103

Анонимен

преди 9 месеца

Да така е, 20млн байТошови лева за БТРите и сега 5млрд в джобовете на партийни секретари от ПП/ДБ и ходжи от ДПС!

102

Хаха,

преди 9 месеца

тоя е изял цялата пица на КирчУ барабар с кристалите :)

101

r3v0lv3r

преди 9 месеца

До СВОЙ историята не може да се изтрие, именно русофилите продадоха България на СССР, помогнаха на друга държава да избие хиляди българи и да ни ограби. От една от най-силните държави на Балканите успешно ни превърнаха в последна, като дори гърците и сърбите ни задминаха. Германците ни върнаха Ю.Добруджа, докато руснаците подариха на Румъния С.Добруджа, за да вземат румънска земя. Стокхолмският синдром е доста развит в нашето общество и лечението ще е бавно и мъчително.

100

Земеделец

преди 9 месеца

Помогна ни, да.Фалира селското ни стопанство, налагат ни да им ядем ***,туризма ни- морето е замърсено,,социалната ни система и получават безплатно оръжия. Слава ли???

99

До Анонимен 106

преди 9 месеца

България е член на НАТО незаконно, без референдум.....................там ни вкара един антибългарин и ционист.................Соломон Паси, един ревлю и лиглю, който ревеше като жена при приемане на България в НАТО и се фукаше с един стар и грозен Трабант...............фуклю!!!

98

Анонимен

преди 9 месеца

Още много бой ще има за фашистите в Киев и за наркомана Зеленски..................руснаците си знаят работата!

97

Анонимен

преди 9 месеца

Зеленият наркоман ................помогнал на България??Вие добре ли сте, бе??

96

Анонимен

преди 9 месеца

Рашист = българофоб. България е страна от НАТО и ЕС, жалки рашисти. Предатели в полза на русия.

95

А

преди 9 месеца

защо им е било на МВР да имат бронетранспортьори? Да не би народа да се явява враг на МВР или си функционира като Милиция все още.

94

Пижо

преди 9 месеца

С какви пари Украйна "купува от нас техника? С парите, които ЕС й дава и които ние после даваме на ЕС ли?

93

Долни предатели.

преди 9 месеца

Мекерета. Продажници. Позор.

92

Български офицер

преди 9 месеца

За коментиралите по долу Руски мекерета - фашистките " Ловни роти " да им отрежат Червените кратуни .......!!!

91

Нещо не разбрах

преди 9 месеца

Ако си купя китайски лаптоп за 1000 лв., това означава ли че съм инвестирал 1000 лв. в Китай? Ще ми дадат ли грамота като инвеститор?

90

Муравей Радев

преди 9 месеца

Украйна "купува" оръжие на кредит! Сред войната, България ще бъде накарана да опрости дълга на Украйна, без значение кой ще спечели войната!

89

АнонимеН

преди 9 месеца

КАКВИ 5 МИЛИАРДА Е ДАЛА УКРАЙНА НА БЪЛГАРИЯ БЕЕЕЕЕ! НАЛИ УКРАЙНА НЕ КУПУВАШЕ ОРЪЖИЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ДО ПРЕДИ ИЗВАНЕТО НА ПП-ДБ! ЗА 1 МЕСЕЦ ЛИ ГО ПРОДАДОХТЕ :D

88

По същество

преди 9 месеца

Пращайте всичко на Украйна. Когато МВР, жандармерията и армията няма с какво да ви пазят, ще дойдем да ви наградим за добре свършената работа.

87

Анонимен

преди 9 месеца

На тебе Мирчев може и да е помогнала. Аз не съм усетил нищо от тези пари.

86

Анонимен

преди 9 месеца

Лъжецът Мирчев се занимава само с външнополитически и военни въпроси. А ПО-ВАЖНОТО е, че той и неговите приятели Иванов, Атанасов, Петков, Василев ... ЗАБРАВИХА КАК СЕ ПОЯВИХА, КАК ИЗОБЩО СТАНАХА ФАКТОРИ. Мирчев изтъкваше успехите на румънците в борбата с корупцията. И той, разбийш ли, щял яко да се бори. Вместо това ни предадоха, предадоха протестите. Направиха така, че техните хора - Борисов, Пеевски, Цонев ... отново стоят челно на най-важния фронт - БЪЛГАРИЯ и продължават да се гаврят с нас.

85

Анонимен

преди 9 месеца

На русопеците умират от яд ,но свиквайте Просия отива в канафката с отпадъчните води.

84

Анонимен

преди 9 месеца

ТваТрееДа е максималенидиот. 200 000 украински емигранти с издръ1жка от 50Евро/ден прави 10 000 000 на ден. По 350 дена са 3.5 милярда годишно за издръжка на мързелива, нагли , коварни нахалитетоидалнакретени. За 600 от войната тияпрасета за нищо получиха "помия " да мляскат посвински. ГавноОтПърви род е тоякапутоид