74

Анонимен

преди 9 месеца

За ковида Мангъра беше прав, ама затова, че отиде да слугува на Първановото АБВ и Румен Фонтана бе тотално крив!

73

Анонимен

преди 9 месеца

Ами температурите в Италия от памтивека са такива, така че горката бабичка или си купува климатик, или се мести в планински район. Надали е единственото и лято с такива градуси. Вероятно е преживяла поне 70 такива. Аман от пропаганди!

72

Кимбата

преди 9 месеца

До ВанкатаАко беше във Волуяк, щеше да има три хладилника и изкуствено езерце за патиците.

71

Ванката

преди 9 месеца

Еее, чак пък и хладилник нямала ... в тристайния си римски апартамент! Оляхте се!

70

Варна

преди 9 месеца

Къде го видяхте това топло?Водата е 24 градуса.

69

Анонимен

преди 9 месеца

Нашенските пенсионери най обичат от 2 до 4 часа след обяд,да се разхождат по напечените площади,да обикалят бакалиите за промоции,или да копат доматите.После:Ах,големи горещини са,ще мрем.

68

Анонимен

преди 9 месеца

Как така в западна Европа хората нямат нито климатик, нито хладилник, нито дори вентилатор?! Нали са цъфтяща градина, всички до един богаташи. Нещо ни пързалят...

67

Анонимен

преди 9 месеца

поне да бяхте превели статията без да ползвате гугъл преводача

66

Анонимен

преди 9 месеца

очаквам нови ваксини от чичо бил против жега

65

Анонимен

преди 9 месеца

Аз нося шапка от алуминиево фолио и ме пази и от топлото и от 5 джи та и от кромида

64

Анонимен

преди 9 месеца

пак ли се опитвате да ни сварите като по време на ковида - този път ще играе точилката и вилата по главите ви - не щаб ни маб ще ви спаси

63

Усещам

преди 9 месеца

как Блек рок са ни приготвили една двойна флоьонга - хем да се борим с глобалното затопляне хем да плащаме за скъпа зелена енергия за да се топлим. Ако не се паникьосваме, не изпълняваме и не плащаме ще ни затворят в къщи щото е новия ковид, видиш ли. И излизане само със зелени сертификати. Започвам да мразя зеленото!

62

Брей!

преди 9 месеца

Каква новост! Горещини до сега НИКОГА не е имало! И 40 градуса не сме виждали НИКОГА! И възрастни НИКОГА не са умирали до сега! Едно локдаунче няма ли да наложите? Все пак има отново заплаха за възрастните! СМЕ ШНИ ЦИ! Поредната плаш кампания. След 2-3 години ще има сериозно захлаждане... тогава пак ли ще пишете слъзливи статии как някой щял да умре? Да, вярно е: никой никога до сега не е умирал. Нито от болести, нито от студ, нито от горещина. Трагедия някаква се случва! Мор! Страшния съд!

61

Айде

преди 9 месеца

стига с това плакнене на мозъци. На баба ми все и е студено и лете ходи с елек! Ако е по- студено от сега жената ще почне и печка да пали!

60

Анонимен

преди 9 месеца

Поредното "варене на жаби" сега трябва да сме виновни че лятото е топло, слънцето пече и някой няма охлаждане, ама едвам дишал, дали от старост, болест или нещо друго. Африка как ли се справя, ами Ирак, Иран сигурно е над 45 градуса на сянка там. Няма ли да поплачете и за тях? Да им дарим по един климатик и ток за няколко месеца? Данък топло?

59

Айнщейн е жив!

преди 9 месеца

Браво! Човешката глупост няма граници! Нови абсурдности! За необразовините нови истини за методи на кръстосване! Забрана на биологията!

58

Анонимен

преди 9 месеца

КАТО НИЩО ЩЕ ПОЛЗВАТ НОУХАУТО ОТ КОВИДА- ЗАБРАНА ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА ОТКРИТО СЛЕД 65 Г. ВЪЗРАСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ С ТЕЛЕФОНА. КАРАНТИНА МАЙКА. Е, ГРИЖАТ СЕ ЗА ЗДРАВЕТО ВИ ДЕ! ИНАЧЕ ГЛОБА, КОЛКО БЕШЕ- 5 000 ЕВРО!

57

Анонимен

преди 9 месеца

(((( ИЛИНДЕН )))) Честит имен ден на всички празнуващи днес. Св. Илия е господар на летните небесни стихии гръм и градушка. Св.Илия ходи по небето със златна колесница и преследва ламята, която пасе житата, светкавиците са огнени стремена, които хвърля по ламята, или огънят, който излиза от ноздрите и изпод копитата на конете му, той дава дъжда и росата. Наричат го Гръмовник, Гръмоломник, Гръмодел!

56

Анонимен

преди 9 месеца

Бла. Бла, Бла Бла!

55

Анонимен

преди 9 месеца

ХАХААА МЕЧТАЕТЕ ЛИ СИ ЗА NUCLEAR WINTER ОТВОРКОВЦИИИ........