318

Кирие

преди 1 година

А,ние сме в Гърция бе!Вие си яжте .....в България.

317

Поредният абдал се

преди 1 година

Изкензал,как ще ми сравняваш гръцко село с Варна.Варна сме Монако-то на балканите и черноморието.Аман от шефове готвачи

316

Анонимен

преди 1 година

То Поморие е супер лукс - луксозна дестинация...сигурно стека там също е 150-200 лева... Не го разбрах човека, сега ми се изясни мнението му.

315

Анонимен

преди 1 година

Дробчетата са по 3 и 50 тарелката, а по заведенията - 13-15 и 50. Познайте колко е надценката?

314

Анонимен

преди 1 година

Шеф Шишков да каже колко е стека му в Rose Gardens в Поморие това лято най-добреИ от къде е и колко надценка му слага...само 75% ли, че тиквичките били 25 лева...колко ли е стека

313

Анонимен

преди 1 година

Таню като е от Варна да иде в Мазу - и да каже как е стека след като го изяде. ;-)

312

Анонимен

преди 1 година

Скъпа локация е Мазу на плажа на Варна (явно е скъпа на цени!)??? Това ли е Риеиерата на българското черноморие само за отбрани клиенти? Не знаех. Хахаха

311

Анонимен

преди 1 година

В Гърция е супер. На плаж с едно заведение, много празни каравани и буквално две групи хора на плажа - там ядох най-влусните калмари и още не знам как ги направиха толкова уникални. Почерпиха и узо.Еми ако беше близо - всяка година щях да ходя там. Затънтено и няма никой, всичко вкусно та вкусно. Не те дерат като за последно като в България, а те черпят - за да се върнеш.

310

ДО ШЕФ ЦЪРВУЛ

преди 1 година

рандом гръцко село, в което 80% от населението играе табла : МИ ТО ТАМ Е ПО-ДОБРЕ И ГОТВЯТ ИДЕАЛНО

309

НА ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ

преди 1 година

ТАМ НЕ СА ТОЛКОВА НАГЛИ

308

СУПЕР НАГЛИ

преди 1 година

И БЕЗПОЛЕЗНИ ГОТВАЧИ ЩЕ МИ ВЗЕМАТ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ : АЙДЕ МАРШ

307

Анонимен

преди 1 година

Ами утре ни предлагайте месо на цена за един грам,много "шеф тарикати" се навъдихте нещо?

306

Анонимен

преди 1 година

До 303 Ама сравнявай правилно - колко е стека на плажа в Гърция? ;-))) Ако ще стравяваме ресторанти - този снек-бар на плажа във Варна за луксозен ресторант ли го имаш? Аз не смятам, че в скъп ресторант ще те пуснат нос, по джапанки или къси *** или по бански.

305

Смешки

преди 1 година

Тая паржола като е толкова скъпа и лукцозна, като я изакаш после акото може ли да го продадеш втора цедка?

304

Анонимен

преди 1 година

Като искаш ниско платен готвач отива в кръчмата до вас да си хапнеш замразена вратна пържола от миналата година

303

Анонимен

преди 1 година

До Ноби, *** готвач е женати и *** ... яж си боба с наденицата, пусни си чалгата и живей елементарния живот на мекотело

302

КЪВ СИИИ ТИ БЕ

преди 1 година

Един читав готвач в момента по Черноморието взима по-висока заплата от повечето служители в големи компании с редица отговорности и специализации. МИ ТОВА Е ПРОБЛЕМА. ОРЯЗВАНЕ НА ЗАПЛАТА ГО РЕШАВА

301

Анонимен

преди 1 година

Коментарите пак са на комплексирани човечета, които искат от евтиното ама да изглежда като скъпо. Когато искаш да ядеш евтини кебапчета ги яж, ама когато си тръгнал да поръчваш нещо качествено ще трябва да си платиш. Влез в гърция в истински ресторант не в кръчма(таверна) да те видя колко си отворен.

300

Анонимен

преди 1 година

Явно манията за величие избива. Зная само за един българин, работещ като шеф. В Щатите- хотел Бельведере/ ако не греша/. Командва голям екип от хора и правят храна за доста хотели. Имаше филм за него преди 5/7 години от ам. телевизия. Поразиха ме и годините му/27/ и супите,обвивани като салами за транспортиране. Останалото е избиване на чивия.

299

Бай БанюМутротарикат

преди 1 година

Докараха ни до там, че да не стъпваме по БГ заведения тия прости червени мутри. Тук из Гръцко всеки ден на таверна, вече ни се втръснаха рибите и морските дарове - всичко прясно прекрасно приготвено, големи порции и перфектно обслужване. При пет човека сметката не може да удари 100 евро. 400-500 гр. вратна телешка пържола с 200-300 гр. гарнитура е 12 евро, крехка и вкусна. Кви тбоунове и райбай-и в Задунайската *** - всичко е леш възкресена с химия, кушай *** мъдър и не дей да мрънкаш.