72

мак

преди 9 месеца

Това не е правосъдие, а адвокатстване на разни синчета. 9 години за толкова нарушения и убийство си е подигравка. Отв..ращават ме такива индивиди, които галят с перце други индивиди убийци и шмъркала. Тоя буквално след малко ще излезе на свобода, ще си живее жалкия живот и дано никой близък от милозливите не го срещне на пътя.

71

Анонимен

преди 9 месеца

Българското правосъдие не струва и стотинка. Жалка работа, пълно разочарование.

70

ЗЛОБЧОВЦИ

преди 9 месеца

това го написах на същия ден,когато този надрусан убива Милен.както всички случаи подобни,и този завършва по най-подлия начин.обществото забрави(нали това е целта първоначално) и край.протакат до безкрай и ето това е завършека.

69

Мдааа,

преди 9 месеца

живеем в правова демократична държава,сънародници!Тоя и33род трябваше поне 30 години да получи за назидание на други подобни шмъркалници,отрочета на нЕкой си важен! Обаче не :"Присъдата влиза в сила от днес, а от нея ще бъде приспаднато времето на ареста му."?!?!?!?Тоест ще му приспаднат 4 години,ще излежи 1 и ще бъде пуснат за добро поведение...Българийо,мила родино :(:(:( Бог да прости Милен,един достоен български журналист!

68

Ето колко

преди 9 месеца

9-4-3=2

67

Реалността

преди 9 месеца

От тези 9 години, 4 вече са приспаднати от ареста. Остават 5, а за "добро" поведение го пускат на половината...тоест 2 години и половина. А ако работи през това време ще свали още половината на тези 2 години и половина. И накрая колко реално ще бъде в затвора ? Смятайте. Не повече от година и половина ! За убийство ! В щатите вече щеше да е на електрическия стол или да лежи 427 години в щатски затвор.

66

Ty nak

преди 9 месеца

Почивай в мир Милене!!!

65

Анонимен

преди 9 месеца

След 10г (сигурно и по-малко) е навън, с нова книжка, почва нов живот, пей сърце. А Цветков все така ще е мъртъв. Справедливост, сър.

64

КрумСтрашни

преди 9 месеца

Не са малко 9г. дори и 2-3 да лежи то за това време доста могат да го разширят затворниците.Дано да следят случая и да се подготвят за него с парафин в пищовите и да го почват от ден 1 тогава ще види какво е ад.

63

Анонимен

преди 9 месеца

9г за екзекуция посред бял ден в София? В същото време дават 6 8г за треволяции, които дори лекуват :))) Нещо не е наред с тоя свят вече...

62

Ъхъ

преди 9 месеца

Когато изпълняваш поръчки и си позволяваш да плюеш, и да съсипваш невинни животи, накрая дотолкова започваш да си вярваш, че сгазваш лука на поръчителя.Само заслужилите ги довършват публично, за назидание.

61

Руси

преди 9 месеца

Пореден срам за България! Затова никога няма да се върна !

60

Така

преди 9 месеца

Онзи, който е шофирал всъщност е сина на Лъчо, а този просто е спял зад волана

59

Упс

преди 9 месеца

А колко години получи убиецът на Георги в Борисовата градина???? Май по- малко???

58

Анонимен

преди 9 месеца

Тъжно.

57

Пародия

преди 9 месеца

За умишлено убийство 9 год?!!!

56

Анонимен

преди 9 месеца

Досега си беше вкъщи, а сега отива в общ режим, тоест нищо и половина. След две-три години макс пак е навън с новата кола на мама. Ама той си каза, сега цял живот ще живее с този спомен. И всичко това заради един чай.

55

Анонимен

преди 9 месеца

Прогнилата система си казва думата, не мога да разбера защо нито един известен адвокат не получи 9 години, а са безнаказани

54

пасарела

преди 9 месеца

до 59 : не съди на изуст !! Не определяй , че е нечии човек , а погледни ,че такова ни е правосъдието !! Дано сега без Гешев да видим напредък , ама едва ли ! Остава да прибегнем до старата притча :зъб за зъб : , ама това вече няма да е държава , макар ,че и сега я няма -

53

BG

преди 9 месеца

Браво на мама можего