29

Анонимен

преди 9 месеца

Проблемите в цялата държава идват от това, че ни управляват uдuoтu. Народа сам си е виновен, че дава власт на такива.

28

Христо Христов

преди 9 месеца

Така е. Праблемите не само в здравеопазването идват от евроатлангическите ценности. Факт.

27

До 27

преди 9 месеца

От БСП е.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Социологията никога за нищо не ме е питала. А аз искам Еврозона и Шенген. А хората по села и паланки да не би някой да ги пита за нещо? Те искат пътища, лекари и учители.

25

Анонимен

преди 9 месеца

"...да се печели от здравия човек, не от болния..." Доста объркано звучи. Тоест - да се дават МНООООООГО пари за изследвания и профилактика на всеки, който пожелае и който в момента е здрав. А какво ще остане за истински болните хора??? Кой ще плаща за тях, ако парите отиват предимно за профилактика? Но добре е хората да притежават поне някакви основни медицински познания, давани им още в училище, елементарни познания, но все пак важни!

24

Леви и десни

преди 9 месеца

В България произлизат всички без изключения от комунистите и народ от балъци още им се хваща! Средата, центъра там е истината, но как да се обясни на неуки, прости и при това българи, не знам! Децимирайте се по бързо, да останат свестните в центъра!

23

Анонимен

преди 9 месеца

Тая объркана женица е изоставила болните си и се е впуснала да прави политическа кариера,нещо от което няма хал- хабер.И ги ръси ли ръси Айде холан.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Тая па ча не беше ли от чалгаджийската партийка?

21

Анонимен

преди 9 месеца

Тялото на ЧоВека (Чо-енергия, Век-вечна) е във всеки човек! Както дърветата са антена към космоса, така и човека е движеща се антена по земята към космоса! Когато вдишваш въздух, енергия във вид на пирамида от земята през гръбнака на човека и главата отива в космоса. Когато издишваш енергийната пирамида се обръща и космосмическа енергия през главата и гръбнака отива към земята. ЧоВек с РаЗум може да управлява тази енергия и да я насочи към болното място в тялото си за самолечение!

20

Анонимен

преди 9 месеца

Спомням си в Пловдив имаше една знахарка, която лекуваше с космическа енергия функциите на организма на човека. По време на лячение от ръцете и излизаха искри! Питах я от къде имаш тези космически способности? Тя ми отговори: - От майка и татко.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Понеже съм скиор и така се случи, че паднах в планината и дясната ми ръка отиде на гърба. Лявата ми ръка я върна обратно. Шест месеца най - различни видове доктори, един килограм най - различни лекарства, чакане на опашки за прием при така наречени доктори. В един спортен клуб ми казаха: - ***, ето там има една лечителка с енергия - знахарка. Отидох при нея и тя ми каза да седна на столчето. С двете си ръце, от които излизаха искри, стоя на 15 см около моето рамо и ръката ми се задвижи без болки

18

Анонимен

преди 9 месеца

Здравеопазване няма и никога не е имало! Съвременното здравеопазване с тия болници е измислено от предния век от парата, за осакатяване на хората по земята! Ако говорим за здраве на хората, по стара българска традиция, винаги се е поддържало от знахар и морал, които дава на болния жизнена енергия от вселената за поддържане жизнените функции на организма! Знахар - това е ЧоВекът (Чо - Енергия, Век -Вечна), който с жизнена, лечебна, вибрационна енергиа от космоса я предава директно на болния!

17

Анонимен

преди 9 месеца

Измекярка

16

Йхъ

преди 9 месеца

Ваня е к.р.е.с.л.и.в.а точно като копейкин. Левите защато никой не иска да ги слуша си избират рупори вместо експерти!

15

Анонимен

преди 9 месеца

Ваня Григорова е много умна жена и като такава не трябва да разреши името и да се лее от устите ето на тия кремълски ***- те НЕ СА НАПРАВИЛИ НИЩО ОСВЕН ДА ХРАЧАТ И ОТРИЧАТ И ТАКА ДА ЯХВАТ ВЯТЪРА А СЛЕД ТЯХ ПОГРОМ.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Парата днес света владей и който я нема го избират ту на лево, ту надесно за да я има и добре да живей! След като я изберат, парата става като поток в планината и се управлява от коритото на реката, между краката: Парата днес света владей и който я нема си вири нагоре краката, ту налево, ту надесно, за да му влиза лесно парата по средата!

13

Диана

преди 9 месеца

Много компетентна, няма що...Интересно какво точно означава "леви убеждения"?! Тоталитаристите винаги са твърдели, че са с леви убеждения, което изобщо не им попречи да. се провъзгласят за Висша Класа...БСП и СИЕ вън от политиката!

12

Анонимен

преди 9 месеца

Тия в тая Левица май не знаят какво правят - днес в предаването на Сашо Диков, гледам Никола Вапцаров (доколкото знам пра-племенник на известния поет) твърди че той щял да е кандидата на Левицата и се ползвал с подкрепата на Мая Манолова, а в друго предаване руската по*длога Гълъбова разправя че щели да подкрепят другата руска по*длога Ваня Григорова! Между другото Григорова е все едно Копейкин в пола! Даже съм изумен че от Изхождане не я подкрепят, а ще издигат друг кандидат

11

Да не е от

преди 9 месеца

Парите,а от алчните и некадърни лекари! Ковид ми беше предостатъчно за да разбера,че Хипократовата клетва е нищо за тях пред парите!!! Имам доказателства със свидетели само съд срещу тези негодници ми трябва!!!

10

Анонимен

преди 9 месеца

Всички в политиката са психопати, лъжат и крадат. Не се лекува с лекарства, единственото лечение е палиативното със затвор. "Продажниците" психопатстват с оръжие, ядрени реактори, газови концесии. Крият истината, казват лъжата. Зеленски ги уплаши, защото е още по-голям психопат от тях о се страхуват от него. Нашите психопати го обявиха за "световен лидер на свободния свят", когато е сложил милиони хора от свободния свят в Списъка Миротворец за ликвидиране. Украинският фундаментализъм е опасен.