5

Баба Гица

преди 9 месеца

Недейте се подлага на йонизираща радиация от мамограми всяка година особено в по- млада възраст. Ще ви го причинят те. Кърмете си децата възможно най- дълго. Което не го ползваш - го губиш. Гърдите са да дават мляко единствена и незаменима храна за бебето ви. Формила от крава е за телета, не за човешки бебета. От формула бебетата стават яки като телета и почти толкова умни. А гърдите ви не могат да си изпълнят предназначението.

4

До 3

преди 9 месеца

Онколог ли си?

3

Елементарно Уотсън

преди 9 месеца

Рак е общо понятие. Всеки вид рак си има име. Само на гърдата са 8 и повече вида. Някои се лекуват други не. Общо лекарство за рак няма.

2

...

преди 9 месеца

Време е ВСЯКА ГОДИНА жените да имат преглед при мамолог! ВСЯКА ГОДИНА! Най-младата жертва на рак на гърдата в България е на 19 години! Обмислете тази възраст много добре! Всяка жена над 40 е потенциална жертва на тази болест. Ранната диагностика е единственото оръжие на всяка една от нас! ЕДИНСТВЕНОТО!!! И вече не говорим за ситуация "ако", вече говорим за ситуация "когато се разболея"!

1

Анонимен

преди 9 месеца

Моята майка почина от рак на гърдата, беше само на 47 години! Отиде си през 1991 г., беше април месец, в края на февруари я диагностираха с рака, тогава медицината в БГ като че ли не беше много напреднала, лекуваха я в болница, изписаха я, за един месец и рака я довърши. Дори и гърдата не и бяха махнали.