36

Анонимен

преди 10 месеца

Цените почват да падат, това че е пълно с обяви с баснословни цени, не означава, че някой ги купува, пълно е с обяви, които се въртят от месеци, дори от години. Пазарът не е на колко се предлагат в обявите, а на колко реално се купуват, а в момента първо че продажбите са станали почти 0, второ че на минимум 10% по-малко се сключва сделката от обявената цена. В момента единствените имоти, които се регистрират в НСИ са разни неща на зелено от преди 1-2 г., които приключват в момента

35

Анонимен

преди 10 месеца

ВАРНА- НСИ- ЖИТЕЛИ- 333 680 ЧОВЕКА, ИМОТИ- 269 748- НА ИМОТ СЕ ПАДА ПО 1.2 ЧОВЕКА- НЕ МИ КАЗВАЙТЕ ЧЕ ОГРОМНОТО ТЪРСЕНЕТО ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНАТА- ЦЕНАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ БАНКИТЕ

34

Анонимен

преди 10 месеца

Новобогаташите от войната.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Средна цена в София...1650 ЛЕВА !?Абе вие напити ли сте...

32

Ангел Чушката

преди 10 месеца

Че от кога София стана критерий в имотния бизнес.Там се ходи да се живее под наем докато не те напъдят от работа,и после я към село.я някъде навън.Недвижимата собственост в София е в повечето случаи на големци със мръсни пари.Строят се едновременно по няколко жилищни блока,и после пускат апартаментите им на космически цени,а междувременно докато се търсят балами,ги пускат под наем.Та така в София другаре.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Ахтопол си е едно село с гаден плаж. Не ангажирам никой - който му харесва да си купува

30

Спрете се, сайта

преди 10 месеца

До сайта - ЗНАЕМ, че вашите СОБСТВЕНИЦИ имат и бизнес с НЕДВИЖИМИ ИМОТИ - най-горе в лентата пише, че сте заедно с "imoti.net" ! ЗНАЕМ, че имотния пазар в Българие НЕ Е урегулиран и купувачи/наематели и продавачи/наемодатели НЕ МОГАТ да се свържат един с друг заради брокерите и сайтовете за имоти, дори и да пуснат частна обява! ЗНАЕМ, че брокерите са на процент и имат интерес от по-висока цена и за това цените се надуват! ЗНАЕМ, че тази статия е партенка за надуване на балона! СПРЕТЕ СЕ!

29

Ром"с

преди 10 месеца

Абе кога ще смре това ..онези от ЕЦБ печатат евра нон-стоп и ги разхвърлят от хеликоптера ...то бива -бива,ама някъде трябва да му избие края на това надуване..

28

Анонимен

преди 10 месеца

Ахтопол беше прекрасно място, където съм прекарвал много лета. Подобно на Синеморец, колкото и да е отдалечен, бетономодата го застигна и замина онзи "селски" уют.

27

Анонимен

преди 10 месеца

до 21 Ква престъпност в София те гони. Дори в ромските квартали, като Христо Ботев си минавам и няма никакви проблеми, има даже луксозни къщи на богати роми. В София в сравнение с градове, като Рио де Жанейро няма никаква престъпност, даже в повечето големи белгийски градове престъпността е с космически размери спрямо софийската.

26

Антикомунист

преди 10 месеца

Малките красиви плажчета, между Резово и Царево с девствен пясък, без стъпки на хора са невероятни. Повечето са между скалите и достъпни само с лодка. Прекрасни за пикник, гмуркане и истинска почивка и наслада. Наслада за сетивата.......Така, че не всичко е " бетон" както се внушава и манипулират неграмотните....

25

Антикомунист

преди 10 месеца

Руските плювалници пак да се произнесат "компетентно" . Обичат русия повече от България, затова не пропускат оплюването на българското черноморие, което ако сравним бреговата ивица на нашето море и хилядите клм. на гръцкото, нашето го превъзхожда по много показатели.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Платена публикация

23

до 21

преди 10 месеца

София си беше много хубав и чист град преди новософиянците да я окупират и съсипят !

22

добре

преди 10 месеца

а пържолите на кви цени са там ?

21

Анонимен

преди 10 месеца

Ахтопол си заслужава цените. Обаче София - не. Никога, никога, никога, никога не бих живял в тая джунгла, развъдник на престъпност, кражби, комерс.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Най-новия хит у Гърция е пържене на яйца на тиган на камък на 45 градуса. Само че, проблема е докато стигнем и висим по пътищата и митниците, яйцата да не излюпят пиленца и лютеницата да не бомбира.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Естествено че нашето е по-чисто море от гръцкото... ама нали си имаме и гръцки и турски еничари.. кой според вас ни залива с такава пропаганда..

18

Анонимен

преди 10 месеца

Рекламка. Които се вързал, вързал....

17

До 14

преди 10 месеца

Не знам колко е мръсно нашето море, но в гръцкото плават хиляди круизни и товарни кораби, които си хвърлят мръсотията къде?!?