67

Емил СТЕФАНОВ

преди 1 година

Прекупвачите винаги печелят.

66

Христо Христов

преди 1 година

До Анонимен/67 "Явно на европейските мъпети, пардон, лидери, така им харесва." - ми след като на електората (и у нас) му харесва, на тях какво им пука?

65

В предвид заглавието

преди 1 година

не изпитвате ли лека доза прецаканост? Не само, че санкциите не работят, но и купуваме от същото с надценка! Нека му на Путин, а?

64

Анонимен

преди 1 година

Намести се! В синхрон с евроатлантическите ценности и ЛГБТ пропагандата, на ЕС му го наместиха точно отзад. На сухо. Явно на европейските мъпети, пардон, лидери, така им харесва. Да са краварски булки

63

Анонимен

преди 1 година

Европа е на голяма печалба. Руски рафинирани горива идват директно от Индия (преработен руски петрол). За цената - е по скъпо е, но така налагаме санкции на Русия.

62

Анонимен

преди 1 година

Бахмут и околностите. В покрайнините на Клещеевка продължават ожесточени боеве. ВС на РФ успяха да ударят опорен пункт на зомбитата на киевският наркокартел, елиминирайки до един взвод зомбирана биомаса. В същото време зомбираната биомаса понасят големи загуби в зомбита и техника, движейки се през минирани полета и прострелни участъци. Загубите и на ВС на РФ са доста големи тук. Ситуацията на южния фланг на Бахмут е постоянно напрегната.

61

Анонимен

преди 1 година

Направление Запорожие, район Ореховски. Съобщава се, че "атаките на месо" не се оказаха толкова безсмислени - зомбинацитата успяха да свържат предните части на ВС на РФ, да ги принудят да изразходват снаряди и боеприпаси по малки зомбивълни, след което започна активна контрабатарейна борба, включително удари с удари от HIMARS. Освен това киевският наркокартел засилва зомбираната по натовски стандарт биомаса в този район, прехвърляйки зомбита по-близо до фронтовата линия. Съобщава се и за прехвърляне на внушителен брой мобилизирани(новосъздадени зомбита).

60

Анонимен

преди 1 година

Украинският министър на отбраната Олексий Резников каза пред CNN: "Украинската контраофанзива изостава от графика, но върви по план". Сигурно е така. Вярно е, че ако се съди по докладите, предшестващи началото на контранастъплението, то е много, много изостанало от графика. А основната част от плана, касаеща рязък пробив в отбраната на въоръжените сили на РФ, изобщо не беше изпълнена.

59

Анонимен

преди 1 година

Луганска област, линия Сватово - Кременная. ВС на РФ продължават да отбиват атаките на зомбинацитата в района на Кармазиновка, който е югозападно от Сватово. Зомбитата атакуват на малки групи с лека бронирана техника, което е стандартната стратегия на киевския наркокартел в момента. Освен това зомбинацитата атакуват в района на Журавка балка, опитвайки се да изтласкат ВС на РФ от техните опорни точки. Позициите на зомбинацитата в района на Торския участък бяха укрепени след няколко набега на руски ДРГ. ВС на РФ щурмуват укрепените позиции на зомбитата в Серебрянското горско стопанство.

58

Анонимен

преди 1 година

По добра стара традиция, беше извършен поредният рейд на БЛА-камикадзе Геран-2 с удари по обекти в Украйна. Експлозии са регистрирани в Черкаска, Кировоградска, Сумска, Черниговска, Житомирска, Киевска област и в самия Киев. Отчитат се значителен брой попадения в складове за БП с последваща детонация. Украинските пропагандни канали традиционно декларират изключително успешната работа на своята ПВО.

57

Анонимен

преди 1 година

Харковска област, Купянски район. ВС на РФ временно преминаха в отбрана, за да отблъснат контраатаките на зомбитата на киевският наркокартел. За да спре настъплението на руските витязи, киевският наркокартел хвърля зомбивълни в атака. След като ВС на РФ се закрепиха на жп гара Молчаново, зомбираната по натовски стандарт биомаса се изтеглиха на резервни позиции и започнаха да натрупват зомбита в района на Купянск, подготвяйки по-мащабна зомбивълна. Освен това резервнии зомбита на киевският наркокартел пристигат в Двуречная, която е северно от Лиман 1.

56

ББ

преди 1 година

Природата,климата ще ни убие...изнасилващите богаташи с ограбени от Народите са пътници на равно с ограбените!!!...има Бог!!!...няма империи...няма злато...няма ядрени с който да спрете процесите който предизвикахте..."империите" от алчност...с този Свят е свършено!!!добрата новина е,че убиващите Света ни и децата им ща горят в Ада заедно с ограбените!!!Ще се видим в Ада..."императори"...сИ...***.ин,Свободата ни е безценна...

55

Алекс

преди 1 година

Хитрите индийци купуват евтин петрол от Русия,преработват го и продават скъпи горива в Европа.Печалбата остава в Индия.Празноглавите рашки гледат отстрани и се занимават с глупотевини като виртуални рубли.

54

от 106 години насам

преди 1 година

историята на Русия е ЕНЦИКЛОПЕДИЯ по ПСИХИАТРИЯ. Русофилите се редят на опашка...

53

Анонимен

преди 1 година

Байдан спря да продава от резерва щото продаде половината резерв а той е събиран 40 години . Зависи оживлението на световната икономика колко време ще родължи . Ако времето на икономическа активност намълява все повече цената може пак да падне . От ел . автомобилите нищо не зависи . В Азия и дори в Африка потреблението ще расте .

52

Анонимен

преди 1 година

ПЕТРОЛЕН БОКЛУЧАРНИК Е СВЕТЪТ ДНЕС ! НА НЯКОИ ТОВА ИМ ХАРЕСВА, ДА СИ ЖИВЕЯТ В БОКЛУЧАРНИКА, НЕ ИМ ПРЕЧА ! АЗ СИ ИЗБРАХ ЧИСТИЧКО МЕСТЕНЦЕ ! ТУК ЖИВЕЕМ СВОБОДНИ ЛИЧНОСТИ С НЕЗАМЪРСЕНО СЪЗНАНИЕ !

51

Joker

преди 1 година

Още в началото на войната ви казах, че ще спечелят само Америка и Китай, губещи са Европа, Русия и Украйна! Това е толкова очевидно! Китай си взима евтини ресурси и събира сила, Америка си печели съюзници през НАТО и поглъща Европа! За останалите, успех в другият тираж!

50

за Христо Христов:

преди 1 година

много начетен, почти колкото швейцарска крава

49

ПЕТРОЛЕН БОКЛУЧАРНИК

преди 1 година

Е СВЕТЪТ ДНЕС ! НА НЯКОИ ТОВА ИМ ХАРЕСВА, ДА СИ ЖИВЕЯТ В ГРАДА С ***, НЕ ИМ ПРЕЧА ! АЗ СИ ИЗБРАХ ЧИСТИЧКО МЕСТЕНЦЕ ! ТУК ЖИВЕЕМ СВОБОДНИ ЛИЧНОСТИ С НЕЗАМЪРСЕНО СЪЗНАНИЕ !

48

от 106 години насам

преди 1 година

политическата история на Русия е ЕНЦИКЛОПЕДИЯ по ПСИХИАТРИЯ