20

хаха

преди 9 месеца

е защо от НАТО а не от кремъл :)

19

Сръбска Овца

преди 9 месеца

Мисля да помоля шефа на вълците да ме пази от тях!

18

Дядо Ильо войводата

преди 9 месеца

Сърбия - Сърбия, няма начесване сърби - я .!.

17

Анонимен

преди 9 месеца

А защо търси помощ от НАТО да защитава сръбските интереси, а не от Кремъл?!?!?

16

toti

преди 9 месеца

Абе ТИ СА ОРЕИНТИРАШ ,АМА НЯКОЙ ОТ МОСКВА ТИ ДЪРПА УШИТЕ...дано да си разбрал,че си САМ НА БАЛКАНИТЕ !!!

15

Анонимен

преди 9 месеца

Муахахаха

14

Джо бидона

преди 9 месеца

Твоя старшина е сбъркал.Вече сме нападнати от САЩ ,е официално сме приятели

13

Анонимен

преди 9 месеца

що не иска от рассия бе, мурзита?

12

Истина

преди 9 месеца

Някога имах един старшина по време на Студената война. Казваше ако някога стане пак световна война, няма да ни нападнат първи нито гърците, нито турците, нито руснаците или пък Западняците. Първи ще ни нападнат сърбите. Най-близо са до София, а падне ли столицата - пада и Блъгария. Най-комплексирани са от нас, защото са яли много бой. И ни завиждат. Така че е хубаво да знаем кой ни е приготвил ножа!

11

Асоцоативна

преди 9 месеца

НАТО е като свръхнова , раздува се и следва процес на превръщане в бело джуже

10

Не, не, и не....

преди 9 месеца

Ай ...стига бе... Довчера сърбите искаха Русия , а днес се обръщат към НАТО? Нещо нашите комунисти да се изкажат? Радев и той нещо да изцвъка, като гарван от дърво....?

9

Анонимен

преди 9 месеца

Как сръбския президент иска помощ от НАТО?! Нали са първи приятели с русия и не искат да имат нищо общо със западни съюзи. Да ходи да дири помощ от бункерното ченге.

8

Грешка!

преди 9 месеца

Грешката на НАТО беше, че не използваха Елцин на времето да унищожи ядрените оръжия на руснаците. Сега се фукат на ляво и дясно с това. Трябваше да ги приключат още тогава. Грешка на НАТО!

7

Тагарев

преди 9 месеца

Тагарев, слаб министър си! Ръчкай ги тия в НАТО да се атакува тая федерацийка на джуджака-сатрап. Какво го бавите. Колективна атака на цялото НАТО срещу Русия. Изтрийте я от картата и нека да живеем в един спокоен и развит свят без тумори.

6

Абе

преди 9 месеца

Абе болен русофил. И как крепи световният мир. С момби и ракети на украинска територия ли. Вие сте много тежко болни това русофилите и не съм убеден, че има цЕр за вази! Така ще си връвите в небитието като и смешната ви федерацийка по която си пропилявате животеца

5

Вучич

преди 9 месеца

Те ви помогнаха веднъж през 1999, пак ли искаш. Само Русия и г-н. Путин помагат и крепят световния мир. Без Русия няма мир и светът не може да съществува!

4

Много ясно

преди 9 месеца

Кажете ми една държава в света, на която руснаците са помогнали или са я въздигнали ? Хванеш ли се с тия бесни казанджии спукана ти е работата.

3

Страшен хитрец

преди 9 месеца

Е Вучич!.Пренасяме проблема от болната глава на здравата и после, ако стане(а тя неминуемо ще стане) някаква патаклама - не съм аз - ей ги ония, нали те са гаранта за мира в Косово!

2

К9

преди 9 месеца

Вучич да търси помощ от Рашистан. Но понеже вижда, че в момента и на Рашистан няма кой да помогне, та се сетил да иска помощ от НАТО. Ама нали сте много велики сърбете, рвшавайте си проблемите сами а когато спрете да бъдете сателит на Рашистан, тогава идвай да ревеш за помощ от НАТО.

1

Анонимен

преди 9 месеца

А защо не иска помощ от Путин, ами от прогнилото и гадно НАТО