43

Анонимен

преди 10 месеца

Много ви здраве от Испания, където бях и миналата година. За последно правих неуспешен опит за почивка в България през 2001 година. От 2002 година само в чужбина. Чужбина не е само Гърция, както често ни го представят. Светът е голям.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Нормалните българи още преди 15-20 години разбраха, че ниското качество на почивката в България не отговаря на цената. Грубо казано трябва да ни плащат, за да почиваме в България.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Наложи се да отида до морето за ден. От Приморско на юг е разкош. Няма навалица. Скали. Хубава пържена риба.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Те и туристите от другите държави които идват в България се хващат за главата колко е скъпо тука. Някой си тръгват по рано, други отказват почивката си в България.

39

Боби

преди 10 месеца

Таз година повече - заради космическите цени,догодина - хич.Това е да си заколиш кокошката, която ти снася златни яйца,та да си направиш супа от нея и за момента да си сит,но догодина... бобец, коприва и лапад.

38

Анонимен

преди 10 месеца

Е то пишеше германци няма, скандинавци няма, рашки отдавна няма, румънци и българи в Турция и Гърция. Е украинци има, но те не са туристи, е кои са тези туристи.:))

37

Анонимен

преди 10 месеца

Ако човек има система ще направи хубава почивка!

36

Български турист

преди 10 месеца

Не ме търсете на Черноморието.В Гърция съм.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Варна това лято се напълни с неориентирани украинци.Руснаци няма ама за сметка на това на всяка крачка срещаш неадекватна и алкохолизирана укра.Почвам да разбирам защо Вовата ги е нападнал.Не са му издържали нервите на човека.Наистина са много зле.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Когаааа?

33

Анонимен

преди 10 месеца

Евала на министърката . Броим и 300 000 гастарбайтери дето харчат по 5000 евро за море. Германци няма, но поляци, румънци и чехи ще се кефят. Може по-евтино да е 40% повече да купят . Щастието дойде. Спасиха сезона. Ура! Който публикува касова за 20 кинта за к-и и 45 кинта за бутилка Флирт и него може да го плащат със съд.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Ами да, чужденци ще идват, защото българите вече няма да им стъпиме.А чужденците като ги прецакат и обиждат, и те няма да се върнат. Ще дойдат други оптимисти.Ние нашите си ги знаеме и затова вече не ходим.

31

Аз

преди 10 месеца

Хаха, умрях от смях. Че как нема да похарчат 15% повече, като цените са 30% нагоре. Колкото и да пестят и да си съкращават почивката тия хорица, алчняците пак ще им изцоцат повече. Я такса стол, я такса лед. За това и не стъпвам там. Предпочитам на евтиното у Гърция, пък богатите да се блажат по бетонморието.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Предложение от Рудолф Адобегов: всеки чужденец да се задължи да похарчи поне 1000 евро в български ресторанти. Държавата да плаща по 1000 евро на чужд гражданин на ресторантите. Иначе национален протест.

29

Георги Илиев Митев

преди 10 месеца

Алчни и подли правителства , банкери , бизнесмени , хотелиери , ресторантьори и всички ваши служители . Това ви е българската гордост .

28

Анонимен

преди 10 месеца

Чакай исраелец скаперник а те въздигне аахаахаах

27

Анонимен

преди 10 месеца

БЛААЖНИ ВЯРВАЩИТЕ ХУТЕЛИЕРИ ААХАСХААХ

26

Анонимен

преди 10 месеца

И как така - да не ги водят всички във Варна на пържоли ? Шегата на страна - като се има предвид инфлацията , реално по-малко са приходите , но да се надяваме след няколко слаби години по черномерието нашите "хотелиери" да се присетят или научат от съседите как се прави туризъм .

25

Shark

преди 10 месеца

Глупости, пълни глупости пишете. Всички чужденци са на ол инклузив и нищо не харчат извън него. Зап европейците са много стиснати, не чакайте от тях нищо!

24

ъхъ

преди 10 месеца

О, да. Големи плащачи са чуждите туристи, виждал съм на живо. Алкохолни туристи дошли за якото освинване за 50 кинта на вечер, или на тераските с бирата от лидъл, до заведение не стигат. Ама когато тъпо и упорито си гонил българите с години, за сметки на алкохолици на социал или пенсионери дошли тънко за сметка на пенсионния фонд а пари за харчене нямат - толкоз. Пожелавам им още дълги "успешни" сезони на наш'те. Всекиму своето.