Изкензал,как ще ми сравняваш гръцко село с Варна.Варна сме Монако-то на балканите и черноморието.Аман от шефове готвачи
То Поморие е супер лукс - луксозна дестинация...сигурно стека там също е 150-200 лева... Не го разбрах човека, сега ми се изясни мнението му.
Дробчетата са по 3 и 50 тарелката, а по заведенията - 13-15 и 50. Познайте колко е надценката?
Шеф Шишков да каже колко е стека му в Rose Gardens в Поморие това лято най-добреИ от къде е и колко надценка му слага...само 75% ли, че тиквичките били 25 лева...колко ли е стека
Скъпа локация е Мазу на плажа на Варна (явно е скъпа на цени!)??? Това ли е Риеиерата на българското черноморие само за отбрани клиенти? Не знаех. Хахаха
В Гърция е супер. На плаж с едно заведение, много празни каравани и буквално две групи хора на плажа - там ядох най-влусните калмари и още не знам как ги направиха толкова уникални. Почерпиха и узо.Еми ако беше близо - всяка година щях да ходя там. Затънтено и няма никой, всичко вкусно та вкусно. Не те дерат като за последно като в България, а те черпят - за да се върнеш.
рандом гръцко село, в което 80% от населението играе табла : МИ ТО ТАМ Е ПО-ДОБРЕ И ГОТВЯТ ИДЕАЛНО
До 303 Ама сравнявай правилно - колко е стека на плажа в Гърция? ;-))) Ако ще стравяваме ресторанти - този снек-бар на плажа във Варна за луксозен ресторант ли го имаш? Аз не смятам, че в скъп ресторант ще те пуснат нос, по джапанки или къси *** или по бански.
Тая паржола като е толкова скъпа и лукцозна, като я изакаш после акото може ли да го продадеш втора цедка?
Като искаш ниско платен готвач отива в кръчмата до вас да си хапнеш замразена вратна пържола от миналата година
До Ноби, *** готвач е женати и *** ... яж си боба с наденицата, пусни си чалгата и живей елементарния живот на мекотело
Един читав готвач в момента по Черноморието взима по-висока заплата от повечето служители в големи компании с редица отговорности и специализации. МИ ТОВА Е ПРОБЛЕМА. ОРЯЗВАНЕ НА ЗАПЛАТА ГО РЕШАВА
Коментарите пак са на комплексирани човечета, които искат от евтиното ама да изглежда като скъпо. Когато искаш да ядеш евтини кебапчета ги яж, ама когато си тръгнал да поръчваш нещо качествено ще трябва да си платиш. Влез в гърция в истински ресторант не в кръчма(таверна) да те видя колко си отворен.
Явно манията за величие избива. Зная само за един българин, работещ като шеф. В Щатите- хотел Бельведере/ ако не греша/. Командва голям екип от хора и правят храна за доста хотели. Имаше филм за него преди 5/7 години от ам. телевизия. Поразиха ме и годините му/27/ и супите,обвивани като салами за транспортиране. Останалото е избиване на чивия.
Докараха ни до там, че да не стъпваме по БГ заведения тия прости червени мутри. Тук из Гръцко всеки ден на таверна, вече ни се втръснаха рибите и морските дарове - всичко прясно прекрасно приготвено, големи порции и перфектно обслужване. При пет човека сметката не може да удари 100 евро. 400-500 гр. вратна телешка пържола с 200-300 гр. гарнитура е 12 евро, крехка и вкусна. Кви тбоунове и райбай-и в Задунайската *** - всичко е леш възкресена с химия, кушай *** мъдър и не дей да мрънкаш.
Шеф Шишков за скъпите пържоли: Да не сравняваме скъпа локация с гръцко село