52

СВОЙ

преди 10 месеца

Кървавият наркоман,шута Зеленски е такова отвратително същество,че сравнението е трудно.Това Зло същество с просията си е отнел живота на 400-500 хил Украинци и немалко Руснаци.Този военно престъпник е за доживотен затвор,а отделно наглоста му е ,че не бил доволен от военните доставки.А бе наркоман,ако ги нямаше и тебе отдавна нямаше да те има.

51

Анонимен

преди 10 месеца

Фундаменталистка и екстремистка Украйна става заплаха за Европа. Списъците на европейски граждани от ЕС и НАТО за ликвидиране, фашистки екстремизъм и фундаментализъм към недаващите оръжие на Украйна, рекетирането и заплашването ще продължат. Тази политика ще продължи и вътре в НАТО и ЕС.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Така се прави при демокрация - сега мобилизация и олово в главата! Да зннаят кой с кого може да се бъзика! Браво!

49

до 54

преди 10 месеца

Той забрани изборите...така че не е толкова проооз клоун...него може да го уволнят само господарите му отвъд океана...като всеки придворен шут...само краля може да му отреже главата

48

Анонимен 11

преди 10 месеца

Едно не разбирам,защо украинския народ,още търпи,този клоун,а не го уволни, за да спрат страданията,на невинните,които загиват,заради едното му его,не искам да пророкувам,но мисля,че ще свърши,като чаушеску,на площада.

47

Красимир Петрофф!!

преди 10 месеца

Време е джоузев, т.нар. памперса да пенсионира зеленски и войната да свършва. САЩ я започнаха, те трябва да я прекратят!

46

Анонимен

преди 10 месеца

Само да отговоря на всички поддръжници на Русия, дето толкова много се кефят на Орбан и плачат за банка ОТП. ПУБЛИЧНА тайна е, че банката е собственост на бивши членове на държавна сигурност в Унгария, които са с много тесни връзки с Москва. Което е нормално, тъй като всички са учили занаята в Москва и там са се образовали. Дори оликновените унгарци имат лошо мнение за тази банка и тя се разширява в страните от Източна Европа, а не в самата Унгария.Но и Орбан няма да е вечен, пък и той се полисл

45

СЛАВА ГрюнеШайзе

преди 10 месеца

най неочакванно и доста закъсняло ще се чуе че некой е починал отсмърт чрезумиране баш в край на живота когатоидесмъртта.група начинаещи наркоманчета в черни одежди и букети ор млада марихуана съпровождатединидиот.Мед сестри ги подкрепят с кока инхалатори.По тежките случаи са инжектирани с радостази,веселостази и еботази. Задсмълчаните палатки скръбното население онанира с децки найлонови кукли.Възрастни си играят с дървени камиончета.Морковите вървят по 10$ за кересте.Река от пикочисълзи ситече

44

Анонимен

преди 10 месеца

Нещо взеха да се пропукват позициите на киевския режим. Твърде много кредит на доверие получиха тези бандеровски гангстери, които по абсолютно нищо не се различават от путинистите.

43

Анонимен

преди 10 месеца

Тотално фашизоидна държава е станала Украйна. Нищо лошо не трябва да се говори за фюрера!!! Тотално дъно са всички, които продължават да подкрепят тези власти в Украйна!!!

42

Фитьо

преди 10 месеца

То се знае,че Западът не ще смогне.Руснаците са зли и имат техниката да направят на скрап всяка техника.

41

Анонимен

преди 10 месеца

А чухте ли Михайло Подоляк, как разправя, че все пак ще унищожат Русия. Да го питам този несретник, как се унищожава ЯДРЕНА държава, хахаха!!!

40

Анонимен

преди 10 месеца

БЕГАЙ ОТТУК БЕ, РУСКИ ДИВЕРСАНТ! ЩЕ ЛЕЖИШ В ЗАТВОРА БЕ!

39

Анонимен

преди 10 месеца

Какво ни интересува ТОЯ клоун кого уволнява. Искам да знам, дали в Хаити или в Буркина Фасо някой посланик е предложен за уволняване?

38

Анета Стоянова

преди 10 месеца

Пристайко от много отдавна си го проси.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Правилно действа Зеленски.

36

Хехе

преди 10 месеца

Преместих си го

35

Анонимен

преди 10 месеца

Не проси достатъчно убедително.За това го е уволнил.

34

Миле

преди 10 месеца

Супер новина , мотивира ме да си напраа айрян с мастика

33

По същество

преди 10 месеца

От заглавието не разбрах за какъв посланик на какъв остров става дума. Реших, че е или змийския остров, който явно има посланици или някой тихоокеански остров с людоеди. Държавата как се казва, С'телке? Остров?