12

бай ху

преди 15 години

колко време ще е нужно, за да проблесне някъде из тъмните необятни празнини в черепите ви, че може би евентуално и най-вероятно е уместно да смените това малоумно заглавие, след като категорично стана ясно, че извършителят НЕ СЕ Е САМОУБИЛ, а е жив, и - тук вече надминавате себе си - след като само ред над линка към въпросното малоумно материалче, коментирано понастоящем, се мъдри друг линк, водещ към друго материалче, пак ваше, в което вече се казва истината - ОПИТ за самоубийство, неуспешен. не че ми пука какво е станало с финландския ***, ама да не коригирате очевидна грешка, след като сте пуснали информация, която я опровергава - това вече е нещо, което биха сметнали за глупаво дори в пансион за умственоощетени.

11

Класс

преди 15 години

Ивайло, гледах го този филм (дублиран на руски). Меко е да се каже, че съм потресен. Обяснява много от сегашните явления в училищата.Ужас!

10

Ivailo Kirov

преди 15 години

ima edin estonski film - kazava se "Klass",gledaite go i togava govorete..

9

555666

преди 15 години

Към "зъбатия", ако нямаше злобни хора който да нараняват, комплексират, малтретират, репресирани и останалите, нямаше и да има такива "буболечки".

8

зъбатия

преди 15 години

няква абсолютно комплексирана женичка, искал е да покаже характер, преди сам да гушне букета!Има ги навсякъде подобни ***.Изводът - света трябва да се чисти от слаби буболечки, докато те са още в зародиш!

7

преди 15 години

Олеле! Щом дори и във Филандия стигнаха до там... а по принцип населението на тази държава е известно като едно от най-миролюбивите и толерантните. Просто не ми се мисли на къде върви светът! Лошо! От друга страна пък, навсякъде има луди, това че един човек е превъртял не значи, че и останалите са хаховци. Ама е лошо, че този е имал достъп до оръжие.

6

бай ху

преди 15 години

че е обезоръжен и арестуван - опитал да се самоубие, ама неуспешно. така казали от Би Би Си. е, кой лъже (повече)?

5

преди 15 години

Незнам колко убити има ама по твоите думи 16 човека не са чак толкова много така ли? Да ти имам мисленето ...

4

Запознат

преди 15 години

Финландия е страната с най-много огнестрелни оръжия на глава от населението, мисля че се падаше по 2 на човек. Убийствата са рядко , но пък като има са масови - като това .Там предимно се самоубиват вследствие на климата , депресията , студа ..

3

Zmee

преди 15 години

Това е като тероризма - не може да се спре. Каквито и мерки да се правят, дори детектори да сложат на вратите на учебного заведение - човек с цел се спира много трудно от общи мерки за сигурност.

2

преди 15 години

С кво е стрелял тоя че чак па толкова много изстрели и убити има? С пистолет максимум 16 патрона. Или е имал няколко пълнители.

1

mpetkova

преди 15 години

Може ли някой да ми даде отговор защо става така в този наш съвременен свят-млади, невинни загиват, а садисти гадове,изверги се множат.Добре, че този се самоубил.