90

Нахалници

преди 9 месеца

То само като прочетеш заглавието,и ти става ясно какво е положението със нарко разпространението на дрогата в България.Следили чуждите дилъри с месеци,а нашите дилъри колко време ги следихте?Ха ха ха ... че за какво да ги следите след като ги знаете всичките до един,нали ви се водят на отчет в МВР.

89

Ъъъ

преди 9 месеца

Как може да позволите чужди дилари на ваша територия бе? Амсалаци.

88

Олимпий Панов

преди 9 месеца

Какво правят тия черни *** чепове в България че и с постоянно поебиваване?Веднага депортации в турция!

87

Анонимен

преди 9 месеца

То е много проста схема, от години в ход в Европа и САЩ. Масово дрогират младежта, през това време бежанци се поселват и пускат корени до часа на подмяната... когато ще бъдем слаби и уязвими, разядени от самата ни прогнила вътрешност. Колко цивилизации са падали по този модел? За да дойде дивото и после години ще цари дивотията, както вече е ставало по света и преди...

86

Българин

преди 9 месеца

Въпросните негЪри - наркопласьори как ще отработват в затвора престъпната си дейност ??? Защо няма информация и коментар за присъда, изпълнение, срок на задържане и плащане на отсъдените суми ???? Кога ще има истинско правосъдие в България ??? Тези НегЪри съсипват нашите деца, обществото и държавата !!! Как отговарят за това ???

85

Анонимен

преди 9 месеца

До Koko - " По гърция цветнокожите продават очила и плетат гривни на плажа, тука дрога." Мен са ми предлагали дрога. покрай очилата, часовниците и другото.

84

ОТ СЛЪНЧАКА

преди 9 месеца

Това са една групичка от печки които работят в Слънчака като Викачи от време оно. Миналата година пак ги сгащиха, на есен ги пуснаха и сега отното ги прибраха. Така е всяка година. Стоката им не става . Преди 2-3 години я пробвах, само където си хвърлих парите. Трябва да ги съдят за измама , не за наркоразпространение !!!

83

Анонимен

преди 9 месеца

Ура!Проблемът с наркотиците в Слънчака е решен...

82

Анонимен

преди 9 месеца

За чуждите няма прошка, Слънчака си е само за нашите дилъри :)

81

Да разбирам ли, че?

преди 9 месеца

Да разбираме, че "нашите" не ги закачаме ли? Затова ли статията е за "чужди"?

80

Анонимен

преди 9 месеца

Какво правят Гана и Сомалия у нас? КАКВО? Аааа, разпространяват дрога, всичко е точно. Аз един черенн да работи нормална работа не съм видял

79

Анонимен

преди 9 месеца

Ясно, чуждите пречат на нашите хахаха Затова ли ги спипаха?

78

георги

преди 9 месеца

Така де трябва да си си пазим родните

77

вероятно са същите

преди 9 месеца

нигерийци дето хванаха преди 2 г. там. Пак ги допускайте такива пришълци дето префърчат през боковата гранична оградка и им давайте условно и тук ще стане след време като в германия като изтрезнеят оттам и почнат да се пълнят тук

76

5221

преди 9 месеца

Жива конкуренция на нашенците - да се размажат веднага!

75

Име

преди 9 месеца

Ама той тоя "джойнт", откакто го забраниха отбратно прз 2005-та, станал златен бе! 90 лева? Това трябва да е с две печени агнета и три каси бира.

74

Слег

преди 9 месеца

Само комплексарите викат на Слънчака- Курортен комплекс Слънчев бряг ,да изтъкнат ,че са курорт разбираш ли. То там курорт нема от 2004 насам-има парти град Слънчака .Българския туризъм, иначе има нужда от подобно място.Парти дестинациите са с широк сезон и висока доходност.Сънито има потенциал да стане хибрид между Лас Вегас и Амстердам и да работи 12 месеца в годината.

73

Анонимен

преди 9 месеца

неграмотно написано е заглавието на статията, с използването на жаргони така пишат евтини драскачи на днес бг,некадърни заедно с главния си редактор :)))

72

Сухаризъм

преди 9 месеца

До ХасмукарСокеренаПич/че звучиш като учиелка от село Груйо Михалево ,кое как се пишело ,кое кво било-сухар неопетнен от покварите на Купидон ...

71

Дон Кикот

преди 9 месеца

До Koko..Голям си наивник. Ти пита ли ги за дрога?