87

Ласки Каручка

преди 9 месеца

Аз нали ви казх,че оня със пържолите дето си запази касовия бон,ще ви такова мамата за поне две години напред.Абе Еййййй мишкари селси,...Кой ще ви яде пържолите за по 200-300 лева бе джанъм? Ми сами си го нвряхте.Че и Синдикат си измислихте само за една нощ.Но това няма да ви спаси нито този,нито следващия сезон другарки и другари.Всички в България които имат хотели са от ,,другарите",а ако имам грешка,моля споменете поне едно име та да се отстрамя.

86

Анонимен

преди 9 месеца

ДДС то отдавна трябваше да е върнато на нивата от преди кризата. Но! Скандала с пържолите си е за съд.Да си купуват по 7 лева от Лидл и да се хранят по домовете. Това е нарочен удар срещу целия бранш. Трябва да има последици, правят цяла България за смях.

85

Алекс

преди 9 месеца

Покрай КОВИД ресторантьорите доста се разглезиха: помощи,намалено ДДС.Време беше някой да им опъне ушите и да ги дисциплинира.

84

Анонимен

преди 9 месеца

Абе тарикати,докога ДДС за вашият бранш ще е 9%

83

Анонимен

преди 9 месеца

Господата ресторантьори стават все по - нагли.

82

От хората

преди 9 месеца

Стига с тия глупости.Да се смекчи малко тона,защото е истина,че заведенията без клиенти не могат.Господа ресторантьорите забравят,че клиента винаги има право.

81

алооо готвачитеее

преди 9 месеца

що бе кво ше направите , ше спрете да продавате пържолите от мноо специално месо ли :)

80

Анонимен

преди 9 месеца

Картел на цени, диктатура, а на Царево и Поморие медали от умиление.

79

Анонимен

преди 9 месеца

Лоши хора, а в интернет затова връщат стоки също. Недоволството на клиента е за негова Сметка, а ако е богат пак. В 6 държави 23 , 35, евро и долара. На Бело ли са хотелиери, ресторанти при, търговци въобще. Защо крадете. После фирмата на малоимотен и внесените данъци по-малко от парите дето са ограбвани. Затова няма бгн кола, бгн богата армия, бгн телевизия. То се видя сезонната вълна - отрови всички. Катастрофи,ниски заплати, пожари, мръсен въздух, фейк новини.

78

Анонимен 11

преди 9 месеца

Кожодерите,искат оставката,на министъра,защото,не им върви по гайдата,нека да прегледат материала,публикуван от днес бг. Със цените,на същите пържоли,в някои елитни,ресторанти,в Париж,по висока цена за 100гр.от 15 Евро няма.и собственика на ресторанта не се разказва,като гащник с джапанки и къси панталони,а колкото до етническото обиждане на клиента,то е в кръвта,на българина.

77

българин

преди 9 месеца

Не защитавам ресторантьорите но в случая са прави!Имало е пържоли и по 30 лв ама и по 500.Сервитьорката му го е казала - ама той я репликирал че има пари!И наистина си има-и бакшиш 10 лв дал.А това видео го е публикувал защото е "бразилец" - какъв е смисъла да яде по 500 лв пържоли ако не се похвали?Сега се рекламира като велик баровец.Министърката изобщо не трябва да се обажда и да се занимава с махленски простотии.Сега това ще и изяде главата

76

Анонимен

преди 9 месеца

Значи за да имат основание да плюят така този клиент той би трябвало: а) да не си е платил сметката, б) да им е потрошил заведението, в) да е ударил някой от персонала. Нищо от това не се е случило. А взеха да го обиждат и на етнически принцип. Наистина им пожелавам да им дойде ума в главата, т.е. да фалират!

75

Анонимен

преди 9 месеца

вдигай ДДС-то на тия нагляри... не се наядоха. а само те и хотелиерите са с преференция

74

Анонимен

преди 9 месеца

то да те е страх да седнеш на ресторант в бг,че мои та осъдат ако кажеш че е скъпо. хахаха

73

Нане

преди 9 месеца

Мен ме гледате и без да плащам, от талавизуро сами ме търсят, да давам юрохатлантически интервюта и да възхвалявам краварците и юрохейците.... ===))) даже ми и плащат...

72

Анонимен

преди 9 месеца

дай и 500лв за 3 пържоли пък да та видим и теб по тв а?

71

Анонимен

преди 9 месеца

Още не осъзнават, че зависят от народа (те го наричат клиента). Но ще им дойде акъла. Нищо в тоя живот не е даденост! Дразнете си клиентите, пък да видим какво ще стане.

70

Нане

преди 9 месеца

Вижте същият шФед, как мята гюбеци и хвърля стотарки по Райнето от Сандански.... ===))) има клип.... Та не се уарчил толкоз за трите пържолки, просто искаше да го видят всички по телавизуро....

69

Анонимен

преди 9 месеца

Ако искате да ядете по мия и да се държат с вас като с неканен гост, продължавайте да ходите в ресторанти. Щом има хора в заведенията, собствениците нямат никаква причина да променят нещо.

68

Анонимен

преди 9 месеца

Алоууу, хоремагчии, сами си го правите! От вашата лакомия е!