39

Друг

преди 9 месеца

Стига сте ревали. Това не са ПЪРЖОЛИ, а стек. И то не е евтин. Килото на качественият е около 90лв. После влиза и надценката. Нормално е да се продава на грамаж. Това , че този не може да чете и говори на Български е друг въпрос! Калкана по заведенията как се продава на бройка или на грамаж? До колкото разбрах аркадаша е бил предварително предупреден за цената, но дали е разбрал ???

38

Анонимен

преди 9 месеца

Ааааа ще ни кажа, но след дъжд качулка? Браво!!!!!

37

Анонимен

преди 9 месеца

Някой ще припомни ли на КЗП, че името им означава Кормисия за ЗАЩИТА на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ?

36

Анонимен

преди 9 месеца

От Варна съм и никога не съм ходил в това заведение, защото не е по джоба ми! Ходя по такива, които ме устройват! Отишъл бай...да се прави на интересен, сега какво ми реве?!!!

35

Анонимен

преди 9 месеца

Едно заведение, не олицетворява цялото Черноморие! Има заведения, по джоба на всеки! Дават ти меню, като не те устройва, ставаш и заминаваш! Никой насила не те кара да консумираш!

34

Анонимен

преди 9 месеца

Кракьт ми няма да стъпи на нашето черноморие -600 лв за пьежоли е рекет не сметка

33

ХанАспарух е виновен

преди 9 месеца

Трябваше да забие меча си в цивилизацията а не в тоя плебейски гюмезарник пълен с комунисти аутисти рузки оригофрени и мутри !

32

МАЗУто

преди 9 месеца

Най лошото е че човеко яде най обикновен замръзнал полуфабрикат *** го плати като все едно е ял специалитет у Дубайски ресторант.

31

Педерастия на

преди 9 месеца

Държавно ниво,корупцията е по почитана от Конституцията!Българин да си от плебеиско племе не е туй първа гордост на интелигентни хора като мене!Както е казал поета.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Работи в Холандия меринджей на джебчийски бизнес. Проверете този съмнителен тъмен субект.

29

България

преди 9 месеца

клета и проклета е майка България, млади хора не си пилейте живота в тази жалка балканска дупппка

28

Анонимен

преди 9 месеца

Проверете рома за парите му.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Няма какво да се мотаят, необявяване на крайната цена е заблуждаване на потребителите. Никой клиент не е длъжен да измерва порции и да изчислява колко струват. Утре някой ще сложи цени в милиграми. Я не се излагайте.

26

Алекс

преди 9 месеца

Ясно.Собственик на ресторанта е солидна мутра и Стоил мишкува.Добре е, че благодарение на you tube доста хора разбраха къде НЕ трябва да ходят на ресторант.Социалните мрежи вършат по- добра работа от КЗП.

25

Анонимен

преди 9 месеца

КЗП са някъде из Гърция. Знаят за тукашните номера и не искат да се занимават.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Хайде стига! Никъде по света няма подобна практика. Цената е за приготовено ястие/ месо/ риба. Грамаж/ пак приготовено/ има за жива риба от аквариум,където Ти сочиш какво искаш. Това е измама. Който е ходил да се храни в ресторанти по света знае. Дори друг готовач посочи цена за 150 и 250 гр. ГОТОВ продукт.

23

Само питам...

преди 9 месеца

А доколко тази обявена за "рибай" пържола е била наистина рибай ..... Да не се окаже че заведението никога не е зареждало рибай Блек Ангъс... ама го предлага в менюто си . Или и за това ще трябва да чакаме края на лятото че да не разваляме алъш-вериша на родните тарикат кръчмари. А някой смее ли да отвори темата че ВСЯКО ЛЯТО по заведенията и хотелите на Черноморието ни СЕ ПРЕДЛАГАТ НА ТУРИСТИТЕ СТАРИ И С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ ПРОДУКТИ КАКТО И ФАЛШИВ АЛКОХОЛ ... Ден година храни ... а ?

22

Анонимен

преди 9 месеца

Значи от КЗП цяло лято ще ядат безплатно от специалното гове до и накрая ще се произнесат за вкуса на придобитите по специален начин облаги (без корупция - за това дума да не се отваря!). Вие казвайте къде има на други места специални пържоли, че и там да облажат, да не заслабват.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Кайман не гони кайман, специално гове до специална кра ва не таксува.

20

Анонимен

преди 9 месеца

На шефа на комисията ще му сервират една пържола за 500 лв.без да плаща и той ще си затвори очите.