458

РУСОФОБА

преди 10 месеца

тази вещица отдавна трябваше да бъде изгонена в русия, всички русофили и тая натоварени на конски вагони и еднопосочно в русия

457

ънкъл скам

преди 10 месеца

Виждали сме това много пъти в миналото. Например в Сайгон, Виетнам през 1975 г. или в Кабул, Афганистан през 2021 г. Освен че Холивуд направи филми за Рамбо и ни проми мозъците, за да вярваме, че Съединените щати Джон Рамбо и Капитан Америка са спечелили във Виетнам и в Афганистан и са кацали на луната.

456

Командир Пикар

преди 10 месеца

Атлантическия съвет що не вземе и да ...............

455

Анонимен

преди 10 месеца

Ще кажеш, че сме близо до Атлантика, че и съвет направили.

454

Анонимен

преди 10 месеца

Всичко започва с ареста на прасенцето от ДАНС и на други служители на служби , защото България няма национална сигурност. Връщане на смъртното наказание и незабавно КСС да отнеме българското гражданство на радеви йотови гълъби масларави и останалите съветски палячовци, които изхранваме за сметка на пенсиите на нашите родители.

453

тя

преди 10 месеца

Тия атлантици ,ако не е Русия ,какво ще работат ?!

452

Вън руснята

преди 10 месеца

Айде марш

451

123

преди 10 месеца

оставете я. много помага да отврати всеки от рушистан

450

Мед ми капе на Сърце

преди 10 месеца

Руснята пречи на България повече от 70 години

449

Ще го кажа просто

преди 10 месеца

Руснята вън

448

malgiorno a tutti

преди 10 месеца

За мутрата фанатата не може по никой начин да бъде persona non grata. Правилният дипломатически термин на латински е cunnus non gratus et defectus...

447

Лъчо

преди 10 месеца

Аз пък предлагам на въпросния "атлантически съвет" незабавно да им бъдат скъсани българските паспорти и да бъдат депортирани към истинската им родина САЩ. Някой нещо?

446

Пффф

преди 10 месеца

Тоя пиян руски мужик вярва ли си? *** по морето са избегали баш от такива като него, 2 звезди хотел у Кранево им се струва като Лас Вегас, щото на 20км във всяка посока от Маскве и Петербур *** живеят у толкова жестока мизерия, че сигурно бездомно куче у Люлин има по-добър жизнен стандарт...

445

ТТ

преди 10 месеца

Кротко властимащите в България има много руснаци които са си купили жилища и живеят в бг. Утре ще кажат че им нарушавате правата на Путин и той ще дойде да ги защити.А ние българите обикновенните ще съдействаме на руснаците и ще създадем правосъдие за вашето измикярство.

444

До 462

преди 10 месеца

Ай сега земи че преведи кво искаше да кажеш, че не можах да та разбера̀!!!

443

12222

преди 10 месеца

Колкото пъти сме били с Европа /демек са ни зползвали/ срещу Русия толкова пъти сме яли попарата! Ние, за англо-джендер-саксите сме само колония управлявана от марионетки тип Винету и Кокорчо. За ЕВропа никога срещу Русия - това трябва да ни е национална доктрина! А не даряване даряване и пак даряване...най-бедната държава в Европа заради Боко, Чоко и Кокорчо само дарява и то военна техника срещу Русия. Долни Полит-еничари!

442

Щирлиц Копейкин

преди 10 месеца

Квичете плебса!Нравится не нравится вашата матушка си заминава от Бъл,гария завинаги ! Желязната завеса 2 хлопна, и ние сме от правилната страна този път.Зная, че ви е яд, че страата ни няма да е повече зависима от блатните некадърници, нооо ладно...

441

Анонимен

преди 10 месеца

Посланичката в случая не е отговорна за изказването на руски политик и не е правилно да се обявява за нежелана в страната. Колкото до отнемането на имоти на руски граждани трябва да има някакво правно основание не може ей така от нищото някой да си решава че ще отнеме нещо. Че може да се отнемат може но само заради едно изказване е смешно. Атлантическия съвет прави глупости в момента, могат да направят от тази ситуация много повече но до там им стига разума за съжаление.

440

Златка

преди 10 месеца

Изгонете я тази каманистка тавариш мутрафонска да пали москвича и газ за Мацква

439

Анонимен

преди 10 месеца

посолството иска , ние изпълняваме.