98

Анонимен

преди 10 месеца

Тъжно е че не мога да ти сложа дислайк макар че и него не заслужаваш.

97

Тъжно е

преди 10 месеца

Че има война, но за България това е шанс за....1. Да се намали зависимостта ни от русия, която изцежда резурси ни и ни прави бедни 2. Да изплуват всички знайни и незнайни агенти и четирихилядници , ето сега се появи и този борец.. Грозев... 3. Да се отслаби Русия и тя да има повече проблеми, за да остави на мира света. 4. Украйна да стане бариера между цивилизацията и азиатските крепостни. ТАКА И ЩЕ СТАНЕ....

96

Анонимен

преди 10 месеца

Всичко одуха путюПРОСТАКЪТзаИДИОТСКАТАсиВОЙНА. Включително живота на половин милион войници и граждани, много загинаха от болести и немотия. Повече от 10 милиона емигрираха от 2014 досега. БОГ ДА ДАДЕ ПРАВОСЪДИЕ, защото ХОРАТА СЕвидиотиха и загубиха чувство кое е правилно и кое е погрешно !

95

Анонимен

преди 10 месеца

Дронове Удариха Москва по военни учреждения, за да пробват ефективна ли е противоовъздушната отбрана на Москва. ГОЛА ВОДА СА И КАЛ В УШИТЕ ! Съборен е покрив на триетажна сграда и частично изгорели 2 последни етажа на остъклен небостъргач. Справка и снимки ютюб на руски независимите медии.

94

Калейдоскоп

преди 10 месеца

Кой е Грозев:Той е агент на MI6, провалил се с "гръм и трясък" в Украйна, при опитите му миналата година да вербува руски пилот на изтребител СУ-57 от петто поколение срещу 1 000 000 долара и да го приземи на летище на НАТО в Румъния или Полша.Сега се крие някъде в "миша дупка" защото руското ГРУ го търси,заради издадена срещу него заповед за арест от руските власти.И сега същия този ***, седнал да дава акъл на околните . . .

93

Анонимен

преди 10 месеца

Сайтът "Миротворец" не е толкова проруски или проукраински. Самият факт, че побързаха да вкарат в него Елена Йончева, означава, че се играе в полза на ОГРОМНИТЕ БЪЛГАРСКИ КОРУПЦИОНЕРИ, КАКВИТО СА НАЙ-ВЕЧЕ БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ. Самият сайт не е кой знае какъв фактор. Най-лошото е, че повярвахме на личности като Петков, Бориславова, Иванов, Атанасов, Цонева, Мирчев, които ни излъгаха фронтално, че уж щяли да правят съдебна реформа, да борят корупцията и купища още лъжи.

92

Войната

преди 10 месеца

Явно върви зле за руснаците. Доказателство...активизираха си всички агенти,дори и най прикритие,дори и резидента-президент се активира и Грозев и оная 49 г. мома .....

91

урката е бясно куче

преди 10 месеца

хапе и лае по всичко - трябва да се приспи! Ама краварите го нарочно го ръчкат срещу мечока!

90

Кой е Христо Грозев

преди 10 месеца

Името на Христо Грозев стана публично известно в България през 2010-а, когато заедно с Любомир Павлов, Огнян Донев и Карл Хабсбург (с пети съдружник германеца Даниел Руц) купиха пресгрупата "24 часа", "168 часа"и "Труд". Неофициалната цена на сделката е 40 млн. евро. Няколко месеца по-късно съдружниците влязоха в остър конфликт като се стигна до издаване на обезпечителна заповед в полза на Христо Грозев, с която бе наложен запор над имуществото на "Труд", "24 часа" и печатната база. Имал е гръб.

89

Анонимен

преди 10 месеца

До 91 - Вдигай се от дивана с една сопа - *** я изгони! Нали си много як

88

Анонимен

преди 10 месеца

И тоя ли лампур - за политик се глАси ?!

87

Нека позная,

преди 10 месеца

този не е в миротворческия списък, защото Путин го дебне! :D

86

ВЪПРОС

преди 10 месеца

Мисля че Грозев има участие в този сайт на Украйна . *** винаги ще се раждат за пари .

85

Анонимен

преди 10 месеца

Първо изгонете Митрофанова , пък послепротестирайте колкото искате за каквото искате

84

Имашито Наракава

преди 10 месеца

Другарят Грозев най-напред да внимава на коя тайна служба да се кланя по приоритет , та да не го намерим и него паднал по някакви стълби ...

83

да ама не

преди 10 месеца

рУСИЯ ВЗРИВЯВА ВОЕННИ ЦЕХОВЕ И СКЛАДВЕ И УБИВА БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ НО ТОГАВА копейкаджиите не протестираха а тайничко ръкопляскаха.

82

Анонимен

преди 10 месеца

До до 67 - Едното извинява другото :)

81

Анонимен

преди 10 месеца

Ами и ние да включим украинските навлеци по морето дето втора година ги изхранваме на Ол Инклузив в списък за поразреждане. То бива наглост от тия неблагодарни хора, ама ни писна от това съчувствие към ***.

80

до 67

преди 10 месеца

трооолче глуповато---твърдиш..... 14000 души убити от украинци, а досега колко убиха руснаците, колко са руските жертви ........стотици хиляди.....

79

В.

преди 10 месеца

Човекът разбира от списъци!