22

До Велев

преди 9 месеца

Абе бизнесмена, я кажи с колко парички ви подкрепи държавата и админстрацията за да ви върви бизнеса. То и без това върви заради инфлацията, ами и ви подкрепят. Веднага трябва на всички частни компании да се спрат държавните субсидии и да ви обложат с 20 % ДДС. Стига сте богатяли за сметка на данъкоплатеца. И вземете да вдигнете заплатите на хората а не да ги експлоатирате. Мазни капиталисти не наяли се.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Поредният популизъм - администрацията ни била раздута. Точно обратното е, администрацията е недостатъчна и сега четири човека вършат работа като за петима и то срещу много ниско заплащане, почти винаги под 1200 лева, като много са и под 1000 лева. Разбира се на тълпата й харесва да сочат врага - администрацията, докато в същото време някои си пълнят чекмеджетата

20

Qweqwe

преди 9 месеца

Отиди в някоя дирекция социално подпомагане да видиш хората как отиват в 7 сутринта на работа при положение, че са от 9 и си тръгват към 19 часа при положение, че са до 17 и 30 за да могат да си свършат работата.

19

РадеВ

преди 9 месеца

Имаме най-много червени капиталисти-робовладелци на глава от населението в Европа. Тях трябва да редуцираме, за да се нормализират нещата в страната.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Велев сами си дърдорите празни приказки по неколко пъти. Ами вижте колко са пенсионерите в МВР на пенсия и заплата, колко са пенсионерите в държавната администрация на пенсия и заплата в нищо правещи службички - има ги в РЗИ, областни и общински администрация, плюс тези които не са пенсионери но взимат заплата за никаква полезна работа.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Аха пречи му, че държавния сектор дава заплати над тези които дават частните робовладелци и робите не искат да му работят за 1000 лв и 20 дена отпуска по 12 часа. Е, г-н икономисте Велев, има и едно нещо наречено фалит. Като не ставаш з анищо - фалираш

16

Анонимен

преди 9 месеца

Населението критично намалява, а избранизите продължават да са 240! И няколко пъти в годината си актуализират заплатите, сякаш живеят в Люксембург, а не в страна, където хора с наводнени и унищожени жилища холучават 300лв помощ, а три пържоли струват 650. Не трябва да се чудим, че сме на опашката. С такива управници и заспал народ- толкова.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Защо давате този зъл човек по телевизията. Той иска работешите хира да са бедни!!!!!!!

14

Анонимен

преди 9 месеца

Имаме добре отглеждани гласоподаватели, наричани администрация

13

123

преди 9 месеца

В това предаване само *** се канят

12

Анонимен

преди 9 месеца

Администрацията е много раздута прав е Велев.Точно затова понеже е по 3 умножена,някои заплати са ниски,но има много с високи над 3000лв нетна заплата,а не вършат нищо.Трябва да се намали поне с 40%,даже с 60% и заплатите на държавна работа ще станат прилични.В частния сектор гарантирана заплата няма сигурна,защото всеки момент може да фалира фирмата.Държавата няма как да фалира,взима заем и го плаща народът.Та да не мрънкат някои на държавна заплата,че им били ниски заплатите.Да станат частници

11

Анонимен

преди 9 месеца

Старши специалист в Централно управление на НАП в София - нетна заплата 1010лв. на месец. Плаща си всички осигуровки, понеже не се води държавен служител. Работно време, всеки ден от 9 до 17 без обедна почивка. Няма хоум офис. Дали в друга европейска държава от ЕС някой работи в ЦУ на данъчната им администрация за 500 евро нето? Велев да прави като вятъра, долният експлоататор нагъл!

10

В.

преди 9 месеца

Сякаш и те не взеха предприятия за жълти стотинки. Да попита защо Лукойл има най-ниски производствени разходи. И какво ще стане при прекратяване на вноса на суров петрол от Русия.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Мрънкалото Велев и картела, на който служи, гонят чуждите инвеститори. Пазят си територията на евтините хора и ниските данъци.

8

Аз

преди 9 месеца

Нека, Велев да каже, той или министъра на икономиката взима по висока заплата. Или директор на дирекция в Министерството на икономиката взема по висока заплата от директор в негово предприятие. Тогава ще се види как манипулира.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Пълно с нищоправещи некадърници на държавна работа. Администрацията трябва да се намали с 2 трети , и да има автоматизация. Ако се наемат само професионалисти тази 1 трета може да се намали на половина. Но тогава няма да има корупция и за вкички една процедура. Няма да има свои хора и връзки..

6

Анонимен

преди 9 месеца

ГЕРБАДЖИЙСКИ АНТИБЪЛГАРИН

5

Марчето

преди 9 месеца

Ех,Велев,ех Велев,какво е близо 800 000 администрация,за по малко от шест милиона вечебългари,ами нищо,направо нищо!Топим се по-бързо от тях,това е разликата,нали!

4

Анонимен

преди 9 месеца

НАТЕЖАЛА АДМИНИСТРАЦИЯ Е АИКБ КОИТО НИЩО НЕ РАБОТЯТ И САМО ИСКАТ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА.

3

Анонимен

преди 9 месеца

ЧЕРВЕНИЯ ПРОРУСКИ *** ВАСИЛ