679

СЕИРДЖИЯ

преди 1 година

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ЖЕНА В МЕНОПАУЗА ДА ПРЕДВОЖДА АТАКА

678

ПУТЛЕРЮГЕНД

преди 1 година

СЛЕД ЖЕНИТЕ-ДЕЦАТА!

677

Анонимен

преди 1 година

До точно казано Обратно ,професоре: В най-тежките за българите години - от 1923-25г. до 1944 г., когато всичко прогресивно е мачкано, нито на един политик и на царя не му е хрумнало да събори поне един от 635-те паметници на загиналите през 1877--78 г. руски войници,нито да смени името на Софийската катедрала "Ал.Невски".Сега,в демократична БГ,трима бивши българчета,живели в Канада 20-на години и бившият комунист Б.Б.,сега баш-демократ, сменят 3-и март с 24 май и искат да сменят името Ал.Невски.

676

Отец Нахуйко

преди 1 година

Те русите като викнат женските,дето са кат мъже(демек джендерос),няма как да не спечелят поне една битка и то ръкопашна.Руския джендър е като кибер-машина.Не сте гледали Ю-Туб та да видите за какви ,,жени" иде реч.

675

Единствено

преди 1 година

украинците се множат на фронта ..

674

Путин

преди 1 година

И сега етническите руснаци играят ролята на жени в армията.

673

toti

преди 1 година

Дали Путин ще си прати дъщерите на война или те са далеч от Русия и им дреме ЗА ЖЕНИТЕ В РУСИЯ !!! ЖАЛАК ЛИЦЕМЕР И ДЕСПОТ !!!

672

Ахахахаха

преди 1 година

Оляхте се, *** :)))) и ракети нямат, и танковете, и самолетите и хеликоптерите свършиха. Те затова помилят натовска техника ежедневно. Среден за НАТО, 2 за САЩ!!!

671

Кравар Евроатлантик

преди 1 година

Пред Хаймарса нема мъже и жени, всички са равни.

670

Киев

преди 1 година

Това важи и за Киев.

669

Поражението

преди 1 година

хлопа на руските врати. Окопавайте се! Колкото повече, толкова по-добре. За настъпления и парад в Одеса - забравете!

668

Факт

преди 1 година

е, че руската армийка се стопява. Замириса на много трупове, окопавания и отстъпления.Кога ли Путяггатта ще стигне до Ламанша? Питане с много неизвестни...

667

точно казано

преди 1 година

Проф. Пламен Цветков: У нас има две нации едната се кланя на всичко руско и съветско, а другите се опитваме да бъдем българи.

666

Анонимен

преди 1 година

До @ @ @-Явно и твоята чиния е открадната ,защото миришеш от километър ,укро пияна!

665

ха-ха

преди 1 година

Авторката на тази статия е една много дебела и болна укрофилка.Редовно цитира някакви източници ,които само тя си знае.Евтина краварска пропаганда.Всичко написано от тази нещастна женица ,е изсмукано от дебелите и мазни пръстчета.

664

@ @ @

преди 1 година

Русия да започне да произвежда тоалетни чинии,че войниците и крадат чуждите като военни трофеи !!!

663

Анонимен

преди 1 година

До704. Слава на Русия . И какво като е първа в тия , които си изброил. В земеделието не е първа . В производството на млечни продукти не е първа. В инвестиционна патентно дело не е първа. Ми не може и лютеница да прави.

662

Война можеше да няма

преди 1 година

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас. И още: отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас и Запорожка област. Ако не започнат преговори ще загубят още.

661

ЕЛИ

преди 1 година

Забравихте!!! Путин пак ще умира

660

Слава на Русия

преди 1 година

До мужици и партенки: Незнанието не е аргумент драги. Русия не веднъж е изпреварвала и САЩ и Западна Европа. Много хора например не знаят, че първият ядрен реактор за мирни цели е създаден в Русия. В усвояването на космоса Русия също не веднъж е изпреварвала САЩ. Първи орбитален спътник, първи човек в космоса, първа орбитална космическа станция. Чети, за да знаеш повече и тогава пиши.