69

Анонимен

преди 9 месеца

До У лидало имаДаже по телевизията ги имаше снимани вакуум-опаковани стековете с етикет и грамаж и т.н. пише селектиран Блек Ангъс внос от САЩ, пише и фирма вносител с телефон, срок на годност (до 2024) и т.н. чете се отлично етикета. Ако нещо те съмнява звъниш там и питаш. Има хладилна витрина от където си избираш стека, който да ти изпекат.

68

Дон Педро

преди 9 месеца

Задължително трябва да се върне 20% ДДС на ресторантите! Вече няма Ковид - епидемия! Защо трябва да са по-облагодетелствани от други сектори които са в по-голяма нужда от тях!

67

У лидало има

преди 9 месеца

Стек рибай за 15 лв сфине са тия 600 лв за 3 паржоли като са ги копувал и от там в най добрия случиш а в най лошия от никой битак на който ХЕИ те и добре дошло кой ще ти поръчва от чужбина специални стекове кво ти правите на балъци скапани мутри!

66

Анонимен

преди 9 месеца

До 68 - човека си е поръчал 100 гр х 3, както е в менюто - защо не са му донесли една пържола, а кило и 400

65

Анонимен

преди 9 месеца

До 69 - Ама ако ти направят шопска салата в САЩ с *** вместо домат, ще кажеш че не е шопска салата, нали? Или шкембе без шкембето?Американският стек е над 300 грама. Не е сплескано месо за шницел - даже под 100 грама на някои места.Не си мерете патриотизма с месо.Говори се за нещо конкретно.

64

Милена

преди 9 месеца

Никой не е виновен,че въпросните хора не са прочели менюто!Ако са неграмотни това си е техен проблем.

63

Гого

преди 9 месеца

Теле гледано от Джон в хола си. Хранено с кроасани. Заклано. Пържоли. Правителствен самолет. Излита. Варна.Автомобил. Ресторант. Тиган.Серитьор. Клиент. Сметка. 500 лв. Ау...у! Да, ама не! Такова нещо има само в американското посолство..!

62

Ъъъ

преди 9 месеца

Бойкотирайте го тоя измамник АЛИбЕГА държи верига RAFFY и вътре салата под 15 лв НЯМА един чай изпих на времето за 5 лева, преди 6 години! Спрете да пълните гушите на ТАКИВА

61

Ъъъ

преди 9 месеца

До художника виждал съм го това с пуканките!Ама и друго знам, всеки път на подобни търговци им казвам човек ще се оплача в КЗПТе ми се смеят, и се забавляват, но забавлението ми започва, когато започнат да че търсят ТЕ по телефона за да ми връщат парите!КЗП работи, бавно,но работи! Оплаквайте се от такива ИЗМАМНИЦИ на КЗП!!!

60

Това са цените

преди 9 месеца

в една от най-реномираните и най-скъпи steakhouses с в САЩ. Месото в чинията във Варна нямаше нищо общо дори с най-обикновен steakhouse в САЩ или какъвто и да е обикновен ресторант предлагащ steak. Няма нищо дори с обикновен steak от магазин, който и сега дори не е повече от $20. При това Ribeye не е и най-качественият steak. Най-добрият е Porterhouse, за който никой в България не е чувал.https://ruthschris.net/menus/dinner-menu/dinner/

59

художника

преди 9 месеца

Ми навсякъде така правят. И с ранните череши, малини, ядки, да ти се види евтино и да не се усетиш колко е килото. Търговски трикове. Ето ви един: Пред киносалона продават пуканки, Малка, средна и голяма кофичка и цената е ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: Малката 2лв., средната 3лв., голямата 3,50лв. Вие коя ще си купите?

58

Ъъъ

преди 9 месеца

Когато напишеш че цената е 490лв на килограм хората ще са на ясно какво купуват!А не да напишеш 49лв за 100гр. И да се правиш на луд и да викаш че имало стандарти, има ЗАКОНИ, и човечеца хубаво ви закопа. Не можел да говори, не можел да се изкаже не може ама е човек и ви ЗАКОПА ***.

57

Ъъу

преди 9 месеца

На Цената се изписва на килограм АЛИБЕГ така е закона за килограм!!!!Не да обясняваш че имало стандарти! Закона си го казва, ти стандарта си го заври в АЛИБЕГА отзаде!

56

Анонимен

преди 9 месеца

и на тоя ше му клъцнем зелката

55

Уъъ

преди 9 месеца

Такъв тип меса цената се изписва на КИЛОГРАМ както е ЗАКОНА, а не на грам калто АЛИБЕГ и компания смятат, че е правилно, има ЗАКОН а има ли закон го спазваш, разбра ли бе МЙМуНО!

54

Е как кой

преди 9 месеца

До БГЧудиш се между Просто Киртака или Сенси Измамата ли?

53

той

преди 9 месеца

добре се ориентира . некоментира прецакването . Те в Търговище ги цакат и затова си ходят и топат . Алибегов лъже журналистите - Гастарбайтера си правел реклама . И журналистите му вярват . Фентинила мори Варненки , а те правят в ресторанта омотваници и измама .

52

БГ

преди 9 месеца

Вече 8 мин стоя и не мога да реша,кой от двамата герои в заглавието ми е по-противен???

51

Анонимен

преди 9 месеца

Когато се върне ДДС-то и се проследят заплати, данъци и тн. ще се вдигне и качеството на услугата, а такива като Алибегов ще са първите фалирали.

50

Анонимен

преди 9 месеца

По-ясно обяснено е в Стандарт- Както вече се знае,идеята за касовата бележка е, ако се нахраните в ресторант, но не ви предоставят касов бон, да може да си тръгнете без да платите.Така и трябва да е!!!!