156

аьаьаьаь

преди 9 месеца

Така е. Аа това ходя само в Турция ,там ми е по джоба на мен. От 20 години само там ходя. Сигурно съм им оставил 20к ама съм получил много за това и пак ще ходя. 1 седмица all in цялото семейство.

155

Само питам...

преди 9 месеца

Какъв е тоя ТРИ ПРЪСТА дебел къс побеляло месо върху къс тротоарна плочка което яде човека от видеото ? Рибай Блек Ангъс ??? Ахахахаха . А дано, ама надали . Ако някой никога не е опитвал ИСТИНСКИ рибай Блек Ангъс ами да потърси в Гугъл как изглежда и да направи сравнение .... Няма да питам дали е открил огромния брой разлики ... Те са очевАдни. ... А приликата е само една . ЦЕНАТА ...

154

MIKE

преди 9 месеца

Щом слагат такива цени на Рибай стека не ми се мисли на колко ще калулират Топ-сирлионат или Медалионат( Тендерлион стек)...

153

Анонимен

преди 9 месеца

Ще ми е много смешно три рускини да им седнат в Мазу и след като си изядат стековете да ги накарат тях да платят 490 лева, а не 3*35 лева. :-))))

152

Анонимен

преди 9 месеца

Ами който е ял стек - знае, който не е - не знае. Не можеш да очакваш, че всеки клиент е наясно що е то рибай стек България като тук това не е нещо масово известно. Като предлагаш ресторантски ястия на плажа - трянва персонала да ти е обучен да обяснява по-завъртяните неща от-до, защото не знаеш кой ще ти седне на масите. А mazu четох че нямат даже меню на английски. Ромите не са се оправили дето говорят, ами фройлайн, а милейди, а някоя японка? Ще носят пържоли и ще сочат с пръст ли?

151

Анонимен

преди 9 месеца

Тоз кулинарен ценител с фаса в устата в ресторанта добре са го сурвакали шефовете

150

Анонимен

преди 9 месеца

Клиента си е поръчал 3*100 грама. Но са му донесли 1,4 кг. месо.Не е поръчал 3 пържоли, защото никой не му е казал, че пържолата не е 100 грама.

149

клиента

преди 9 месеца

си е поръчал 3 пържоли те му продават 14

148

Шанел

преди 9 месеца

Много ми е чудно колко почиващи си позволяват да ядат този рибай стек като повечето са семейства с деца с фиксирани пари ,Добре че се е намерил един по платежоспособен човек и те са решили да го прецакат ,Българите пестят цяла година за да починат на морето за десетина дни и точно тогава ще решат да отидат точно в това заведение да си похарчат парите за почивката за три мръвки,А после се чудят защо няма туристи по нашето Черноморие ,Ами докато въртят тези номера ще видят туристи на Луково лято..

147

Анонимен

преди 9 месеца

Не може да си избиваш разходите така. Не е честно.

146

Анонимен

преди 9 месеца

Какво значи, че 75% е нормално???Значи отивам на заведение - таксуват ме 100 лева за пържола, и 75 лева е печалбата на заведението (без разходите). То с такава печалба от ЕДНА пържола и другите надценки по менюто, може да си направиш още две заведения. Затова по морето растат като гъби...

145

Анонимен

преди 9 месеца

Пък ако искат още две пържоли след като са видяли цената на една - здраве за всички и това е...

144

Анонимен

преди 9 месеца

...нямаше да е чак такъв проблем

143

Анонимен

преди 9 месеца

Българите много добре знаят какво е да пазаруваш на грамаж - отиваш в супермаркет на витрина и казваш 200 грама сирене, 100 гр маслини и от оня салам скъпия 150 грама, но ми го нарежете на машината.Все едно досега българина не е ял нищо, та идва шеф ненамкойси да му обясни какво е грамаж и как се смята.Проблема е, че хората са сметнали че купуват 300 грама, а са им донесли кило и 400. Да им бяха донесли една пържола (450 гр) когато си поръчали по 3 - т.е. 3 по 100 грама както пише в менюто

142

Анонимен

преди 9 месеца

До 147 - продължаваш да говориш за ръпя си пример, който няма нищо общо със ситуацията.Ето, аз като жена, ще отида в един роден бутик за дрехи - на някоя известна дизайнерка имаше една певица примерно дето се опитва да прави дрехи, и тя ми продава на цени като все едно е Ив Сен Лоран и съм свалила роклята от подиума на дизайнерската седмица. ;-) Смешно е.Смешно е, като твоят пример с колите.Не искаш да купиш Дачия на цена за Мерцедес. Това е по-добър пример от твоя.

141

Предложението

преди 9 месеца

Ми е....да отида при дилър на Мерцедес и разярен да го погна,че ми предлага кола Мерцедес не на цената на Дачия.

140

Анонимен

преди 9 месеца

Има бюджетни кръчми има и луксозни ресторанти! В тия вторите се плаща ,защото между другото там не влизат бюджетни гости! Има молове за плебса,но има и бутици за избрани гости!

139

Анонимен

преди 9 месеца

До 142 - Прав си! Никъде по света Макдоналдс не е ресторант. Освен в България!Това си е закусвалня с отврат неща. Навсякъде! Ако нямаш пари - отиваш да хапнеш един "бургер" и два дни не ядеш нищо, че още ти е зле от мега ултра преработения шит.

138

Хубаво

преди 9 месеца

Най- вероятно стека е изкуствено създаден- дали им е било сладко????

137

Анонимен

преди 9 месеца

Цената на прайм рибай Небраска 400 гр на Meat Recolution революшън е 45 лв в супермаркета. Така че какви 490 лева за три стека, бе господин ШЕФ? Ми другият път да ги таксуват 490 евро, не лева, за да се знае че такива цени има само в България и да влезем в Гинес поне за алчни ресторантиери на грамаж!!! И не ми обяснявайте, че пържолата била 200 лева, но у нас е евтина за 150 лева.Ако стека беше 200 лева с надценката им - щяха да ги таксуват по 400 лева на стек, а не "само" 490 лева за три стека