57

Анонимен

преди 9 месеца

Талмуда трябва да горите, корана е негова рожба.

56

Турчето

преди 9 месеца

За съжаление и Турция и България се напълниха с хора които възприемат религията директно. Тези хора смятат себе си за нещо повече от останалите и възпитават това и в децата. Резултата накрая е шуробаджанащина и лирата 5ст. Виждам промяната в живота на хората в Турция и е тъжно. Държавата трябва да се занимае с тези организации, като примерно организациите на Гюлен в Бг, която се занимава с неща извън закона и действа като атакува психиката на децата в училищата.

55

Анонимен

преди 9 месеца

Тези ако бяха го направили това в Русия щтяха да изядът здрав бой от полицията

54

Анонимен

преди 9 месеца

До 54 - Тос пани той ... Вий ни са ли кланяхти на некъф лунен демон? И що мразите лесбийките толкова много! И паганите!

53

Abu Darda

преди 9 месеца

Като мюсюлмани няма да протестираме, защото това е харам. Все едно като видя едно куче да ме лае, да наколенича и да започна да джафкам и аз? Тези само повишават интереса към Исляма. След изгорения в Швеция хиляди шведи прочетоха Куранъ Керим и приеха Исляма. Това ще стане и в Дания. Вече Ислямът единственото убежище за нормалния, консервативен човек. Християнството не го пази от разврата и греха. Затова в Европа все повече конвертират и до десетилетие ще е предимно мюсюлманска.

52

Анонимен

преди 9 месеца

Пише се с малка буквичкааа хихихии :)

51

47

преди 9 месеца

Ее що иа дислайк, вее! Ако баба ти и дядо ти са се кланяли на Тангра...

50

Анонимен

преди 9 месеца

До 49 - Е завоси коя религия. В Уйка не бяха ли на богиня майка? А и инду минду таю не бяха ли 3-4 бога? Ми гърците колко имаха?

49

ФакУСА

преди 9 месеца

"В акцията, която се проведе срещу сградата на иракското посолство, участваха не повече от петима души."Не повече от пет са, колко.....? 4 или с думи четири души. Я имало си цифра за не повече от пет и тя била четири. Аутисти ли ви пишат статиите бе джypналя пропаднали?

48

Упс

преди 9 месеца

Да се стрелят и убиват хора заради религия, когато Бог е ЕДИН, НЕЗАВИСИМО КАК ГО НАРИЧАТ РАЗНИ НАРОДИ ПО СВЕТА, Е ОЩЕ РАЗБИРАНЕ ОТ ЖИВОТИНСКО НИВО. БОГ Е ЕНЕРГИЯ И Е ЗА ВСИЧКИ!!!

47

Анонимен

преди 9 месеца

Има грешка в заглавието. Грешно е написла корана. С малка буквичка е :)

46

Анонимен

преди 9 месеца

До 46 - Колкото и църквата ще се извини за еизчниците и ше даде пари на наследниците, да си втзстанивят религията :)

45

До Анонимен 39

преди 9 месеца

В такъв случай, за да докажат, че днес са мирна религия, мюсюлманите трябва да се извиня за невинните жертви, избити навремето от техния пророк, а след това да възстановят въпросните 30 000 църкви и да помислят как да компенсират на християнския свят произведенията на изкуството и книжнината,която е била съхранявана в тези църкви.Вместо това, те непрекъснато хленчат да им се построят още и още джамии в Европа и жт прозорците на домовете им да не се вижда нищо, напомнящо за християнската религия

44

Анонимен

преди 9 месеца

"при това Жалък Такъв! Защо Не Горят Библията и Талмуда?! това е Дискреминация!!" - Зашото нямат безброй християни на помощи или 15 "еврейски банди" ревящи че били дискриминирани, като ги арестуват с по половин кило кока ...

43

Анонимен

преди 9 месеца

"Датчаните и шведите са много зле.....................да не горят Корана, това си е подигравка с религиозните чувства на хората...............че ще ядат шамарите.Питайте тия от Шерли Ебдо в Париж," - Французите са загубени ююю след тоя инцидент, трябваше да пратят самолетоносачите и да инициират най-голямото клане в историята, за да покажат кой е шефа. Ама слаби врмеена за слаби хора

42

Анонимен

преди 9 месеца

До 28 - Кви делфини та гонат ва

41

Анонимен

преди 9 месеца

До 37 - Реално под 10% от населението са вярващи в Дания. Когато на сватби се казва задължително, дали ще се състои нещо в църква и кога, за д аможе, да не се обиждат хората.

40

Анонимен

преди 9 месеца

Алекс - Оправи заглавието, пич!

39

Анонимен

преди 9 месеца

В САЩ имат организация на сатанисти, които редов о правят същото с Библията ..... Но не е проблем. А и да напомним - Не се пише с главна блуква!!!!!!!

38

Анонимен

преди 9 месеца

После мохамед се оженил за някакво 6 годишно дете и след като правил кекс с него. когато станало на 8 години, наредил да бъдат убити 700 души. През последните си години избива хиляди неверници. Разрушени са 30,000 църкви. Исляма учи само на убийства, Не учи на любов, мир. Всъщност е едно учение на сатаната. По всички правила на нашата религия те отиват директно в ада....