92

Бай Иван

преди 10 месеца

Психопатите от пплгдб+ пуснаха Скопие в ЕС, първо те са за разстрел ;) !!!

91

G.H.

преди 10 месеца

Проблема е при нас. Чакаме да ни кажат, както да правиме. И нашите мъжки управници с женски полови органи, без какпа самочувствие и достойнство изпълняват. Не може мъж от Париж с женски маниери и желания да ни казва, как да се държим мъжки с комшиите, които са толкова нагли и промити, че не искам да псувам. Вскичко ни е сбъркано. Ако искаме ще владееме света.

90

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 10 месеца

Да припомня на г-жагта бивша външна, на сегашният ППДБ-ейско-Гербаво-Посолски кабинет и на целият съвокупен умнокрасивитет, че по заповед на Макрон изпълнена от индивида Христо Иванов от ДБ и с подкрепата на ПП, ГЕРБ, ДПС бе вдигнато ветото върху РСМ за влизане в ЕС с обяснението че Брюксел е зад нас. Да зад нас е, но не да ни подкрепя, а да ни оноди за пореден път. Незная кога ще схванете че за Брюксел, България е само една досадна муха !

89

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 10 месеца

Странно, но някак си ми се струва доста позната картинка в Македонията! Все едно сме гледали същият филм в някоя друга страна и в някое друго време. Къде ли ? Ами, да ! В Украйна разбира се! След 2014 г.

88

Анонимен

преди 10 месеца

Изгонете Врабевски завинаги от българската външна политика! Той е непрестанен генератор на инициативи, които подхранват антибългаризма в РСМ! Действията му са като на агент-провокатор. Що за идиотщина е да водиш тези деца на гроба на Борис 3ти и при Радев?! Заведи ги в Рилския манастир, в Търново, на море! След имената на клубовете и това ли сега.

87

Анонимен

преди 10 месеца

имат право да мислят каквото си искат макетата, имат право да се излагат свободно в свободна европа

86

Анонимен

преди 10 месеца

за тия северо нещо си, всяка проява на доброжелание и всяко подаване на приятелска ръка от българите е пропаганда, да си гледат интересите без да крадат история от нас, каква история може да има една държава на по-малко от век?

85

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен86 какво да каже Захариева за миротворец... предполагам и на нея и е ясно че руския слугинаж в Бг е в тоя списък, русофилите са вредни за всички и всичко

84

Анонимен

преди 10 месеца

не трябва да забравяме Кървавата Коледа, когато в северомак-я са избити хиляди българи, заради българско самосъзнание, не трябва да забравяме кой насече Стамболов, един мръсен македонец по поръчка на бг русофили!

83

Анонимен

преди 10 месеца

Само че Захариева няма да каже нищо за българите в сайта "Миротворец", тази тема е непозната за нея

82

Логично

преди 10 месеца

Врабевски + Радев = Провокация.

81

ЬЬЬ

преди 10 месеца

Отчаяни стъпки на македонските шовинисти със забрани и съдебни дирения да насаждат в децата си омраза към българите и България. рсм- русия, сърбия, македония.Докато тази абревиатура не се изпълни с по-смислено съдържание, членството на тази минидържавица в ЕС ще си остава проблематично.

80

Некъф

преди 10 месеца

Макетата счупиха ***

79

Един Българин

преди 10 месеца

Какви македонци в Битола? Та това си е от край време крепост на българщината в района. Още по турско там са били и консулствата на западните държави за българите по турско. Като минвах по главната срещу смешният паметник на Тито бяха написали "Тодор Александров - твоите дела живеат".

78

Тодор Александров

преди 10 месеца

"НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ!" - цитатът на чист македонски, какъвто е майчиният ми език. Извинявам се, че пиша без превод, но съм затруднен, особено с текстове преди да се намеси коминтерн-а в езика.

77

Анонимен

преди 10 месеца

Странно как ще ги вкарат в ЕС без декомунизация?! Тук ни обърнаха с хастара навън да си предаваме агентите и ореваха орталъка за комунистическите репресии, а в Македония навред комунисти- главорези с паметници! Много подло от Брюксел!

76

Анонимен

преди 10 месеца

Ако се бяха снимали с американския посланик нямаше да е употреба на деца.

75

ИМПИЙЧМЪНТ НА &#

преди 10 месеца

КЛАСИЧЕСКО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ДЕЦА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ, ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ДОКЛАДВА НА ЕС.

74

Ken

преди 10 месеца

До 79 Анонимен --- Човек, поне не се излагай ! Какви са тези "норвешци" и "яничерство" ? Срамота ! Инсталирай си нещо за проверка на правописа !

73

Анонимен

преди 10 месеца

До Сега Ковачевски ще Истина е че ЕС и САЩ отвлича бг деца и даже в Норвегия ги дават на норвешци. С тоя темп на яничерство в бг няма да има население.