Така е. Аа това ходя само в Турция ,там ми е по джоба на мен. От 20 години само там ходя. Сигурно съм им оставил 20к ама съм получил много за това и пак ще ходя. 1 седмица all in цялото семейство.
Какъв е тоя ТРИ ПРЪСТА дебел къс побеляло месо върху къс тротоарна плочка което яде човека от видеото ? Рибай Блек Ангъс ??? Ахахахаха . А дано, ама надали . Ако някой никога не е опитвал ИСТИНСКИ рибай Блек Ангъс ами да потърси в Гугъл как изглежда и да направи сравнение .... Няма да питам дали е открил огромния брой разлики ... Те са очевАдни. ... А приликата е само една . ЦЕНАТА ...
Щом слагат такива цени на Рибай стека не ми се мисли на колко ще калулират Топ-сирлионат или Медалионат( Тендерлион стек)...
Ще ми е много смешно три рускини да им седнат в Мазу и след като си изядат стековете да ги накарат тях да платят 490 лева, а не 3*35 лева. :-))))
Ами който е ял стек - знае, който не е - не знае. Не можеш да очакваш, че всеки клиент е наясно що е то рибай стек България като тук това не е нещо масово известно. Като предлагаш ресторантски ястия на плажа - трянва персонала да ти е обучен да обяснява по-завъртяните неща от-до, защото не знаеш кой ще ти седне на масите. А mazu четох че нямат даже меню на английски. Ромите не са се оправили дето говорят, ами фройлайн, а милейди, а някоя японка? Ще носят пържоли и ще сочат с пръст ли?
Клиента си е поръчал 3*100 грама. Но са му донесли 1,4 кг. месо.Не е поръчал 3 пържоли, защото никой не му е казал, че пържолата не е 100 грама.
Много ми е чудно колко почиващи си позволяват да ядат този рибай стек като повечето са семейства с деца с фиксирани пари ,Добре че се е намерил един по платежоспособен човек и те са решили да го прецакат ,Българите пестят цяла година за да починат на морето за десетина дни и точно тогава ще решат да отидат точно в това заведение да си похарчат парите за почивката за три мръвки,А после се чудят защо няма туристи по нашето Черноморие ,Ами докато въртят тези номера ще видят туристи на Луково лято..
Какво значи, че 75% е нормално???Значи отивам на заведение - таксуват ме 100 лева за пържола, и 75 лева е печалбата на заведението (без разходите). То с такава печалба от ЕДНА пържола и другите надценки по менюто, може да си направиш още две заведения. Затова по морето растат като гъби...
Пък ако искат още две пържоли след като са видяли цената на една - здраве за всички и това е...
Българите много добре знаят какво е да пазаруваш на грамаж - отиваш в супермаркет на витрина и казваш 200 грама сирене, 100 гр маслини и от оня салам скъпия 150 грама, но ми го нарежете на машината.Все едно досега българина не е ял нищо, та идва шеф ненамкойси да му обясни какво е грамаж и как се смята.Проблема е, че хората са сметнали че купуват 300 грама, а са им донесли кило и 400. Да им бяха донесли една пържола (450 гр) когато си поръчали по 3 - т.е. 3 по 100 грама както пише в менюто
До 147 - продължаваш да говориш за ръпя си пример, който няма нищо общо със ситуацията.Ето, аз като жена, ще отида в един роден бутик за дрехи - на някоя известна дизайнерка имаше една певица примерно дето се опитва да прави дрехи, и тя ми продава на цени като все едно е Ив Сен Лоран и съм свалила роклята от подиума на дизайнерската седмица. ;-) Смешно е.Смешно е, като твоят пример с колите.Не искаш да купиш Дачия на цена за Мерцедес. Това е по-добър пример от твоя.
Ми е....да отида при дилър на Мерцедес и разярен да го погна,че ми предлага кола Мерцедес не на цената на Дачия.
Има бюджетни кръчми има и луксозни ресторанти! В тия вторите се плаща ,защото между другото там не влизат бюджетни гости! Има молове за плебса,но има и бутици за избрани гости!
До 142 - Прав си! Никъде по света Макдоналдс не е ресторант. Освен в България!Това си е закусвалня с отврат неща. Навсякъде! Ако нямаш пари - отиваш да хапнеш един "бургер" и два дни не ядеш нищо, че още ти е зле от мега ултра преработения шит.
Цената на прайм рибай Небраска 400 гр на Meat Recolution революшън е 45 лв в супермаркета. Така че какви 490 лева за три стека, бе господин ШЕФ? Ми другият път да ги таксуват 490 евро, не лева, за да се знае че такива цени има само в България и да влезем в Гинес поне за алчни ресторантиери на грамаж!!! И не ми обяснявайте, че пържолата била 200 лева, но у нас е евтина за 150 лева.Ако стека беше 200 лева с надценката им - щяха да ги таксуват по 400 лева на стек, а не "само" 490 лева за три стека
Скандалът с рибай стек: Не ходете на места, които не са по възможностите ви