11

само да вметна

преди 10 месеца

Хайде хайде! Кьовеши беше в България! Подмина Гешев и Борисов И НИЩО!!! И сега да се "занимава" с "Някакви коли"? Мижи и талажи! ЕС е Сбъркана Структура мисля!

10

казвам се

преди 10 месеца

Петър Лобутов и се занимавам с крадени коли на ток от Германия. Вижте ми обявите в мобиле-то. И с ПЧСИ Кръстанов откраднахме документално един апартамент от болен и майка му и него продавам. ПОТЪРСЕТЕ !!!!!

9

Анонимен

преди 10 месеца

ISAUTO ако някой се чуди

8

Хари

преди 10 месеца

Когато отпаднат 70% от онлайн резервациите,какво да мислиш за юздата,като вола вече го няма!Умря,погребахме го и няма кой да го върне!Амин!

7

Лъки

преди 10 месеца

Това е същото,като да питам министъра на веселието,веселбите и удоволствията-какво станас тези 110 килограма дрога от хеликоптера!Излетял от България,върнал се в България и..раздал всичко за Бог да прости!Е,верно нема други като нас!Куче влачи ...хеликоптер!

6

Реджо

преди 10 месеца

Цар високо,бог далеко!Какво ни залъгвате с клишета,глупости и празни приказки!Корупцията,кражбите и своеволията са тук,в България!Оле!

5

Еми

преди 10 месеца

Ден и нощ аутогруп

4

Човекът българин

преди 10 месеца

Това го пишете , че е новина , а то си е далаверата между институциите - парадират , че работят, а в действителност крадат и с г.за си !!!

3

ЧСИ 828

преди 10 месеца

Ушев бандит, милиционер престъпник. Няма престъпление без участието на ушева бандюга. Съд и прокуратура са същата мафия. Даже партньорите пропищяха от Ушака. Престъпления немислими дори за италианската мафия за Ушев са ежедневие - рутина.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Горанов ?

1

да напомним

преди 10 месеца

Боко като беше премиер си взе тойота секвоя от съученик на свой министър със евро средства. Поръчката беше нагласена , първоночално джиповете бяха за земеделското министерство и накрая Боко си ги караше като лични. Оказа се ,че и каско и данък не беше плащан. Боко и гербавите са много навътре в търговията с крадени коли - спомнете си и краденият джип на Горанов с който не можа да влезе в Румния. Гербавите изпускат властта и далаверите им лъсват.