71

Анонимен

преди 9 месеца

Ако е за един човек пак няма да е по-еврино, но *** дойди, ако предпочита самолет. Няма да е и по-бързо от 4 часа. Пак там ще е.Но семейство с две деца как ще отиде и ще се върне със самолет по-евтино? Мозъка не ми побира всички глупости в тази статия...

70

Баче Кики

преди 9 месеца

Абе кви 400лв бре, всеки с брабус ли ходи до морето

69

Алекс

преди 9 месеца

Столичанката е учила някаква математика,която не се преподава в българското училище.Най-евтините билети с Bulgaria Air до Бургас /друга авиокомпания по дестинацията няма/ отиване и връщане са 200 лв. на човек.София-Бургас и обратно са ок.800 км.При разход 7л.бензин/100 км.=ок.60л. или 160 лв. за четиричленно семейство/на газ е още по-евтино/.

68

Няма да се плашите

преди 9 месеца

Като почнем да плащаме демократичните цени за горивата, пари за море няма да има никой...Тъкмо ще се разреди и движението по магистралите.

67

Анонимен

преди 9 месеца

До до 61 - Защото 90% от колите, които могат да излизат извън града и да дотътрят до морето, са Тесла ... Това, че някое мутре имало Порше, голяма работа ...

66

Анонимен

преди 9 месеца

"Айде сега някой да ми сметне самолетен билет по 50 или 70 лв.да ли има и с кое излиза по евтино." - Има, макар и рядко. Ама е без багаж. Ако добавш и багажа, ще излезе тройно и четворно. А дори и да бяха еднакв цените- пътя ти е реално 4 часа. Със самолета ако го сметна от излизането от нас, до пристигането ми до хотела, пак е толкова. Разликтие обаче са четери - мога да взема МНОГО повече багаж, не минавам унизителни проверки, не трябва да се занимавам с уpoди и имам автомобилс мен :)

65

Valio

преди 9 месеца

Този който е написал тази простотия да ходи да се прегледа.....Елементарна сметка показва 1000км.средно 8/100 дизел прави 80л.80х2.50=200лв.Трима души в лека кола да не кажа и четирима х50 или 68 лв на човек.Айде сега някой да ми сметне самолетен билет по 50 или 70 лв.да ли има и с кое излиза по евтино.Колата ме кара до хотела а саволета до аерогарата и от недай боже да вземеш да си хванеш такси до хотела.Някой май неграмотен написал нещо ама даже не си прави и труда да смята.

64

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 64 - И пак няма да ти излезе 400 лева до морето, освен ако не отидеш до гърция.

63

Анонимен

преди 9 месеца

До do 61 _ рено ...

62

Анонимен

преди 9 месеца

До до 47 - Ок, не си взимай. Никой не те пита.

61

до 47

преди 9 месеца

Да ви кажа, подкрепям мнението на човека. Нямам електрическа кола, но новото си е ново. НИКОГА не бих взел нещо за 10000 евро. Това са малоумщини за хора с нисък доход и неуважаващи себе си и природата.

60

Анонимен

преди 9 месеца

То чудесно, ама като ти кажат на летището да си поне два часа по-рано, един час път от вас до летището, после самолета като се забави малко, и накрая пак един час до там, и то стана един ден път с камили с тоя самолет! С кола ще стигнеш много по-бързо и удобно! Ако организират нещата да не се чака толкова на летището, бива, ама сега е умрела работа.

59

do 61

преди 9 месеца

Никъде не съм казал за никаква Тесла :) Имам друга марка електромобил.

58

Анонимен

преди 9 месеца

Аз пък си карам Insignia GSi 2020-та. Бензин. 310 коня леко пипната. Никакви проблеми, а не я жаля грам. На магистралата си я опъвам със 190-220 и това е. Около 9 разход при това каране.

57

Анонимен

преди 9 месеца

моята харчи 5/100, бензин. Вярно, със самолета е по-бързо, може и да е по-евтино, но не съм се прицелил да правя икономии за сметка на комфорта си. Другото, което оскъпява ходенето с автомобил е цените на паркоместата, но пак казвам - мога да го преглътна в името на комфорта.

56

до 61

преди 9 месеца

А как реши, че човекът има Тесла? Или аз? Може да е Порше, а? А ДДС-то не е на никаква фирма. Купува се от Австрия и като чужденец си взимам ДДС-то.

55

Анонимен

преди 9 месеца

До до 41 - На газта какво и плащаш. Няма място, иначе и поршето щеше да е с нафта, като GLS-ката :)

54

Анонимен

преди 9 месеца

Бензина скочил с 30%, но цената на пътуването му скочила със 100% ... ем ... океййй!

53

50

преди 9 месеца

Що минус, бре?

52

Анонимен

преди 9 месеца

До до 52 - С изразите си. А сега и с отношението си. Със самохвалството си.