253

Анонимен

преди 10 месеца

Защо да си го сменяме в България?

252

Анонимен

преди 10 месеца

Защо националния празник на Америка да те е 11.09., когато загинаха толкова хора? Са го преместят от 04.07 на 11.09. И кое по-точно налага подобна смята?

251

Анонимен

преди 10 месеца

кой и откъде го докара тоя

250

Някой

преди 10 месеца

Този заслучажва да му се изплючт в лицето.

249

Анонимен

преди 10 месеца

Антихриста Путин втора година пали и граби Православни земи!Вчера бомбардира най-големия християнски храм в Одеса! Да гори в Пъкъла ВоВеки!

248

Анонимен

преди 10 месеца

Марш в Израел, *** мръсен

247

Онбашията

преди 10 месеца

Разделяща е за протурските представители на властта .

246

Анонимен

преди 10 месеца

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

245

Анонимен

преди 10 месеца

САТАНАТА ПУТИН ВЧЕРА УНИЩОЖИ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРАВОСЛАВЕН ХРАМ В ОДЕСА,КОЙТО БЕШЕ ПОД ЗАЩИТАТА НА ЮНЕСКО. ДА ГОРИ В АДА ВОВЕКИ!

244

Псиxодесни

преди 10 месеца

3ти март е разделяща дата само за безpодните псиxодесни.

243

БГ

преди 10 месеца

защо един еврей, трябва да ни казва кой ще е националният ни празник

242

Ханс

преди 10 месеца

Ruzkite svini реват, че няма да могат да развяват руския *** на националния празник на България, каква трагедия!!!

241

Реалист

преди 10 месеца

Евреите са умен и кадърен народ,те от пустинята правят рай в Родината си,а "наш" Лорен,от историята ни,прави пустиня.Киро и Този, се включиха в изпирането,подсушаването парфюмирането на Борисов,нещо което ще им струва много скъпо.

240

Анонимен

преди 10 месеца

Г-н Лорер, Вие сте бил 20-ина години в Канада, а и по произход не сте съвсем българин, а български гражданин, така че бъркате Русия от XIX век със Съветска Русия, впоследствие Съветски съюз от 20 век. Царска Русия е била в съюз с Англия, Франция, Румъния - т.нар. Антанта през ПСВ, не е била откъсната от Европа, и е воювала срещу Германия и Австро-Унгария 2 пъти. България е очаквала своето освобождение от турско иго от 'дядо Иван', а Англия, Австроунгария, Германия, Франция са били против него.

239

gogo

преди 10 месеца

хайде всяка жаба да си знае гьола, българите да решават за българската история, евреите за еврейската история! не ви ли е срам г-н гофрер? не стига, че са ви издигнали като чужд гражданин до такова ниво(немислимо в западни общества), а и сега подмяна на исторически събития и факти ще правите!

238

ънкъл скам

преди 10 месеца

Американците са пристрастени към фентанила и печатните долари. Печатът се превърна в средство за закупуване на фентанил. Байдън не иска фондовият пазар да се смекчи или здравословно да се коригира, защото смята, че счупването на по-високия рекорд на Dow Jones е знак за одобрение на неговото президентство и че политиките му работят. В САЩ няма обществено внимание. Американците са буквално дрогирани и кастрирани да правят каквото и да било.

237

Бойко Борисов

преди 10 месеца

Искам моя рожден ден да е национален празник. Съгласувано е с посолството.

236

ххх

преди 10 месеца

руско ли е не става за нищо.... аман от русофили по нашите земи... на изборите хората показват на къде искат... никой не иска да се връща към пРусия...

235

Анонимен

преди 10 месеца

Самото му име е правописна грешка в българския език, а ни говори за кирилица, свобода, смяна на 3-ти март с 24-ти май. Ако не беше 3-ти март сега нямаше да имаме възможност да празнуваме и 24-ти май. Анадъмно???

234

интересна работа!

преди 10 месеца

Навън припек, а от един висок комин се носи пушек. Да е топлофикация, не е.