225

От Харков

преди 10 месеца

Този взе да става безинтересен.По-интересен е неговия приятел от Чечня.Нямаме никаква инфо за него,а взе да ни липсва вече.Изглежда се е върнал в грозни,защото там наздрява гражданска вона.И таи война ако биде изгубена от Кремлкин,това ще е и гробът на РФ.

224

Анонимен

преди 10 месеца

Той е дребен но за сметка на това много глупав

223

Тихомир

преди 10 месеца

До Енчев: Нещо преглед при медицински специалист май ти е нужен - мозъчен хирург да ти отстрани сивото вещество, то очевидно и без това не ти е нужно.

222

Путин

преди 10 месеца

Ти нали нямаше претенции към Полската чат от Украйна? Нещо май взе да гледаш и в канчето на германаца брато? Май ако се олееш,този път да ядеш и Българска Хуйка,не както предния път когато Царя ви спаси мръсните кожи.Бомбандирахте Русе и Силистра,без да ви е обявена вийна.Помниш ли др.Путин.Стой си там където си,и не прекрачвай Дунав,защото скоро не сте яли ,,казашка шашка" по врата.Идва ви времето.

221

toti

преди 10 месеца

Щом Украйна се пресаидини към НАТО и ЕС ,това парче вече е ЕВРОПА и само втвоята Т.глава ще останат граници,разделение,омраза и агресия !!!Болните мозъци СИ ОТИВАТ !!!

220

Вашету преятули

преди 10 месеца

Г.ном нещастен я се скрий, помним ви вашето "Приятелство" със танковете и окупацията,убийствата на хиляди млади хора.Освен разруха, нищо хубаво не носите в себе си. И.зроди...от АД.А

219

Анонимен

преди 10 месеца

Жожака може да е телом на Земята, но духом е на Марс и много му личи. Не е истина с кви филми живее и в кви филми иска да вкарва руснаците.

218

Анонимен

преди 11 месеца

не са чакали - чърчил ги е кръстил хиени поляците още тогава

217

Анонимен

преди 11 месеца

поляците винаги са били па-чав-ри една трета от полша е вековна германска земя подарена им от сталин- ами отворете картите то се вижда и с просто око

216

Св

преди 11 месеца

Всеки ден се убеждавам повече и повече, че човека си има проблем. Той ако мисли постоянно за анексии, що си мисли ,че всички са така? Нали знаете кои са най-големите ревнивци - точно тия които изневеряват защото знаят кое как се случва.

215

Анонимен

преди 11 месеца

"Благодарение на Съветския съюз, благодарение на позицията на Сталин, Полша получи значителни земи на Запад, земите на Германия." - Ами защо несправедливо сте им дали чужди земи? Защо дадохте български земи също и на Сърбия?

214

Анонимен

преди 11 месеца

Не разбирам, руснаците ги обработват да им обясняват как в ЕС страните са "поробени" ли? Затова ли не дават Украйна да е в ЕС и НАТО? Ние като сме в НАТО, някой от вас случайно вижда ли НАТО-вски окупационни танкове по улиците в града си, в селото си? Едно време през комунизма не ви даваха да излизате, а днешната статия в сайта е, че толкова много коли наплив има на сръбската граница, че 3-4 часа отнема да се мине. Липса на свобода, а?

213

Анонимен

преди 11 месеца

Абсолютно вярно. Чакалите на Европа вярно са получили подарък от Сталин.

212

100%

преди 11 месеца

До Енчев--окрайна свърши

211

rambaldievskievich

преди 11 месеца

До Анонимен 211: Ти не само това не знаеш. Ти изобщо нищо не знаеш.

210

rambaldievskievich

преди 11 месеца

Крайно време е раболепното русофилство у нас, а именно симпатизирането и привързаността към путин (с малка буква п) и ортаците му както и подкрепата на войната, водена от русия (с малка буква р) в Украйна, да се счита за престъпление като сподвижничество на тероризма и то не на тероризъм от вида на Ал Кайда, ИДИЛ, Хизбула и др. под., а на комболшевишки/сталинистки/нацистки тероризъм.

209

Анонимен

преди 11 месеца

Хмм аз пък пък мислех ,че руски войски са в Украйна , а те били полски - добре че беше другаря Путин да разясни.

208

Анонимен

преди 11 месеца

Поляците най-отвратително некадърните играчи във всички мрежови игри,ако се съди по това ,тези хора са изключително неумнии!!!За друго не знам...

207

Енчев

преди 11 месеца

Само гибел за руските фашизирани окупатори и агресори !!! Слава на Украйна ! Осъзнайте най-сетне ,че не някой друг ,а именно Путин желае не само гибелта н а Украйна, а и на човечеството !!!

206

Анонимен

преди 11 месеца

Полша е туморът на Европа. Лечението се нарича Русия!