14

Анонимен

преди 10 месеца

Или още по на юг, в Сандански и Петрич и селата около тях ходи да кажеш, че не са българи. Ще ти оправят мирогледа много набързо

13

До 12

преди 10 месеца

Според конституцията на Република България, в България няма малцинства и всички са Български граждани с равни права, бе северджан! Щом си мислиш, че в БГ има хора с македонско самосъзнание (изключвам стотината пенсионера от ОМО) отиди в Благоевград и им кажи на хората, че не са Българи и да видим какво ще ти се случи

12

Анонимен

преди 10 месеца

България няма основание да изисква зачитане на което и да е нейно право в друга държава, защото самата тя не зачита основните човешки права на македонците.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Сетих се за една история от преди 20 години. Бях студент в Австрия. Аз и още 2-*** колеги от България +1 от Макеленд пушим навън и нещо май някакъв мач имаше и го обсъждахме. Та звъни на макето телефона, той отговаря и казва "говорим си со врагО". Абсолютно без да се сети, че го чуваме и разбираме. Не вървеше да му счупим кокалите. Но разказахме просто историята и цялата група (всякакви националности) просто почна да бяга от него все едно е заразен с чума. Та помислете си от колко време ни мразят

10

Анонимен

преди 10 месеца

Teя такъв автогол ще си вкарат ако гласуват промени че... свят ще им се завие! Ще правят египтяните "държавнотворчески народ" в северна македония... Нашите медии много са се фиксирали върху българите (все едно само българи ще вкарват в Конституцията си), но там са още поне 4-5 други народа... Така че, това изобщо няма да е в полза на България като цяло.

9

Маке

преди 10 месеца

Ние не искаме в ЕС, вие не искате да сме в ЕС, всички са доволни. Супер.

8

Е той

преди 10 месеца

Тоя ако виждаше добре, нямаше да носи очила !

7

Анонимен

преди 10 месеца

На този Християн дядо му Мицко ли е,че Мицковски му викат,че у нас на Христо умалено му викаме Ицко.

6

ЕС

преди 10 месеца

Сметам дека моето решение относно членството на Северна Македония в Европската уния е изпишано на тениските на тия луге - НЕ!

5

Румен

преди 10 месеца

Тия докато решат проблема ЕС ще се разпадне!

4

?!?

преди 10 месеца

Тоя Мицковски голяма услуга ни прави, че няма тия сърболюбца да влязат в ЕС. Така ще ги клатим яко. Като помиришат българския тупаник или парата след вееме ще станат по българи и от нас.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Аз не разбирам - България не е доволна от споразумението, Северна Македония не е доволна от споразумението... що въобще да го приемаме?

2

Анонимен

преди 10 месеца

И аз не виждам вариант, освен да се обединят с Албания под името Макебания с макебански йазик и макебанска хистория.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Ами нема вариант и да влезете в ес..