51

toti

преди 9 месеца

МАЙКО МИЛА ,ОТ КАДЕ ГО ЦЕПИШ ДЕ СЕ ПУКА,ТЕ ГО КОЛЯТ,ТОЙ С ДВА НОЖА НАПАДА,,,,,,??

50

Паню Баирски

преди 9 месеца

Те руските въшкарницици един гвоздей в *** си не могат да забият, щели да налагат ембарго, направо ще умра да се смея!

49

Анонимен

преди 9 месеца

До 45 МНОГО ДОБРЕ Ай ,ай ,ай , той налагал санкции на запада ! ! ! Добре че поне им го каза за да си знаят ! . . . . . . . . Те не само знаят, вече и усещат! В каква вселена живееш?

48

Анонимен

преди 9 месеца

А краварите като имат много самолетоносачи, защо избягаха като *бани от Афганистан, които нямат даже и кораби..

47

Анонимен

преди 9 месеца

БРИКС: 22 държави официално подадоха молбите си за членство. Няколко държави изразиха голям интерес да се присъединят към алианса БРИКС преди предстоящата среща на върха през август.Нарастващият брой държави, желаещи да се включат в БРИКС, предполага потенциален риск за господството на щатския долар и може да доведе до изместване на световните..

46

Нищо ново

преди 9 месеца

До До боби: Имат един самолетоносач, и той участва в състава на руският флот във войната в Сирия. Но това няма връзка с темата.

45

ИМА КАКВО

преди 9 месеца

Има какво да им спре Русия с ответни санкции. Русия е на второ място по износ на нефт. Всяка година САЩ купуват обогатен уран от Русия за един милиард долара. Русия е най-големият износител на пшеница. Западните икономики могат да произведат много неща но не и суровини.

44

МНОГО ДОБРЕ

преди 9 месеца

Ай ,ай ,ай , той налагал санкции на запада ! ! ! Добре че поне им го каза за да си знаят !

43

СМЯХ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ. .

преди 9 месеца

А дано ама нада ли . Никакъв внос не е ограничил , никакъв !!!!!!!!!!!!!!!!

42

До боби

преди 9 месеца

Боби руската ИМПЕРИЯ няма нито един самолетоносач с който да разполага,

41

Боби

преди 9 месеца

До Ссс Русия се отоплява на Дърва. Печките на дърва особенно тези които са тъй наречения Висш пилотаж ползващи (може да греша термина) Пиролизиращ Газ и за няколко катни(няколко горивни камери за доизгаряне) се различават от Украинските. В Украйна не е толкова студено и се ползват масово Въглища. Което се отразява и на конструкцията на печките. Но сигурен съм че от тези неща не си се интересувал... Само от Киборга Путин...

40

Боби

преди 9 месеца

До Кажи Русия е КОНТИНЕНТАЛНА Страна Моретата я вълнуват само от гледна точка на Търговия. РФ има ЕДИН самолетоносач и максимално ще има 2-3 в най-добрия случай. Всички те се експлоатират за натрупване на опит и за да се запази компетенция. Ето примера МикроБритания започна да канибализира единия си самолетоносач за да може втория криво ляво да действа... МикроБритания е на път да загуби компетенция за производството на самолетоносачи.

39

Ссс

преди 9 месеца

Сигурен съм, че нямат недостиг на бойлери и печки, а ги крадат от украйна за да използват релетата им и чиповете, за да поддържат Путин жив, защото той е киборг

38

Кажи

преди 9 месеца

Кажи малко руските самолетоносачи колко са на брой

37

Боби

преди 9 месеца

До 36 А случайно на какви влакове се движат Руснаците? Две години вече Сименс излезе от РФ. Нямат никакви проблеми със производството включително пуснаха подобни екстри като двуетажни вагони... С какви турбини се строят новите енерго станции на РФ като Сименс пак излезе от РФ? С какви турбини и дизели се строят руските кораби като Украйна отказа да им продава машинарии още 2014 година? Руските хеликоптери с какви двигатели летят ежедневно преди Украйна им ги произвеждаше...

36

Боби

преди 9 месеца

До Анонимен 34 Бъркаш двете сходни технологии. Рециклирането е за ВВЕР реактори за да се извлекът всички ценни елементи и не изгорелия Уран 238 Останалото се Остъклява и се загробва За Новите реактори на бързи неутрони основното гориво не е Уран 235 а стабилния и намиращ се в огромни количества Уран 238(99% от всичкия добит от 1940 уран по света) следва рециклиране за да се премахнат ненужните елементи получени при разпада и след това се добавя "свеж" Уран 238 за формиране на нова енерго касета

35

Веселин

преди 9 месеца

Нали щеше да има преговори?!

34

До Боби

преди 9 месеца

Аз си го зададох и ти отговарям, на кратко.Нищо не произвежда.Абсолютно НИЩО, разбра ли?

33

Ъъъ

преди 9 месеца

Ооохххх мамоо, Путин налагал санкции на запада, оффффф направоо, не знам вече :D

32

Анонимен

преди 9 месеца

Боби, от рециклиране на отработено ядрено гориво, Русия постепенно преминава към използване на отработеното ядрено гориво за създаване на горивни елементи за новите руски реактори на бързи неутрони "БРЕСТ".