43

malgiorno a tutti

преди 10 месеца

Но тука медиите са виновни за раздухването на таа буря в чаша вода. Некви *** оли-гофретници им го пробутали за мноо яко нещо заедно с диаморфина, съответно се изтрепали одма, но не, фентанилът е виновен, то много страшно нещо, много опасно, въйййй, дъ плюйними в пазва, въйййй... За протокола - преди 2 месеца бях за около час на мидазолам / фентанил / пропофол, а га гледам - жив съм излезнал от зала.

42

malgiorno a tutti

преди 10 месеца

Фентанил, та фентанил, такъв бил, онакъв бил... Всъщност има го навсякъде и участва както в индукцията, така и по време на анестезията при повечето хирургии, точно щото е значително по-безопасен и с много краткотрайно действие. Наистина, дозите са микрограми, но в контролирана среда това не е проблем. Друг братовчед, ремифентанил, също е много популярен, с още по-кратко действие. Да не говорим за терминалните с болки, там също си се ползва много (за БГ не знам) - близалки, лепенки, ...

41

Анонимен

преди 10 месеца

Внимавайте, на запад вече има flesh eating drug - trunck, не се правете на нуждаещи се и се преборете.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Не е ясно за кво от МВР земат пари.ТОВА НЕ Е ЯСНО

39

списакът

преди 10 месеца

на министерството на спорта дава изброяване на всички забранени вещества и колко е разрешеното от тях за да не е допингиран спортиста, като повечето сега рекордиори с такива вещества дето им ги дава някой. и в щанги и в плуване и е други от 80 вида спорт

38

90's

преди 10 месеца

Много ясно направете както през 90те. Как така нещо евтино и кажи речи от аптеката ще подбива бизнеса със скъпия хероин омешан един господ знае с какви го4***на по гаражи и мазета. И вие медии силно го раздухвайте това с 1 предозирал да може по бързо да стане, че всяка минута е пари.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Службите знаят всичко за руските дипломати-разузнавачи, но щом ги попиташ как фентанилът е попаднал у нас - не е ясно.

36

Лекар

преди 10 месеца

Пиша това за да успокоя нормалните хора,че фентанилът е едно нрмално лекарство,което аз лично съм използвал спрямо пациенти със силна сърдечна болка и съмнение за инфаркт в условията на спешна помощ.Лекарството е много добро,не дава странични ефекти в дозите в които се използва.Има силен обезболяващ и успокояващ ефект спрямо пациента.Де факто съм спасил доста пациенти с остра ангина пекторис или пристъп от гръдна жаба и от начален инфаркт.Така,че не се плашете ако трябва да ви го постави лекар.

35

ами

преди 10 месеца

"как се пренася и как е попаднал в България" много странно нали?!?Но да ти подскажа малко......ами както всички други ***,които влизат в България,много повече е странно учудването ти......

34

Анонимен

преди 10 месеца

На Робърт Де Ниро внука му умря скоро от свръхдоза фентанил

33

От къде е дошъл хаха

преди 10 месеца

В аптеките или доставчиците на медикаменти би трябвало да го имат навсякъде. Фентанила се ползва в медицината за облекчаване болки и като упойка в някой случаи. Но не се прилага като концентрат в твърда кристална форма а първо се разрежда поне до 10 микро грама на милилитър. Това е сериозен медикамент. Ползва се при хора болни от рак. Не е за забавление. Не знам защо изобщо го вземат като наркотик. Това е пълна идио-т-щина.

32

Дарвин

преди 10 месеца

Естествен подбор.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Еми братята ви американци ви пращат истинска смърт. Да са ви честити, нали им под*ъзувате. Ето 1 милион ги изчистват само с това, да не говорим колко ще умрат от ядене и други свързани болести. Те са го измислили, сега пращат и на сателите.

30

Руска Ватенка

преди 10 месеца

Фентанила е по-безвреден от Крокодил.

29

Апетита ми се качи

преди 10 месеца

Дайте да го пробваме тоя фентанил, щом толкова го рекламирате.

28

Анонимен

преди 10 месеца

ТО НА НАШЕТО МВР , СЪД И ПРОКУРАТУРА НИЩО НЕ ИМ Е ЯСНО! ЯСНО ИМ Е САМО ДА СИ РЕДЯТ ПОСТОВЕТЕ, ДАЛА ВЕРИТЕ И ДА РЕВАТ ЗА ПОВИШЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ!

27

Дядо от село

преди 10 месеца

Туй ней ли нещо таквоз като шарената соль, дето с нея си солим филията с мас сабалем? Щот баце каза задължително да набиваме филия с мас, както той едно време, само че тогаз слагал отгоре червен фосфор, щот бил бедно мунче и нямали пари ни за соль...ни за пипер. И после от тез филии пораснал голем и станал партиен член-голем.

26

Анонимен

преди 10 месеца

според нашите пишман специалисти тревата е също толкова опасна

25

DO 22

преди 10 месеца

До Анонимен: Дилърите не са capo di tutti cappi. Елитът има нужда от редуциране на населението, защото то дефакто е лапач на ресурси. Правителствата и дййп стейт са в основата на разпространяването на дрогата, а не дилърите

24

Анонимен

преди 10 месеца

Да, от Китай. Там сигурно застрелват директно дилърите!