73

Анонимен

преди 9 месеца

Българските *уроператори, освен да изнудват хотелите - друга политика нямаха. От години изнудват хотелите за ниски цени, а цените към клиента се повишават. Още преди 10+ години се оказа че почивка в български курорт е по евтино да се вземе през чужд туроператор, и то по евтино с 25-30%... Ползвайте Air BnB и booking и др. такива, или си харесайте хотел и резервирате директно. Нека пишман бизнесмените да ходят при руския кораб.

72

Анонимен

преди 9 месеца

Не е зле да черпят опит от Турция и Гърция, и колкото и да е луксозно, все пак е Черноморието, много бетон, липса на природа, цени на френската Ривиера. :))

71

Анонимен

преди 9 месеца

алчни мутрински ***

70

Анонимен

преди 9 месеца

Този сезон може и да е повратна точка за черноморския туризъм. Вече не могат да крият сериозния отлив на клиенти. Поне си признават: "Имаме проблем, причините са комплексни".

69

Г. Петров

преди 9 месеца

В началото на годината се опитах да резервирам на няколко места в Албена. Тези там не знаят на коя планета живеят, камо ли как се прави бизнес. Обноските са им като на пещерни хора.

68

Мама Здравка

преди 9 месеца

Аз съм Здравка, щото не ходя на бетон да хващам ревматизъм.

67

Русия

преди 9 месеца

Руските туристи що не ги заместят наркуманцити. Памперса да прати ***

66

Банкеръ

преди 9 месеца

Как е гда Хотелиери без туристи.Класическа ситуация презастрояване,бетон,чалга на корем,чадъри,шезлонги,атракциони всичко е,като в Гърция а нема хора.Сипете си по едно Узо и питайте някой икономист аджеба що така стана.

65

Бери си лайката!

преди 9 месеца

До българинКолкото и да е странно на мороните , в България има и почтенни предприемачи с 32 годишен опит зад гърба си,за които екипа е на първо място.На такива предприемачи и отношението им към клиента е на световно ниво.Но дегенератите това няма как да го знаят,щото са тежко маргинализирани!

64

Анонимен

преди 9 месеца

Повечето хотелиери са всъщност магистрати. Трябва държавата да направи едно МВР само за хотелиерството и престъпленията, свързани с него. Първо да се направи регистър на собствениците. Всички знаем че хотел Поморие и аква хотел Бургас са на Костя никалаевич, а не на Митко Събев и така нататък. После - за да съществува един хотел, той е свързан с роми от дълбочината на страната, с кражби, с проституция, с наркотици, всеки един хотел в слънчев бряг. Не знам защо не правят акция през нощта

63

Анонимен

преди 9 месеца

И ние българите отказваме да работим с българските "хотелиери". И не желаем от нашите данъци да се плащат субсидии на некадърните мутро-бизнесмени

62

Анонимен

преди 9 месеца

Е аз в България никога няма да отида на почивка и е без значение как работят. Ще дойде време и да не работят защото няма да има кой да отиде.

61

Анонимен

преди 9 месеца

Не стъпваме на българското черноморие, харчим си парите навън, там цена, качество, внимание е на ниво. В Гърция, Турция, Сърбия или Албания излиза по-евтино от България, а всичко е в пъти по-добро.

60

Селяндурина

преди 9 месеца

Той бългаският "бизнесмен" добре го е описал Алеко Константинов.

59

Анонимен

преди 9 месеца

Спомняте ли си, че веднага след 1988г всичките имоти по река Камчия, бяха дадени на Москва безплатно?

58

Popa ot razgrad

преди 9 месеца

Съвсем нормално е...Хотелиерите не искат да делят печалбата с никого...

57

Анонимен

преди 9 месеца

Няма български бизнесмени въобще. Един мой приятел в град Русе след 1988 и други мой приятели по други градове се постараха да открият функционален, работещ за българите бизнес! Дойдоха османкопейкаджиите от София и всичките ги закриха, затриха!

56

Anonymous

преди 9 месеца

Няма проблем, и народа не иска да работи с бг хотелиери.

55

Анонимен

преди 9 месеца

Наште хотелиери искат сами да изработват туристите без чужда помош.

54

Анонимен

преди 9 месеца

Аз нямам пари за море.