човек!

9

Ангелина

преди 9 месеца

Трябваше да проявяваш същата смелост ,когато беше ръководен фактор. Въпреки всичко такива ,като теб са полезни за промяна на държавната администрация "отвътре" ,което е най- трудното за осъществяване ,но и най- доброто за обществото.Такива хора "отвътре" знаят всичките проблеми ,които има в институциите и имат идеи как те да се променят ,ако наистина искат промяната ,като процес да продължи и са се изберат на ръководни длъжности морални хора.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Добре е да ги уволняват от време на време,за да научим някоя и друга истина.

7

Несметни палати

преди 9 месеца

Сега е моментът да натопи някого, след като го уволниха.

6

Анонимен

преди 9 месеца

КТБ имали добри сделки, лоши сделки, издръжката на антуража таксували като разходи. Толкова ли не можаха да разделят нещата досега и да накажат виновните включително синдици разпродавали на безценица апетитни активи. С какво се занимава досега тази сметна палата?

5

Анонимен

преди 9 месеца

Сефте :)))

4

Анонимен

преди 9 месеца

Aм', щoм e cъrлacyвaнo c nocoлcтвoтo...?

3

Ученика

преди 9 месеца

ДПС - най-верните отрочета на ДС...Добре, че Началника идва за лустрация...

2

Анонимен

преди 9 месеца

До анонимен 1. Човекът си излага неговата гледна точка и причините според него да бъде отстранен. Оттам нататк всеки си има мнение да реши на кого да вярва, но засега явно няма коментар от отсрещната страна - Рамадан Аталай, ДПС и Горица Грънчарова.

1

анонимен

преди 9 месеца

Tова лице започва да ни досажда с всекидневните си изяви. Тъй ли не е разбрал, че на държавната хранилка никога не е завинаги. Щом са решили да го махнат, ще го направят, колкото жлъч и да плюе.