156

Анонимен

преди 10 месеца

Министърът е излъчен от политически партии, а те са избрани да представляват избирателите. Тя е министър, не председател на професионална организация. Тя работи за нас, избирателите и ресторантите не са в позиция да и искат оставката. Те може да искат оставката на председателя на организацията по ресторантите.

155

Ей

преди 10 месеца

Телевизионните баш готвачи да се скрият в кухнята. Никой не им иска мнението и празните чинии с украса. Те ще ми обясняват какво трябва да ми е вкусно и мамят с порциите. Нямал съм култура. А вие нямате елементарно образование и възпитание. Наглеци! Готвачи. Браво Динкова!

154

Клиент

преди 10 месеца

Не разбрах, тия сдружения искат да си го мерят с клиента ли? Е нека опитат пък който устиска. Гърция и Търция са близо, пък и Албания става за дестинация. Оня опашатия ...... май е бягал от часовете, където се учи, че КЛИЕНТА е не само да го имаш, ами и да го опазиш.

153

Ъ

преди 10 месеца

Министри, вземете мерки! Освободете държавата от тези обирджии!!!

152

Анонимен

преди 10 месеца

Кметчето на Бургас Димитр Николов също се е присъединил да подкрепя ресторантьорчетата... Бургазлии да го имат в предвид на местните избори..

151

Анонимен

преди 10 месеца

Туристическият ни бранш е всъщност терористичен бранш.. Аз ако бяях щях да ги обуя с 40% ДДС.... да *** на умряло!

150

Анонимен

преди 10 месеца

Е как може да ориентираш неграмотния и *** и невидял, който отива някъде да се покаже и снима. Тия които подкрепят тоя са същите новоизлюпени европейци. Неграмотници, облъчени и прости отишли от селата в градовете. Хиляди ходят по заведенията и няма проблем, миризливеца дал 500 лв, прави проблеми и е новия идол на тъпанарите.

149

don diego

преди 10 месеца

Естествено , че не е министър на ресторантьорите. За да няма никакви изненади е добре клиентите да бъдат своевременно ориентирани по отношение на цени, грамажи , плащания, качество. Същото важи не само за всички отрасли , да няма дребни букви, защото те изглеждат , като измама.

148

Анонимен

преди 10 месеца

Подкрепям я. Много са нагли. "Преживяването" на българския туризъм е, че се опитват да те прецакат по всякакъв начин, а ако ги разкриеш и възразиш, почват да заплашват. Един голям тур за тях.

147

До

преди 10 месеца

До къде паднаха, пържола за 5 лв да сравняват с дреха за 10000 или кола за 150000 от реномиран производител с гаранция и сертификати.

146

Е

преди 10 месеца

Прости готвачи. Да обиждат човек!!! Не си подавайте носа от кухнята

145

срамота

преди 10 месеца

А си мислех че след грозотията от Златоград ,Николинка ,нищо по-невежо и грозно не може да стане министър.Е ,излъгал съм се...

144

Справчо

преди 10 месеца

Ти откъде разбра какво е ял!? Просто го изработиха. А в Мерцедес получаваш Мерцедес какъвто си поръчал!!! И не само в Мерцедес, производителите гарантират с името си! А тези гарантират лошо обслужване, надписана сметка и че ще намерят начин да те прецакат.

143

СПРАВКА

преди 10 месеца

Темата с пържолите, които всъшностса стекове, вече ми писна.Да попитам господина, който пита защо да ги плаща толкова пари ?Ако влезне в автосалон на Мерцедес и си избере кола с всички екстри, естествено, че ще плати много повече, отколкото друга без екстри.Същото е и с дрехите - има костюми за 200 лв, но и за 10000 лв, рокли за 20 от Илиенци и за 2000 от бутик.Ял скъпо месо без антибиотици и хормони, а после пита защо да плати.

142

Дочо

преди 10 месеца

До АнонименСмятам че е най-добре да се направи каталог на Българските заведения, като във Франция, да речем. И в него да се напише - тук ако не платите колкото ви кажат за храната, която не ви е харесала, може да ви съдят! Да ги видим после, шеф манчев дето ги покрепя, ако не го пуснат в нормална телевизия какво ще яде? Освен да си яде к...! Много нагли станаха и безочливи мутренцките рестораньори! Трябва да се направи списък на всички заведения и да се оценят! Да ги видим после, кого ще съдят!

141

Анонимен

преди 10 месеца

Още от едно време е имало книга за похвали и оплаквания.Даже и сега я има в елитните ресторанти. А българските ресторантьори и шефове (главни готвачи) искат да съдят клиентите си за това ,че не са останали доволни от обслужването и качеството на услугата и са го споделили! Представете си само като се разчуе това какъв тласък и реклама ще бъде за българския туризъм. Просто са гениални! Нека продължават в същия дух....

140

В

преди 10 месеца

Кошмарите се видя, може да знаете 3000 рецепти и десетки техники, но пригответе 10-20 като хората. В съседната кръчма да приготвят още толкова. И в следващата. НИЕ избираме къде да си дадем парите и разни префърцунени мнения не искаме. Обслужващ персонал. Браво Динкова!!!

139

Бре

преди 10 месеца

Самоназоваващите се шефчета, где се покрихте? Лъснаха ви задниците?

138

Сту

преди 10 месеца

Абсолютно права е, няма ония тарзан само да се появява и да хленчи по телевизията, а същевременно да кара коли за по 150 бона и управителя в заведението му да бие шамари на някви пишлемета.За чалгарите ддс ще е 9%, ама за лекарства, за библиотеки и книги за храна ще е 20 %. Че тва ли е най-важното!?

137

Анонимен

преди 10 месеца

Не мога да повярвам първият в трийсет годишната история на прехода,адекватен министър!