15

noname

преди 15 години

Ех днес.бг уж толкова много пишете за мадона и накрая нищо да не знаете за нея.Броя на концертите й много преди 23.09 е 58,а не 51.толкова ли не можахте да проверите.Иначе поне чест ви прави,че пишете за нея.Ще ви адна пак във фаворитите (;ПС: Бях на концерта й в Рим.Не мога да израза с думи преживяното

14

madonna.edno.info

преди 15 години

Ако си направи билетите по 5 лева, а не по 500, ще събере и милион зрители. Каква е тая чалгаджийка цеца в някакъв район, където хората не са виждали нищо по-добро? Я тя да си направи билетите по 500 лв да видим колко хора ще събере - една шепа ще има ли? А Мадона събира по толкова хора само в един град, а прави над 50 концерта на турне, при това извън собствената си страна.

13

преди 15 години

Като счупи рекордите на наща Лили, да ми се обади.. 088ххххххх

12

преди 15 години

аха - и оная ми работа сигурно ще счупи с дъртата си .....пу..тка

11

desi

преди 15 години

madonna e varha,vsi4ko tova koeto pi6e za koncertite i go dokazva.provokativna e no tova e neiniqt na4in na jivot i na koito ne mu haresva da si tarsi drugi interesi.

10

nnn

преди 15 години

и , и рекорд може да чупи и го прави успешно, който може, просто може. вместо да злословите, научете нещо от нея, защото зад успеха и има страшно много труд и добро менажиране, а не чалга и ***

9

brigante

преди 15 години

м,който го можел си го можел:)и на мен ми е писнала,ама...понякога мнооо ме кефят песничките й:)

8

преди 15 години

тая дърта *** няма ли да се спре вече,отдавна вече се е изчерпала.чудя се как още има заблудени да и наливат кинти в банковата сметка?!

7

ivo

преди 15 години

taq na 50 i pravi 4udesa pa i e mnogo zapazena super qka macka

6

mado

преди 15 години

Ба! Тоя сайт е само Мадона и халва!

5

преди 15 години

Вие какви сте чуждопоклонници в тоя сайт, не е истина. Говорите за мизерните 70 000 посетители на концерт като за рекорд, а що не прочетете по колко човека се събират на концерта на Цеца, например? Стига ли са и до 200 000. И това не е във Великобритания с нейното население, и не пее на английски. На тия концерти на мадона ходят само и ***, за това са и толкова скъпи билетите. Но 70 000 е нищожно.

4

преди 15 години

...които трябва да върне на всички които са я ..... първо, й са й ги предплатили като разходи. Я остане нещо, я не. Но не праите са важни в случая, а факта, че посредствеността, както винаги надделява. Не случайно се нарича Поп Музика, от Пополус-Народ...Народна..Простащина...и т.н. Давайте музикални лулмпени, кефете се на посредствеността, тя се нуждае от вас!

3

преди 15 години

Да се хванат двете с Лили Иванова да опъват вратни жили по сцената

2

Forski

преди 15 години

Ха ха - браво! Мажи на ред, трепач! :DMadge RLZ

1

хах

преди 15 години

какво й се възхищавате на тая комерсиална пастърма? Стара и сбръчкана, едно време беше хит, сега е банална......... щом е паднала до ниво "песен с Timbalend" смятай колко е зле и как се е изчерпала напълно