90

Анонимен

преди 9 месеца

а шуменския убиец кюркчиев каква присъда ще получи?

89

Анонимен

преди 9 месеца

Можем да говорим за липса на умисъл единствено и само когато всичко което се изисква по-закон е спазено.Тоест караш в рамките на позволената скорост или отклонения до 10на км.И без абсолютно никакви вещества в кръвта. Като си друсан или пиян си вземи такси.И ако щеш *** от свръх доза....

88

баба мара

преди 9 месеца

9 години за убит човек това е подигравка със всички нас

87

анонимен

преди 9 месеца

Напротив много е малка,защото убития от престъпника ЧОВЕК,никога няма да се върне,пожелавам му да го сполети същото от най близките си хора,ако има тъкива

86

вернолибе

преди 9 месеца

Направо ми е жал четейки изявлението на адвоката на убиеца на Милен.Как не го оставиха отново да вечеря със семейството си.Абе ***,то убиеца си беше ВКЪЩИ 3 години.ДОМАШЕН АРЕСТ!!А присъдата от 9 год.,като се приспадне излежаното ВКЪЩИ,колко става,като се включи и т.н.добро поведение?!Малко срам няма да ти навреди,адвокате !!

85

Анонимен

преди 9 месеца

Това може ли да е присъда за убийство. ВБългария имаме закони които защитават убийците. Смъртта на невинни хора не стряска никой. Г-н Адвокат и на такива като Вас пожелавам да се случи с Ваши близки - да Видим как пледирате за невинност. Отиде си един млад човек и остави децата си без бащина любов и закрила, а Вие ни казвате как маминото синче което го уби ще му е тежко при тази минимална присъда. Този престъпник след 2-3 години ще е на свобода, но загиналия няма ..

84

Анонимен

преди 9 месеца

Колкото си по-богат и с влияние - толкова си по-невинен! Как да не му писне на човек от нашето "правосъдие"!!! И това перничанско съдийско *** пак е под домашен арест, защото вече го следели. Че нали и предният път имаше гривна за следене? Каква е разликата? Аз не мога да разбера? Никаква.Съдят ги и ги пускат. Разлика няма!

83

Анонимен

преди 9 месеца

Аз бих дал присъда и на адвоката. Ей така да по разсъждава защо да защитаваш убиец е долно.

82

Доживотен затвор

преди 9 месеца

Мърляво наркоманче, карало с над 100км/ч, без спирачен път, направило се на Батман с 5 различни наркотика. 9 години присъда, от които почти всичките 3 под домашен арест, да нанка и да папка домашна мусака при мама. Остават му шест години, от които 2 работни дни в затвора се броят за 3 излежани. И освен това, когато му изтече половината от присъдата, има право да пусне молба за предсрочно освобождаване. Това след не повече от 2 години. След това го гледайте на свобода.

81

Анонимен

преди 9 месеца

Многото пари и разглезваме водят до такива постъпки. Сатаната влиза през джобовете на хората. Децата трябва да се възпитават в дисциплина и естетика.

80

Анонимен

преди 9 месеца

4 вида наркотик! За алкохол се мълчи! Да го блъснат него при същите условия!

79

Косачката

преди 9 месеца

Само 6 години за убийство на човек ?! Пълен абсурд. Че то това е помилване бе ! Идеална схема за легализиране на поръчкови убийства. Това същество ще излезе от затвора след няколко години и пак смирено може да се надруса и да утрепе някого ...

78

Кочо

преди 9 месеца

Тоя адвокат да се засрами от вулгарността на т.н. си защита на един убиец. Безумие е за се оправдава каквото и да е престъпление, поради употреба на алкохол, опиати, наркотици ..., а в случая човек е убит.

77

Gabi

преди 9 месеца

Ох, пиленцето, щяло да вечеря за последен ден със семейството си за следващите "уж" 6 години. А детето на Милен Цветков?... Дано съдбата го накаже, че явно нашата клета държава/съд не могат да поемат отговорност

76

Народен съд/трибунал

преди 9 месеца

Според трубунала присъдата следва да е смърт, чрез обесване, за да се мъчи гадината му недна, а не с един куршум да се отърве моментално. Спокойно, скоро трибуналът ще продобие власт и ще постановява и изпълнява присъди !!!

75

Анонимен

преди 9 месеца

Опасният прецедент беше самата катастрофа! И несъобразената скорост в градска среда,и наркотиците и алкохола, и смъртта на един невинен участник в това събитие! Това, Г-н адвокат, е Опасното!

74

Км

преди 9 месеца

И аз съм недоволен от определената присъда.Трябваше да бъде 19 г.,а не 9.Ще излезе след 3 г.и шапка на тояга.

73

Пижо

преди 9 месеца

Каква мъка! Не можал да вечеря със семейството си, което нямал да вижда в следващите 6 години! Мъка, мъкаа! Децата на Милен Цветков няма никога повече да го видят, нито да вечерят с него!

72

Itso

преди 9 месеца

ще го изкарат след 6 месеца за добро поведение. Е, не е като условна ама такъв му бил късмета, ако беше блъснал някой обикновен батка можеше да не се стигне и до съд.

71

Анонимен

преди 9 месеца

"ще го качиш на колата и ще се изстреляш към бърза помощ? напълно умишлено ще си се качил след 1-2 ракии, ама ще мислиш само как детенцето ти умира пред очите и правиш всичко да го спасиш." - И като блъснеш колата, хем за детето ще те съдят, хем за останашите щети ... Ссссeeeeльоооооо?