117

cazzo duro(7-ми път)

преди 10 месеца

Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?До дежурните по путин:Момчета, от 120 различни айпита ще вляза и пак ще си оставя коментара. И всеки път като проверявам дали сте ме изтрили, ще слагам минуси на жужи. Така че, ползата от вашата " работа" ще е обратна.Хайде, със здраве. И вземете се разходете малко. Или си намерете свястна работа.

116

изкуствен интелект

преди 10 месеца

До Анонименама такива глупости си написал.............

115

Тихомир

преди 10 месеца

До 121 я се поразрови в архвите да прочетеш, кой създаде Ленин. Чети, чети, интересно ще ти бъде.

114

Анонимен

преди 10 месеца

ами като е за вътрешно ползване какво само ни го тикате по цял ден - вие да не сте от русия- българия не ви интересува

113

Анонимен

преди 10 месеца

А с многогодишните протести във Франция , какво се случва? Само Путин ви е на устата, пришка ви излезе на езика да повтаряте и това се случва най-много в България, другите държави, са много по-умерени в изказванията си.

112

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен119 И пак Русия ще разбие Запада в Украйна, то се вижда с просто око, че украинците изнемогват.=====================Украинците още не са включили основните си сили. Сега само търсят слаби места в оркската отбрана. Руските вар.вари превърнаха Украйна в най-минираната страна в световната история. 8 века ще са нужни за разминирането и. Безумие и безсилие от страна на подчовеците от Мордор. Само злини носи тази страна на света. Ленин, Сталин, сега путин.

111

Анонимен

преди 10 месеца

И пак Русия ще разбие Запада в Украйна, то се вижда с просто око, че украинците изнемогват.

110

някой

преди 10 месеца

До Анонимен104/Ами отивай и го арестувай.Само на евтина бира пред кварталния магазин не става

109

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 113БВП на БРИКС е малко по-голям от този на САЩ само, не на Г-7!Очевидно си фен на кафяви сайтчета като поглед.инфо на Дачков. Твърдението ти се отнася за БВП в долари по "паритет на покупателната способност". БВП на Китай обаче все още изостава много от този на САЩ, когато се конвертира в долари по обменен курс на валутните пазари. Населението на Китай е 4 пъти по-голямо от това на САЩ. Размерът е важен, по-важно е обаче нивото на развитие. Там САЩ са много напред.

108

Анонимен

преди 10 месеца

Интересно, Байдън за какво ползване е, да не намеквате, че е за външно ползване? На него работния му ден бил максимум 2 часа за полезни неща и целия му мандат до сега е илизал в чужбина само 3-4 пъти, като винаги ставаше за смях.

107

Анонимен

преди 10 месеца

Това е опасен прецедент, защото съда Хага освен ,че е изпълнител на политически поръчки има и наистина практически правни дела които добре работят.Очевидно е ,че във времето доверието на различни държави ще падне, не просто ще игнорират решението на съда, както направи президента на ЮАР в случая, а ще се откажат от споразумението .А това ще премахне и полезните функции на Хага.Последствията за света в всички случаи не са добри , унищожават работеща система, просто с една елементарна грешка.

106

Анонимен

преди 10 месеца

Докато нашите политици са основно за външно ползване - от посолствоТО.

105

Анонимен

преди 10 месеца

В момента БВП на БРИКС е по - голявм от БВП на Г7. И при това като се има в предвид, чер страните на Г7 раздуват цените.Освен това 20 нови държави са подали молби за членство в БРИКС. Сред тях Саудитска Арабия, Египет, Аржентина и Емиратите. Накъде отива тая работа не се знае...

104

Анонимен

преди 10 месеца

Къде беше това Украйна, че не се сещам?

103

до 110

преди 10 месеца

До АнонименГрешиш в Украйна убиват само руски агенти което правилно и инапълно законно

102

още нещо

преди 10 месеца

да пуснат и една наградичка от десетина петнайсет милиона долара и някой по-ербап президент ще го покани и арестува.

101

Анонимен

преди 10 месеца

Накъде ли върви света? Безследно изчезват хора в Украйна години наред, особено напоследък, се е увеличила бройката на изчезващите хора, убиват несъгласните с режима на Киевската хунта, изчезват военни и техните жени. "Исчезают не только не довольные солдаты, но и их жены" , https://youtube/watch?v=ZClKUNMZi4k ......, препоръчвам на украинците, да не стоят в Украйна или в държавите от западна Европа, докато свърши този проклет конфликт, за да могат да оживеят! И да са тихи, кротки!

100

Анонимен

преди 10 месеца

Това няма нищо общо със статията горе, но... съобщиха, че 29 човека, владеят над 50% от всичко на Земята, докато маса ограбени хора и народи гладуват или трудно оцеляват. Да не говорим, че и инфраструктурата в много държави е в разруха. Харесва ли ви такава егостична и робовладелска система? Едва ли.

99

Няма да ядеш,Байдън

преди 10 месеца

Нов ГЛОБАЛИСТ Адолф Хитлер ли си пожелават от Англия и САЩ........................Тъй любимия на Ислям-албански-марксист Енвер Ходжа: Йосиф Сталин директно си е обвинил лузера и аутсайдер Адолф Хитлер че умишлено организирал Световната защото глобализма му бил спасителния пояс като на истински неудачник да лови риба в мътна вода..................САЩ и Англия дължат минимум 55 ТРИЛЬОНА долара а толкова пари няма дори общо на 15 планети като Земята

98

агент Мъдлър ЦРУ

преди 10 месеца

Къв домошар, в бункера ли? Там смърди.