88

dd

преди 9 месеца

Сивири, Халкидики 10 евро комплект шезлонзи и чадър, консумация отделно. Явно навсякъде е различно.

87

промити са

преди 9 месеца

"като кажеш на американец или англичанин, че всяка година по два пъти ходиш на море в Гърция и очите им стават на палачинки" - това е така, защото техните управници това са им втълпявали чрез яка пропаганда десетилетия наред. Всичко е геополитика.

86

Анонимен

преди 9 месеца

Тук негативните коментари са основно от хора, които не са си мръднали газ-О от село и са отишли максимум до Китен, като кажеш на американец или англичанин, че всяка година по два пъти ходиш на море в Гърция и очите им стават на палачинки. Нооо, по-добре си стойте в Китен, че и без това достатъчно селяни напълниха спокойните гръцки плажчета.

85

пепи

преди 9 месеца

Дай му на българина да шикалкави и да не си защитава територията. Преди ходеха в чужбина - видяха че не става така . Сега е модерно да си харчи спестяванията в чужбина .

84

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 86Засели се там чалгарю, щом предпочиташ каменистите плажчета, Гърция по-принцип не се слави с добри плажни ивици, всичко камъни :))) За порутените селски имоти нема да кажа нищо, продават ги на селяните от БГ, щото никой друг не иска да ги купи :)))

83

Анонимен

преди 9 месеца

До 74. Отворко ти откъде разбра че слушам чалга. Феновете като тебе които харесват това място освен чалгари, нищо друго не могат да бъдат. ***, берач на маслини и домати на 45 градуса. Бъркам ли в нещо.

82

...

преди 9 месеца

До АнонименНормалните хора до такава степен са се отвратили от родното Мутроморие (и с право!), че биха предпочели да се примирят дори с камъни и по-лош пясък или дори камъчета! Когато на всяка крачка се срещаш с липса на каквото и да качество, безумна алчност и измами и *** развалящи настроението ти, нищо останало нЕма значение! Аз живея в Бургас, така че съм добре запозната с тарикатлъците тук и в района наоколо. "Почивка" в България е равносилна на мазохизъм, независимо от цената!

81

Анонимен

преди 9 месеца

Нема значение че в тази част на Гърция разбирали ОТЧАСТИ български, просто не разбирам комплексарите, дето им копуват порутените имоти и после се бият в гърдите :))) Иначе да, там са камани плажовете им, бил съм няколко пъти при братовчедка ми, която е в Атина, немат го натуралния ситен пясък на нашето Черноморие :)))

80

...

преди 9 месеца

До Карагунис ЕВРО 04Никакви гърци не са. В Северна Гърция гръцки се говори от последните 100 години. Голяма част от населението и досега говори горе-долу български или най-малкото го разбират. По тази причина там нивото на всичко е по-ниско от останалата част от страната и са по-алчни, дори преди да се присъединят родните мутряги и "приветлив" роден персонал, които ще разсипят с времето туризма и там, ако все още не са успели.

79

Анонимен

преди 9 месеца

То пък като гледам едни имоти, лятото като е сезона 45 градуса. От 15 септември до 1 юни, кьорава п---а и кьорав х-й няма като туристи, само като този с каскета.

78

Анонимен

преди 9 месеца

До 78. Виж как знаеш наште и гръцките чалгари, точно за там си. А тоя с каскета може да ти стане началник да береш маслинакис докато слушаш чалга.

77

Анонимен

преди 9 месеца

Тези които крадат парите на работниците си, като им дават мижави заплати си купуват имотите с техните пари.

76

Анонимен

преди 9 месеца

Важното е че ще бъдеш сред високоинтелигентни хора, няма ги вече в Бг, този прилича на хората които на времето по селата работеха в ТКЗС-то, на балеровачките.

75

Анонимен

преди 9 месеца

Като имаш на предвид че това е сигурно крайбрежната, гордостта на населеното място.

74

Анонимен

преди 9 месеца

Явно и там има пропаднали села останали в миналия век.

73

Анонимен

преди 9 месеца

Не мога да разбера само къде е нужника.

72

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 71 Верно е. Ще ти липсва чалгата. Не е за тебе.

71

Анонимен

преди 9 месеца

Особено това превозно средство го няма по нашето черноморие и този интелигент.

70

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 56 Ми хубаво. Купи си имот в Португалия. Някой ти пречи ли? Или само предпочиташ?

69

Анонимен

преди 9 месеца

Тука като гледам на снимката, баш си е като селска идилия на язовира.