60

Е, Рахел

преди 9 месеца

поне е избрала подходящо и разкриващо мотивите на коментарите си именце!

59

Рахел

преди 9 месеца

За имигрантите даже ще комерсиализираме свръхзвуковите полети да им е още по-удобно, бързо и евтино. Ако може всеки уикенд да си идват.

58

Искате зелено?

преди 9 месеца

Няма нафта - няма газ! = Ето ти зелена политика!

57

До 54

преди 9 месеца

Ти мозъчна дейност имаш ли - сериозно? Как ще доставиш товари по море от Пловдив до София? Асфалта, бетона и стоманата как точно замърсяват?

56

Анонимен

преди 9 месеца

На Рахел гроздето е високо и кисело май хахаха. Добре ти отговориха,Рахел хахах.Друг път като решиш да отговаряш използвай мозъка си по-ефективно. Иначе искам да попитам Грийнпийс от името на тези,които живеем в Щатите как да стигнем с влак до там

55

Днешните зелени:

преди 9 месеца

Затворете ядрените централи и надуйте въглищата. За всеки затворен АЕЦ почнаха да правите ток от 4 теца. Това е. Хора два типа - или напълно нямат представа от реалността или демагози. Зелените протести на съвременниците водят до повече замърсяване от колкото без нея. Само си спомнете за зеления дизел!

54

Рахел

преди 9 месеца

А, искаш да си пърпориш за три часа до България ей така за кеф и целия свят да се превърне в едно малко и достъпно село, където всички пътуват със самолети където и когато си поискат? Сори...

53

Анонимен

преди 9 месеца

Голямата мечта на зелените сектанти е да ни върнат в средновековието - каруци, коне и магерате, пътувания най-много до съседното населено място, за повече само с разрешение на местния зелен шаман.

52

Анонимен

преди 9 месеца

Товари се возят флавно по море. Пътници главно по въздух. Това са най-ефективните пътища за превоз. Наземните пътища са изключително неефективни и замърсяват. Помириши асфалта и се разходи в завод за бетон или стомана, ще се убедиш.

51

Анонимен

преди 9 месеца

До Рахеол ли си *** ли си? Живея там бе умнико.Като не знаеш не говори,да не вземеш да се задавиш от злоба

50

До 48

преди 9 месеца

Самолетите са ефективни само при превоз на пътници на дълги разстояния, за превоз на товора са тотално неефективни. Железопътния транспорт е ефективен при превоза тежки товари и превоза на пътници по натоварени линии, а шосейния транспорт е най-гъвкав, може да достигне до всякакви локации. Общо взето всички видове транспорт си имат ниша на разпространение и се допълват, да се налага адмистративно някой от тях е безумно.

49

Рахел

преди 9 месеца

Льомпел, никой не е длъжен да ти осигурява бърз и евтин транспорт до Норвегия за да си качиш снимките от Гейрангерфиорден в инстаграм.

48

Анонимен

преди 9 месеца

Думи нямам.А как с влак да стигнем до Норвегия например за по-малко от седмица или Швеция? Не всички пътища водят само до Германия бе ей. По-голяма глупост да сложат по-висок данък на керосина не бях чувала....

47

Анонимен

преди 9 месеца

Тва е резултат от извратения икономико-политически модел.

46

Защо летим?

преди 9 месеца

Влака и автомобила са скъпи неща - и асфалтовите пътища и железниците са скъпи съоражения и абсолютно излизат по-скъпи от самолета. Това е и причината в САЩ да няма пътнически железници, пък в Русия да няма магистрали. Поддръжката им е икономически нерентабилна. В Европа държавните пари поддържат и пътища и железница. Идеално би бил ако можехме да летим с електрически коли както в филмчето The Jetsons, но технологично още не сме там. Наземните пътища са неефективно средство за придвижване.

45

Анонимен

преди 9 месеца

До 37 че защо не? Аз пътувах така баш до Лондон през 2012 г., когато се откриваше олимпиадата там и беше дълго пътуване, цяла екскурзия, ама видях още 20-ина града в 10 страни, не само Лондон и кралица, вечна й памет. )))

44

Анонимен

преди 9 месеца

Доич Бан ги е яд че хората предпочитат да пътуват със самолет и сега побликуват платени статийки. Щели от приходите от самолетите да инвестират във влаковете. Откъде на къде бе. Ако плащам за самолет искам парите ми да се инвестират в самолетите, а не във влаковете. Всичко е шменти-капели и лобизъм! Кой ще вземе повече пари. Аз и затова не гласувам от вече 25 години. Няма по-м р ъ с н а работа от политиката. Всичките са престъпници!

43

До 40

преди 9 месеца

Екология драги ми неграмотнико с трети завършен клас, не изисква абсолютно нищо! Зелената религия е основана изцяло на омразата си срямо човечеството, там разум няма.

42

Анонимен

преди 9 месеца

Доич Бан ги е яд че хората предпочитат да пътуват със самолет и сега побликуват платени статийки. Щели от приходите от самолетите да инвестират във влаковете. Откъде на къде бе. Ако плащам за самолет искам парите ми да се инвестират в самолетите, а не във влаковете. Всичко е шменти-капели и лобизъм! Кой ще вземе повече пари. Аз и затова не гласувам от вече 25 години. Няма по-*** работа от политиката. Всичките са престъпници!

41

Анонимен

преди 9 месеца

До 38 - Чушки по-бързо се пътува със самолет на по-малко от 1000-1200 км. Тъй като трябва да се отчета цялото пътуване, не от излитане до кацане! Като те свали самолет на летища на 25 км от твоя град, имаш и автобус до града, преди това си си чакал 30 мин. минимум багажа плюс паспортната проверка, а обикновено в големите градове има гари в самия център. Айде посмятай малко, ако нямаш конкретен опит от практиката с такива пътувания