31

Анонимен

преди 9 месеца

ПРИ БАЙ ТОШО НЯМАШЕ ЖЕГИ, ПОРОИ! ОТКАКТО ДОЙДЕ ДЕМОКРАЦИЯТА И МИ СИРКИТЕ ПОЧНАХА ДА ПИШАТ...

30

Анонимен

преди 9 месеца

Значи все пак е имало..., Цикличност дами и г-да.

29

Е това

преди 9 месеца

не го разбирам. Половината свят ни завижда, че е топло при нас, другата половина, че е прохладно, а ние се оплакваме!!!

28

Аде стига

преди 9 месеца

от 20 тина дена се позатопли и заревха говорещите глави! Зимното ми яке още виси на закачалката, че до скоро зи беше 20 градуса макс! То ако лятото не съберем малко топлина как ще изкараме зимата!!!

27

Анонимен

преди 9 месеца

До може нощем 18 граду- За град София става дума, столица на България. Ношем е около 19-20 градуса, тази нощ е било 18 градуса.

26

Най корави са !

преди 9 месеца

АРМАТУРИСТИТЕ -тези съм ги признал като,, суа върба,, са и въобще не ги интересува колко градуса е и т,н,т. маат от сутрин до вечер даже и вода може да не пият ,ако има студена бира -- нормален човек умира за кратко време горе между арматурите !

25

може нощем 18 граду-

преди 9 месеца

-са на Боровец Пампорово Студенец Района на яз Белмекен и др подобни места ! Слез от балканите и нощем няма да се завиваш .

24

Анонимен

преди 9 месеца

Абе 2021 си спомням че стана горещо още юни и държа до към 15 август.Сега жегите започнаха сравнително късно!

23

90 и някоя си година

преди 9 месеца

Всичко бвше пресъхнало пернишките и радомирските села искаха да си режат чешмите това Враца и яз,Крива бара въобще го нямаше Габрово ,Севлиево всички села наоколо беше си заминало Кулминацията беше изпразнения яз,Искър-- софиянец ли си или така си миришеш ? ТАКА ГИ БЪЗИКАХА ! после копаха водопровод от Рила за яз Искър Джерман-Скакавица -сушата беше още от 87 до 90 и някоя си може преди 87 да беше почнала ....

22

Анонимен

преди 9 месеца

че колко да е горещо! Нощем е 18 градуса----------------------------------------------------------Къде е това? Във Варна нощем последните дни е 25 градуса + висока влажност, неприятен задух е - нито можеш да се разхладиш, заспиваш късно

21

Абе

преди 9 месеца

че колко да е горещо! Нощем е 18 градуса. Трябва яке да обличаш!!! Тея паникьори какво искат - лятото да е 5 градуса през нощта? Или печки да палим, като преди няколко години дето август месец беше 15 градуса!

20

Pin

преди 9 месеца

За сега са само статии по сайтове. До година нов закон за 20 годишна процедура за разрешително от РИОСВ ако искаш да си купиш автомобил. Данък въздух, екоданък за всичко от четка за зъби нагоре...

19

След 15-20

преди 9 месеца

паникьорски статии се досетихте, че е лято.

18

Бай Дрън

преди 9 месеца

А е говорете за вашите селца и паланки. Тук температури от 35*40 градуса са напълно нормални за горещниците. Ненормални бяха температурите последните няколко години, когато едва стигахме 35 за ден два! Аз от малък помня, чя лятото винаги е било надн30-35 градуса, никога не е било подн30 юли, за разлика от последните години! Стига сте писали глуппости!

17

Българин

преди 9 месеца

Много е горещо ...

16

Майстора

преди 9 месеца

ЧЕСТИТО - НОВИЯТ КОВИД! Още поне 10 "статии" очаквайте до довечера - колко невероятно топло е, колко е опасно, как никога преди не е било така (освен предишните пъти, когато е било така). Всеки ден по сто пъти - понеже е лъжа и измислица и ако спрат да ни го натрапват и повтарят, ще го забравим!

15

Анонимен

преди 9 месеца

Къде бе??? Кога бе?? Ей сега бях зад блока, в София, на сянка, в 11 часа дори не е топло! Прохладно е! Всеки ден е така! Къде са тия ЕКСТРЕМНИ ЖЕГИ бе, освен в телевизора??

14

Глобал Топлото

преди 9 месеца

било преди 16 години, но После си Отишло за 16 години?!

13

Анонимен

преди 9 месеца

У Германия е студено. Ходим с дълъг ръкав скоро и с ***.

12

Аз

преди 9 месеца

Не знам за къде става дума, но в София е топло от седмица... Само паника се всява. Ненормалници!