152

Бай Дрън

преди 10 месеца

На мен ми е интересно, защо не се ползват независими източници за информация. Какво казали украинците, какво руснаците...ами каквото и да кажат, ще изтъкнат плюсовете и ще премълчат минусите. По-важно е как се виждат нещата от по-незаеисими източници. То е ясно, че напълно независими източници нняма, но една информация винаги може да бъде споменато, как е получена.

151

Анонимен

преди 10 месеца

Съжалявам жената която работи по тия статии! Мозъка и е изпран със сигурност!

150

Казуар

преди 10 месеца

При Бахмут руснаците дадоха огромни жертви за превземането му, най вече диваците от Вагнер, а сега са на път да го загубят като е атакуван по фланговете.

149

Анонимен

преди 10 месеца

Харковска област, Купянски район. ВС на РФ разширяват зоната си на контрол в района на селището Лиман Първи. Зомбинацитата постепенно се изтласкват от опорниците край Масютовка и Синковка. Подразделенията на ВДВ на ВС на РФ на рубежа Ковалевка - Кармазиновка - Нововодяное преминаха в настъпление. Освен това ВС на РФ успешно прекосиха река Жеребец и заеха редица височини на другия бряг, като по този начин разшириха и задълбочиха предмостието с размери 5 на 7 км в Сватовския сектор. Съобщава се също, че ВС на РФ успешно щурмуват отбранителните сили на зомбинацитата в Кармазиновка.

148

Анонимен

преди 10 месеца

Последни новини от Запорожкия фронт, район Ореховски. Зомбитата на киевският наркокартел не намаляват темпото, изпращайки по няколко пъти на ден зомби вълни към Работино. Често такива вълни се откриват предварително и се разпръскват с артилерийски огън. Зомбинацитата вървят все по-рядко в посока Жеребянка през Пятихатки, но не спират да опитват. Там атаките на зомбираната биомаса всеки път завършват тъжно за тях. В района на Работино зомбитата използваха дистанционно миниране. Защо точно не е ясно, тъй като не се съобщава на кой точно обект е извършено.

147

Анонимен

преди 10 месеца

Направление Южнодонецк, Времевски участък (западно от Угледар). Киевският режим продължава да практикува тактиката на "щурм на месо", опитвайки се да изтощи защитата на ВС на РФ. Зомбинацитата атакуват на малки групи позициите на ВС на РФ край Урожайное, но не постигат успех, понасяйки загуби както в зомбирана биомаса, така и в техника. В Старомайорское имаше атаки на малки групи, които бяха засечени навреме и атакувани с артилерия. Освен това зомбираната по натовски стандарт биомаса предприе атака срещу Приютное, но се провалиха.

146

Един от тримата брат

преди 10 месеца

Тия малоруски само мрънкат и се оплакват.Руснацитр ще ги направят мъже,а жените им-магьосници у кревата!

145

2

преди 10 месеца

Зомбираната по натовски стандарт биомаса се придвижват напред по южния фланг благодарение на постоянното попълване със зомбита и техника, заетите височини и доброто въздушно разузнаване. ВС на РФ героично държат линията, но ситуацията е изключително трудна поради проблеми с ротацията и недостатъчна работа на радиоелектронната борба. Падането на Андреевка ще означава предстоящото превземане на Клещеевка от зомбитата на киевският наркокартел и след това Бахмут.

144

1

преди 10 месеца

Бахмут и околностите. Вече седмица се водят ожесточени битки за фланговете на Бахмут. Руснаците са в отбрана. На северния фланг ВС на РФ се опитаха да предприемат контраатака, за да си върнат наскоро загубените позиции в района на Орехово-Василевка и Григоровка, но не успяха. На южния фланг зомбитата на киевският наркокартел се приближиха до Андреевка, която е на юг от Клещеевка. В самата Клешчеевка, благодарение на заетите тактически височини западно от населеното място, зомбинацитата преминават в атака със сериозно предимство.

143

Анонимен

преди 10 месеца

зеленият потник е в бесен че воиската му нямат дух имат големи загуба в армията му и плаче

142

Анонимен

преди 10 месеца

Е стига вчера цитирахте Блинкен, че укрите са си върнали 50% от територията, кога да ви вЕрваме.

141

Анонимен

преди 10 месеца

142 - Бахмут е на стратегипеска позиция, по отношение на Донбас. Има къде да се скалдира юйого ръжие и техника, а близкия до него Соледар има солни мини, коитонса като подземен град, където можеш да помещаваш цеши танкови бригади.

140

Анонимен

преди 10 месеца

60000 снаряда на ден, срещу вашите 5000, инто ако не пестите за ппреднатанпровалена офанзива. В този моеюнт просто губите маллотонси останалин хора :(

139

Анонимен

преди 10 месеца

Въоръжените сили на Украйна са под заплаха от пълно обкръжение в Авдиевка. Това съобщи назначеният от Киев кмет на Авдиевка Виталий Барабаш. Той се оплака, че въоръжените сили на РФ блокират единствения останал път към града. Той също така изрази опасения, че след това ще започне атака срещу Авдиевка от няколко посоки едновременно.

138

Анонимен

преди 10 месеца

Лисицин: В Украйна вече се връчват призовки на хора с увреждания. Младеж, който е инвалид и регистриран в психиатрична болница е признат от военната комисия, като годен за военна служба.

137

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна се готви за втора вълна на контранастъпление - BILD. Зеленски обеща на НАТО да "ускори темпото". Поредното обещание на киевския наркокартел последва вълна от критики за провала на контранастъплението на ВСУ. Според автора на статията украинската страна е сформирала "огнен юмрук" от далекобойни западни оръдия, а "втората вълна" ще бъде насочена на юг. Чакаме следващите видеа на изгорели "Леопарди" и друга техника на НАТО.

136

Анонимен

преди 10 месеца

Резултатът от нападението срещу пристанищата на Рени и Измаил не закъсня. Задръствания се образуваха по фарватера и морските пътища на подходите към украинските пристанища Ренийски и Измаилски след тяхното поражение. Много товарни кораби, които преди това активно се движеха между Украйна и Румъния, стоят на рейд - няма за къде да бързат. А след това както реши военното ръководство на Русия.

135

Джордже Балашевич

преди 10 месеца

Простотии и глупотевини. Толкова празнословие и безсмислици в една статия, само и само да се покаже колко е "велика" укрофашистката войска. "Ние напредваме, но врагът се е окопал и не отстъпва и сантиметър." Ха сега кажете, как напредвате, като врагът не отстъпва????

134

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя Бахмут е ега ти гробището. Зеленята се е вманиачил в Бахмут, а там какво има? Да няма заровено пиратско съкровище?

133

Ехаа

преди 10 месеца

До Чакаме рушките вдовици - ще дочакаш руски тираджии да те наторят плодородно.