285

Анонимен

преди 9 месеца

Този псевдо натовец, който цялата му кариера е минала с нагаждане и бутане с червена книжка в джоба, когато беше на служба си гледаше само службицата и стажа. Сега щял да дава бойна техника, щото трябвала подмяна с нова. Нека първо да достави новата, после да дава!

284

Анонимен

преди 9 месеца

До 301Много над половината българи са против войната. Подобни решения са позор и петно върху..)))Че то и украйнците са против войната,защо не ги подкрепяте и не протестирате пред руското посолство.Русия да изтегли окопационните си воиски от Укрзйна.

283

Така е

преди 9 месеца

Имаме цялото НАТО

282

Анонимен

преди 9 месеца

Много над половината българи са против войната. Подобни решения са позор и петно върху, тези дето ги вземат. Кърваво петно!

281

Анонимен

преди 9 месеца

Не ни подарявай оръжията бе паpцал! Това да не ти е бащиния.

280

Анонимен

преди 9 месеца

А защо не ги продадем бе *** в мири сан?!?!?!

279

Анонимен

преди 9 месеца

Тъпунг3р нещастен,между продадем и подарим има разлика. Това с пари се е правило и купувало. Вече сериозно ни дразните. Все така сме си най-бедните и по темата никой нищо не казва. Но за подараци сет зейнали не усти,а цели *** и сте се надупили някой да ви го вкарва

278

До 295

преди 9 месеца

Да и от енергията имахме излишък,ама помните,че Кунева за да ни приемат в ЕС закри 4 ядрени реактоара.Сметнете сега,колко струва това в момента!?След 10г. ще сме на свещи!То и армия ивахме,ама,за да ни приемат в НАТО ни казаха-реформирайте я-демек закрите я!И Соломон Паси с влажни очи от щастие наряза ракетите,самолетите,танковете,като част от тях дарихме на Македония,а личния състав редуцирахме до това да напълни стадион Христо Ботев в Пловдив без сектора за гости.

277

Анонимен

преди 9 месеца

За съжаление и ни чака съдбата на Армения - арменците държаха 30 години нагорни карабах, само че взеха властта едни русофобски умнокрасавци и зеряките турци ги е.баха много здраво, а Русия просто гледаше сеир въпреки горещите им молби за помощ. Нещо подобно ще се случи с Кърджали, Родопите, Разград, поне да изоставят някакъв анклав по черноморското, ако благоволи Русия!

276

Анонимен

преди 9 месеца

Ние и от енергия имахме излишък и за това вместо атомна централа ще сроим вятърни мелници върху обработваема земя.

275

Анонимен

преди 9 месеца

Я, интересно, в турската армия имало генерал с българско име Събев!

274

Анонимен

преди 9 месеца

Трябвало да има гласност и да не се криело от обществото какво даваме на украйна. Ами не е така. Гласност значи общество то да взема участие във вземането на решения да се дават ли пари и коли и снаряди убийци на укрите.

273

Анонимен

преди 9 месеца

Сорросоидите защо системно пишете неверни неща. Черноморските ни курорти са заляти от украинци. Какви руснаци ви се предвиждат. Говорят на руски но все водят украински граждани. Тече умишлена украинизация.

272

Анонимен

преди 9 месеца

До Иван Тези генерали като С.Събев, които вместо да си гледат работата и армията, заедно с бивши министри на МО като ген.А.Ангелов, В.Шаламанов,Б.Ноев и професори по поддръжка на самолети преди 30 години,били и 7 години съветници на ВСУ, вместо да подаряват на Актьора тежко въоръжение на МО и боеприпаси, да се качат на 100-те БТР , да ходят в Украйна с еднопосочен билет и въобще да не се връщат! Достатъчно ни предаваха!

271

браво г-н ГЕНЕРАЛ

преди 9 месеца

Мачкай червените opkи и предатели начело с Фигуранта ,клели се във вярност към Русия и Копейкин !

270

Иван

преди 9 месеца

Всички знаят в какво окаяно техническо съсстояние е армията ни .И сега излизат някакви платени кукловоди и ни обясняват че имаме излишък.Такива за за затвора ...

269

Анонимен

преди 9 месеца

"Имаме излишък от бойни средства, може още да дадем на Украйна" - Ердоган харесва това!

268

Фитьо

преди 9 месеца

Барон Мюнхаузен е решил отдавна проблема с доставката на боеприпаси като е яхнал едно гюле.

267

Анонимен

преди 9 месеца

Още един НЕбългарин!

266

Анонимен

преди 9 месеца

А излишъка от генерали *** кат този на снимката кога ще пращаме в Украйна?