596

Конституция за неуки

преди 10 месеца

Който през демокрацията спи се събужда в диктатура!

595

Анонимен

преди 10 месеца

Струва ми се, че тия ще са първите от началото на прехода, които ще го отнесат много яко

594

HeinrichHimmler

преди 10 месеца

Тези американски майцепродавци искат са подменят дори историята ни! Докога ще търпим Лорер, Габриел, Тиквата, Пеевски и Сие да се гаврят с държавата ни ?!!

593

Анонимен

преди 10 месеца

Национални предатели . Американски роби

592

Чист въздух

преди 10 месеца

Чудя се как тези капацитети не са предложили да променят всички празници в България с техните рожденни дни? Тези ще променят конституцията?

591

Бивш канадец

преди 10 месеца

И защо мандатност само за кметовете? Трябва да има и за дупетатите, че някои от тях са в парламента от 30 години и са тотално изкуфели! А за смяната на националния празник няма да коментирам, щото 101% ще ме изтрият за нецензурни квалификации!

590

Анонимен

преди 10 месеца

Знаете ли колко са официалните държавни празници в България? Наполовина на Испания и по-малко от колкото Франция.

589

Анонимен

преди 10 месеца

Ситоацията в Българя започва силно да прилича на ситуацията по времето на Стамболов. Ако така продължава достатъчно дълго, тези може да ги срещне пак някой с ятаган на улицата в София.

588

Малко ала-бала...

преди 10 месеца

... и безумците карат влака! Абсолютно падение е това "правителство" на Посолството. Понеже сме цъфнали и вързали, най-важния въпрос на тези ненормалници е смяната на националния празник, вместо да свършат нещо полезно за загиващата ни държавица. Абе какво се стесняват - можеше направо да сложат националния ни празник да е рожденния ден на Посланникя на ПОСОЛСТВОТО, както е прието за колониалните правителства още от робовладелските времена?

587

Христо Христов

преди 10 месеца

Евроатлантическо ала бала - провалена държава.

586

Борислав

преди 10 месеца

Отвратителни марионетки!

585

баща ти

преди 10 месеца

Не се притеснявайте , видов ден ще има , само не мога да разбера как акад. Денков се хвана на въдицата на тия , и как ще отговаря пред , народния съд ?

584

Анонимен

преди 10 месеца

Парламент с плачевно ниско одобрение, ще смени националният празник с решаващите за това 27 гласа на потомци на поробителите. Втората тройна, конституционната или най- новата, както искайте наричайте сегашната коалиция има 169 гласа. 27 от тях са етнически турци, четирима от които избрани с гласове от историческата родина. Стопляте ли това какво значи в очите на българите?!?!??

583

Анонимен

преди 10 месеца

До там ли стигнахте да променяте националния празник. Да не сме джамахилия, че една шепа едвам сглобили правителство да решават. Поне за това питайте народа. Вие нямате толкова капацитет да променяте празниците на всички българи.

582

Анонимен

преди 10 месеца

За кметовете съм напълно съгласен. Някой са се загнездили с топ не можеш да ги мръднеш. Дойдат избори, платят на малцинствата и понеже българите не гласуват масово, карат така до пенсия.

581

todor

преди 10 месеца

Кмет не повече от 2 мандата !! иначе стават обвързани и маниполирани !!!

580

4

преди 10 месеца

Тази престъпна шайка трябва да получи кървав урок за назидание на всички следващи Оправленци!Какво обещаваха , а какво правят-като че ли всичко цъфти и вързва у нас!Това са абсолютни фашисти дошли да се уреждат и отмъщават .Нямат никакъв морал!Бой!

579

Анонимен

преди 10 месеца

Предлагат да се направи рожденния ден на Бойко национален празник!

578

Анонимен

преди 10 месеца

Да махнем *** и Альоша не са нужни конституционни промени! Какво чакаме?

577

Анонимен

преди 10 месеца

То това е мисията на тия зомбирани смешници, (ППДБГЕРБ++) сороски черупки, дошли тук да се упражняват на саботажни действия. Боко тиквата ако не им дръпне чергата и той да отива в историята!!!