84

Teo комемтар 3

преди 9 месеца

Такааа ... до вечерта - руснаците казаха за 17 неутрализирани БПЛА - 1я цопнали в морето, 3 на земята, и три отстреляни. Клипчета от "бавовни" в телеграм няма - склонен съм да вярвам на руснаците в случая, че са отразили атаката! Иначе днес в Украйна щеше да е национален празник!

83

Краварофилите,

преди 9 месеца

от истината много ви боли а? Не можете да оспорите Боби и лете като пуфели на сосорчо! Ха опровергайте го де!

82

ненормално

преди 9 месеца

До НОРМАЛНО: "по православни храмове" - удариха укропитеците със ПВО. Няма изненадани нали!? По снимките и следите от фрагментите си личи облака получаващ се от ПВО ракета.

81

Боби е стар шизо

преди 9 месеца

Какво му обръщате внимание на този индивид!?

80

НОРМАЛНО

преди 9 месеца

Фоерверки в Крим....по военни складове, не по православни храмове....

79

Боби

преди 9 месеца

До 81 Разбираш ли в началото ВСУ и РФ започнаха с приблизително един контингент на фронта. По около 200000 профита и от едната и от другата страна. Но след това РФ си постави цел да превърне войната в Безконтактна. Единствения начин тогава беше драстично да се увеличи броя на артилерията на РФ. Което и стана и доведе до зверски загуби на ВСУ във всичко. ВС на РФ буквално вкопавака ВСУ в земята. Професионалните ВСУ просто свършиха убити или ранени и започна попълнения с цивилни = по-големи загуби

78

До Боби

преди 9 месеца

Мухаха, 25к убити и 75к ранени, са изнесените загуби у Вагнер, само в Бахмут...дори и те са намалени. На останалия фронт явно няма загуби...Вервам безрезервно. Относно загубите при украинците, може и толкова да са според Конашенко, дели поне на 4 или 5 и ще получиш реалния резултат. То и унищожената техника е минимум двойно на изпратената, влизат и дървените макети в това число! Както казах, само платените вярват!

77

Боби

преди 9 месеца

До 79 Пригожин изнесе данните ако не се сещаш По принцип никой не споменава реалните си загуби(убити, инвалиди и санитарни(сега лекуващи се) и да добавя Психясали) Та загубите на Рашките цялосно са 25000+ УБИТИ към 01.06.2023 Инвалиди не спомена а минимум 75000 са минали през болниците и са се върнали обратно в строя ВСУ обаче при тях е касапница - и не само на фронта ВСУ имат големи загуби при ударите по тилови обекти 300000+ са ориентировъчно загиналите за други видове не се говори...

76

До Боби

преди 9 месеца

Кво признава бре и кога? Москва потъна с 19 човека и пингвин! Загубите са около 5к човека в СВО...не ми се редят примери, а има доста. Дори и децата не вярват на тия партенки, останаха платените клакьори, ама при тях е бачкане!

75

Ало, 74

преди 9 месеца

Пак старите лафове от времената на СеСеСеРе: Може да нямаме га..щи на газа си, но да знайте какви оръжия имаме( все крадени от Запада), направо ум да ти зайде, ще унищожим света, ама нали сме за мир... Стари опорки от съветските времена.

74

Боби

преди 9 месеца

До Анонимен 75 Напротив ако има взрив някъде в руската зона и особенно ако има материали в нета РФ рано или късно си признава - за разлика от "Програмата" на ЗЕЛЕнски където ОСЪЖДАТ всеки който е показал в нета това което цял град с очите си е видял и с ушите си е чул но не се вписва в официалнат аполитика на КИЕВ!

73

do 74 Васили

преди 9 месеца

На теб подаръците за нова година дядо Мраз ти ги носи. А Снежанка му помага на добрия старец. Нали така? Муахаххахаааа

72

Анонимен

преди 9 месеца

Кво става! Взрив след взрив, да не се преместила СВО в Крим? Естествено всичко е свалено, според Кремъл. Няма пострадали и разрушения...за капак евакуират в периметър...смехорани и пияници

71

Васили

преди 9 месеца

Вие май нямате идея каква армия има Русия, за какви оръжия и какви боеприпаси, ако реши за 1ч свършва всичко, но пази цивилните.

70

Анонимен

преди 9 месеца

Всичко върви по план за руснаците, дори и превземането на Киев за три дни.Изостанала, прогизнала от алкохолизъм, корупция, лъжи, измами и войни държава.Майстори на дезинформацията и интригите и машинациите.Основен приход - разпродажба на заграбените ресурси на многото малобройни народи в Сибир.

69

до 66

преди 9 месеца

Русофиле, вече и руснаците ли не вярваш какво ти съобщават? Или просто си в ступор и фаза на отричане? Муахаххахаааа

68

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен До До 62... Като му се затъкне хаймарса от зад и ще изскимти хай мерси и до там смях голям.

67

Анонимен

преди 9 месеца

Като му се затъкне хаймърса от зад и ще изскимти хай мерси и до там смях голям.

66

Анонимен

преди 9 месеца

Обаче на Рени на ръкава на делтата на Дунав руснаците са ги разпиляли нощеска освен в Одеса. В дир го прочетох току що.

65

Анонимен

преди 9 месеца

До 62... Внимавай хаймарса да не ти влезе в гъзлето..... Пък има и рима...