10

Анонимен

преди 9 месеца

Аз съм от Белоградчик, никой не го иска тоя шарлатанин. Единствената причина защо се задъжра като кмет е че го крепат ДПСто от горе, дават му информация предварително за да знае какво да скрие и какво да унищожи, както при проверката от прокуратурата миналата година .

9

Бачи

преди 9 месеца

Точно заради кметове като този е полезна тази поправка. Съсипа общината с корупционни схеми, всяка година продължава да затъва, но има подкрепа на алчни депутати и висши политици. Хората наистина не го искат.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Бетон да има, другото ще се оправи

7

Анонимен

преди 9 месеца

Демек оставете ме 20 години да симулирам работа, а то все нещо ще падне от някъде за града от ЕС през тва време

6

he

преди 9 месеца

Колкото повече мандати има един кмет ,толкова повече мотивацията за работа си отива .Нали ги гледам .Първи мандат ,нахъсан, надъхан ,нещо се опитва да прави .Втори мандат ,аха -аха да свърши нещо и мандата изтекъл .На третия мандат вече директно спира да му пука за всичко .

5

da

преди 9 месеца

В белоградчик може и да е така. В кюстендил местния феодал Паунов е 4-ти мандат и иска 5-ти. Градът е джунгла, хората бягат, ако почнеш успешен бизнес идват да те рекетират от общината. За 4 мандата нямя една асфалтирана улицца, Ремонтираха театъра, като замениха мрамора с пластмаса

4

И пари

преди 9 месеца

Кмете, и пари

3

Анонимен

преди 9 месеца

Незаменими хора няма. Ояждането трябва да спре!

2

читател

преди 9 месеца

Местната мафия не обича промените в местната власт.

1

Някоя укромутреса

преди 9 месеца

не е ли направила дрифт с мощен джип на Белоградчишките скали.