168

Анонимен

преди 10 месеца

Станиславчо, в Плевен махнаха паметника на съветския воин и на негово место сложиха паметник на загиналите при Дойран плевенчани. Панорамата в чест на загиналите за освобождението ни от турско робство руснаци и украинци си е там. Трети март ни го набиха *** през 1990, за да се кланяме на чуждата държава и за компенсация на 7 ноември и 9 септември, които отпаднаха.

167

Анонимен

преди 10 месеца

До ЕЛИ Малък, но *** народ сме. Руснаците са наследници на варягите и монголската орда. През 20-ти век започнаха да се домогват до славянството. Наглостта им стигна до там, че за да омаловажят приноса ни, Путин каза, че азбуката дошла от македонските земи.

166

Историк

преди 10 месеца

До 53 Бяхме 8 млн. и защото беше много хубаво ни пазеха с открити листове и автомати, за да не избягаме. Задоволявал нуждите от млеко и месо?!!! Имаше кренвирши, салам кучешка радост, сервилат, шпек и от време на време луканка. Бяхме фалирала държава и се редяхме в 5 сутринта, за да има мляко /даваха по две/ за децата. Заплатите на учителите стигнаха 4-5 долара при Жан Виденов. За кола /само руски коли/ се плащаше 1 500 лв и се чакаше 10-12 год. Това ти е съветския = руски рай Кой кого лъже?

165

😁

преди 10 месеца

Искат 4-и юли да ни е национален празник, обаче ги е срам да си признаят.

164

Тихомир

преди 10 месеца

gogo може и друго да му влеят. През изхода

163

gogo

преди 10 месеца

БРАВО! Не съм фен на Слави, но когато е прав е прав!!!Нека този гофрер да иде в Плевен и да прокламира, може би ще му влеят доза разум хората =)

162

Столаров

преди 10 месеца

И ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА ОБЯВИ КОГА ЩЕ ИДВА! Славчо, ний твойта ориентация я знаем... Да не са кабичнете от предозиране с... евро-атлантизъм, уа! Че какво ще прави българската култура, опа, не култура, а политика без Вас, колега?! М?

161

ЕЛИ

преди 10 месеца

НЕ Е НУЖНО ДА ОТБЛЪСКВАМЕ ЕДИНСТВОТО НА СЛАВЯНИТЕ,РУСНАЦИ,СЪРБИ ,МАКЕДОНЦИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРАЗНУВАТ ХЕМ КИРИЛ И МЕТОДИ , ХЕМ НАЦИОНАЛНИЯТ ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ

160

Анонимен

преди 10 месеца

До Румен - да Путин определи писмеността като македонска с дейното участие на твоите любимци, които не са в коалиция, не, не, те правят всичко в името на майка Урсула, простете БЪлгария, и тати Байдрън... когато отричат историята, буташ паметници, само заради действията на един Лунатик като Путин, какво очакваш освен да бъдеш зачеркнат и ти?! Алеко го е казал "Всичките до един са маскари..."

159

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 181 - не е правописна грешка, а е фамилия на един етнос, който наскоро за замислих защо винаги е бил мразен и преследван - е този Лорер ни дава отговор - заради такива като него този народ е бил преследван и мачкан...

158

девети септември

преди 10 месеца

Да върнем стария социалистически празник?!?

157

Дочо

преди 10 месеца

До АнонименДермо, читать надо. После 3-того Марта 1879 года, Болгария не самостоятелное государство, а вассалное Османской Империи! Болгария становиться независимой после декрета Царя Фердинанда И-ого, ис 22 Сентабря 1908-го года! Понял дермо!

156

SS

преди 10 месеца

Бившите комунисти ,сега евроатлантици,и компрадори подменят ценностите на българина .

155

SS

преди 10 месеца

Бившите комунисти ,сега евроатлантици,и компресори подменят ценностите на българина .

154

Анонимен

преди 10 месеца

Прави се опити да ни се смени самосъзнанието и културата.

153

УРА

преди 10 месеца

Нацио- нален празник предлагам - 2 ФЕВРУАРИ !

152

Румен

преди 10 месеца

До184 . Кои ще ти вярва на това , че си писал 3 март и Велика България . Прилича ми на уловка. Първо на 3 март сме най малка. Най голяма сме били , когато Русия не е съществувала . И след Съединението . Когато Царство България Освобождава много голяма територия от Османската Империя. От Банско на юг до Кавала ,до Одрин ,до Солун , до границата на Албания

151

тя

преди 10 месеца

Няма да го направи ,защото е страхливец , и знае ,че не е прав ,но така са му наредили задокеана !

150

Румен

преди 10 месеца

Празника на българската писменост от Св св. Кирил и Методи. 24 май е НАЙ ИСТИНСКИЯ БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК. Той е признат и от други държави . С изключение на Русия / тя го определя , че като македонска писменост/

149

Анонимен

преди 10 месеца

3-ти март е денят на Санстефанска, т.е. Велика България. Разделянето й на три е дело на западните европейци. Трябва ли да им лижем дирника в благодарност?! За тая работа си имаме националпредатели и "съветски" атлантици.