8

Анонимен

преди 10 месеца

Ще ни правят хладнокръвни, безчуствени биороботи. Не, благодаря.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Лечението със стволови клетки не е безобидно или панацея, както изглежда. Има доста странични ефекти.

6

Аз-ът

преди 10 месеца

А какво ще кажете за лечение на много други болести, вкл. и високо кръвно със стволови клетки ?Собствени или от донор ?А?

5

до 2

преди 10 месеца

Напротив, точно за това говоря. Ако имаш проблем с щитовидната жлеза, високото кръвно е следствие от това. Вместо да търсят причината, потискат симптома. Забележи, че в статията говорят за "лечение на високо кръвно налягане", което само по себе си е глупост.

4

Анонимен

преди 10 месеца

За кови още няма лекарство.

3

Напомняне

преди 10 месеца

Не било открито ефективно лекарство в последните години? Как да бъде открито, като ще намали печалбата от досегашните лекарства? Печелят се милиарди от тези лекарства за месец, как сами да си спрат притока на пари? Същото като с ваксините при набедената пандемия- спечелиха единствено и само производителите им!

2

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 1Не е точно така може да е артрофия на щитовидна или старт на карцином. Може да е наднормено тегло атеросклероза,проблем със сърцето плюс нестабилна ЦНС.Всъщност причините може да са стотици .Но докато се търсят и лекуват може да минат много години.И до тогава кръвното е добре да де държи в приемливи граници.Защото високото кръвно уврежда най-вече мозъкът.А там последствията са тежки.Микроинсулти.Изобщо човешкото тяло е сложно не може просто да поправиш нещо сякаш е авромобил.. ;)

1

Анонимен

преди 10 месеца

Съвременната медицина е просто отчайваща. "Лекува" симптомите, а не заболяването. Хипертензията е симптом на болест, а не заболяване. Потискането на симптома не решава проблема.